הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכה לרזות ומפחדת מכפלים בעור (גיל 16)

אגם כהן

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום,
אני שוקלת 80 קילו והגובה שלי הוא 168
מה אני צריכה לעשות כדי לרזות?אני לא יודעת מה לאכול ואני מפחדת שאם אני ארזה מהר מידי יהיו לי כפלים בעור ואיזה ספורט לעשות?
תודה רבה לעונים

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום! 😃

המאמר הזה :מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

והפוסטים הבאים של @מרטין :

תפישות מוטעות על חיטוב ולמה את חייבת לאכול כדי לרזות

אילוף הסוררת - עקרונות אימון לנשים

10 סיבות להתחיל להתאמן - אתן מוזמנות להוסיף עוד

אל תפחדי להיות חזקה

וכמובן המאמר הכי חשוב:

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יסדרו לך הרבה דברים 😃

אל תדאגי זה רק נראה הרבה, הכתיבה של מרטין מעולה וקלילה המאמר האחרון הוא כל הידע כמעט שאת צריכה על מנת לשנות את תפריט התזונה שלך לבד וליצור אחד מעולה.

את מוזמנת לבנות תפריט ולהעלות אותו לכאן להתייעצות 😃

ואני מפחדת שאם אני ארזה מהר מידי יהיו לי כפלים
בהרזיה מהירה מדי זה אכן עלול לקרות. על מנת שלא יקרה צריך לבנות תפריט מתאים ולא להגזים עם האימונים. הכל במידה.

לאחר שתביני את התוכנית נוכל להמשיך ולעזור בבנית התוכנית אימון

ואיזה ספורט לעשות?
אין חשיבות לסוג האירובי (ריצה, שחיה, אליפטי) ובמקרים מסוימים גם אין צורך בו - המטרה שלו היא להגדיל גרעון קלורי ולא הוא זה שמחטב אלא הגרעון הקלורי

בנוסף לכך חשוב לבצע אימוני כוח על מנת לשמר את מסת השריר הקיימת.

למרות שיוגב אמר את זה כבר, אני רק רוצה להדגיש את הקטע של בניית שריר, שיעזור במידה מסוימת למלא את החלל שהשאיר מאחוריו השומן, ופיתוח שלו במקביל להרזיה ימנע ממך להוריד בהיקפים מהר מדי ככה שישארו קפלים

את צעירה ורוב הסיכויים שתרזי ללא סימנים מיוחדים אבל יש גם מרכיב גנטי כך שאין 100%. העניין הוא שזה לוקח זמן וצריך סבלנות.
הרזיה בקצב מתון ושמירה על מסת שריר יעזרו מאוד.

תתחילי בתפריט של 1600-1500 קלוריות.
תתכנני תפריט עם מחשבון קלוריות. תתחילי עם לפחות 100 גר חלבון - ביצים עוף גבינה/קוטג טונה, ו70 גר שומן שמן זית אבוקדו שקדים.
אם את לא עוסקת בכלל בספורט תתחילי עם 2-3 אימונים אירוביים (הליכה אליפטי) של 40 דק בשבוע. אם את כבר בכושר ומנויה לחדר כושר תתחילי עם שלושה אימוני כוח ואחריהם 30-40 דק אירובי.

Back
למעלה תחתית