הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט לא עקום

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

מי שמכיר אותי יודע שהסקוואט שלי עקום ומגעיל. לפני מספר שבועות נפצעתי בברך והיום חזרתי לעשות סקוואט.
באמצעות פלאי הטכנולוגיה הבנתי שאני יכול לכוון את עצמי כך שהסקוואט לא יהיה עקום על ידי הסתכלות במסך הטלפון .

להלן התוצאה :

כמה שאלות
1. לדעתכם הסקוואט נראה ישר פחות או יותר ?
2.לכוון את עצמי בצורה הזו זה רעיון טוב ?

תודה לעוזרים

@coldfire
@incin
@SmokingSnake
@Beast and cheat

• פותח/ת השרשור
הסקוואט עדיין עקום. אתה לא יכול לסדר את זה ע״י רצון טוב.
אני מתרכז בלרדת בדיוק באמצע ולא יורד בצורה אוטומטית. כמו למשל אנשים שלוחצים עם יד אחת דומיננטית מתרכזים בללחוץ מאוזן. זה לא אפשרי?

אני מתרכז בלרדת בדיוק באמצע ולא יורד בצורה אוטומטית. כמו למשל אנשים שלוחצים עם יד אחת דומיננטית מתרכזים בללחוץ מאוזן. זה לא אפשרי?

לא, כי יש לך אסימטריה כלשהי בגוף.

שלחו לו כבר ים סרטונים.
האמת שיש מצב שזה פשוט יצור חוסר מאזן לכיוון אחר, כלומר כדי לאזן את התנועה אתה תעשה תנועה מפצה בשביל לעשות סקוואט ישר.
אני חושב עדיף שתשתמש בזה רק כדי להקשיב לגוף ואולי להבין דרך זה איפה שורש הבעיה.
אגב אם אתה ממש רוצה לך למטפל פלדנקרייז, שיטה שהרבה יותר נוגעת בנקודות האלו ויכולה אולי באמת לעזור לך.

בנוסף, כיוון באמצעות הטלפון הוא מהגרועים שיכולים להיות.
גם כי המסך קטן וגם - ובעיקר - בשל העובדה שזה לא בזמן אמת. עד שאתב רואה את הווידאו במסך של הטלפון יכולבטלעבור אפילו חצי שנייה ואז המוח שלך צריך גם להגיב. עד שזה קורה, כבר סיימת את התנועה כמעט

• פותח/ת השרשור
בנוסף, כיוון באמצעות הטלפון הוא מהגרועים שיכולים להיות.
גם כי המסך קטן וגם - ובעיקר - בשל העובדה שזה לא בזמן אמת. עד שאתב רואה את הווידאו במסך של הטלפון יכולבטלעבור אפילו חצי שנייה ואז המוח שלך צריך גם להגיב. עד שזה קורה, כבר סיימת את התנועה כמעט
מעולם לא חשבתי על זה האמת.

מה לדעתכם לעשות ?
להמשיך להסקוויט כרגיל ?
למצוא מאמן על שיכול לתקן אותי ?
להתאבד ?

מעולם לא חשבתי על זה האמת.

מה לדעתכם לעשות ?
להמשיך להסקוויט כרגיל ?
למצוא מאמן על שיכול לתקן אותי ?
להתאבד ?

אין מאמן שיכול לתקן אותך. יש לך שתי אופציות. הראשונה היא להמשיך כרגיל. השניה היא לסדר את המצב כך שהרגליים שלך יהיו באותו אורך.

https://www.lbs.co.il/threads/68997/

להתאבד זה רעיון לא רע באופן כללי.

• פותח/ת השרשור
אין מאמן שיכול לתקן אותך. יש לך שתי אופציות. הראשונה היא להמשיך כרגיל. השניה היא לסדר את המצב כך שהרגליים שלך יהיו באותו אורך.

https://www.lbs.co.il/threads/68997/

להתאבד זה רעיון לא רע באופן כללי.
הרגליים שלי באותו אורך, עשיתי בדיקה כשהייתי בחסותו של יוסי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית