הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שריפה בעור מניאצין

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אז ככה, אני בדרך לאימון ולקחתי ניאצין חדש והוא ממש שורף בכל הפנים והגב.
חוץ מלהציק זה פוגע איכשהו? מסוכן?

לזרוק את החפיסה לפח? יותר מידי עיקצוצים שכבר נהיה בלתי נסבל

זו אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות כשנוטלים ויטמין B3 (ניאצין) בכמויות גבוהות (50 מ"ג ומעלה). השאלה היא:
1. למה אתה נוטל את זה?
2. מה המינון?
3. לאחר כמה זמן זה עובר
4. ניסית לשתות הרבה מים לאחר נטילת הויטמין?

• פותח/ת השרשור
זו אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות כשנוטלים ויטמין B3 (ניאצין) בכמויות גבוהות (50 מ"ג ומעלה). השאלה היא:
1. למה אתה נוטל את זה?
2. מה המינון?
3. לאחר כמה זמן זה עובר
4. ניסית לשתות הרבה מים לאחר נטילת הויטמין?
1. המלצה לפרה וורקאאוט ביתי.
2. 1000 מ"ג
3. כ3-4 שעות זה עובר לגמרי
4. אני לוקח את זה כמה דקות לפני האימון, במהלכו אני שותה כ 2 ליטר מים וגם אחריו.

מאז שלקחתי את הויטמין כולל הבעירה (לפני לקחתי את אותה הכמות רק בלי הבעירה, חברה אחרת) הרגשתי יותר מפוקס ויותר פאמפ. אבל מבחינת הנשימה יותר קשה לי כי כנראה הדם זורם יותר בשאר הגוף מאשר למערכת הנשימה. אני טועה?

השימוש מיותר, במיוחד במינונים כאלו.

זה מגיע בין 20-50 בPREWORKOUTS או שורפי שומנים
זה באמת רנדומלי לי אישית מתוך 6 שימושים של SAMPLE שקיבלתי של אותו מוצר רק פעם אחת היה לי את זה
זה עובר תוך 30 דקות , מתחיל להופיע במפרקים כמו בעצמות בכף היד [איפה שיוצא ל WOLVERINE הסכינים] ובמרפקים\ברכיים ורק אז בפנים ובצוואר וקצת בחזה

1000 זה מוגזם, משתמשים ב1000 בבתי חולים
לא מומלץ לקחת יותר מ50MG, אין הבדל בין 50 ל1000 מבחינת מה שזה עוזר לאנשים שמתאמנים
בבית החולים נותנים אספרין ביחד עם המינון של ה1000-2000 בשביל להוריד ולהקל על החולים

שוב לא יודע מי אמר לך לקחת 1000 אבל תמחק אותו מהחברים שלך

לי זה הופיע אגב משימוש של 35, במוצרים אחרים שהיה 50 לא הופיע לי, ככה שזה דיי רנדומלי
הסיבה שאין את זה בכל PREWORKOUT זה רק בגלל שהחברות לא רוצות שאנשים יבהלו ויחזירו את המוצר, ולכן זה באמת מרכיב שלא יעשה שום הבדל גדול בין אם תקח אותו או לא

אגב, אני לוקח מולטי שיש בו ניאצין, 37.5MG , אולי פעם בשבועיים הייתי מרגיש את זה ככה שזה לא קשור למים\אוכל וכאלו . לעומת זאת יש לי מולטי אחר עם 30MG לקחתי אותו פעמיים והרגשתי NIACIN FLUSH פעמיים

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית