הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט לא עקום

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

מי שמכיר אותי יודע שהסקוואט שלי עקום ומגעיל. לפני מספר שבועות נפצעתי בברך והיום חזרתי לעשות סקוואט.
באמצעות פלאי הטכנולוגיה הבנתי שאני יכול לכוון את עצמי כך שהסקוואט לא יהיה עקום על ידי הסתכלות במסך הטלפון .

להלן התוצאה :

כמה שאלות
1. לדעתכם הסקוואט נראה ישר פחות או יותר ?
2.לכוון את עצמי בצורה הזו זה רעיון טוב ?

תודה לעוזרים

@coldfire
@incin
@SmokingSnake
@Beast and cheat

הרגליים שלי באותו אורך, עשיתי בדיקה כשהייתי בחסותו של יוסי.

יש שתי אופציות. או שאתה לא יודע לשים את הברכיים שלך בצורה סימטרית, או שמשהו לא באותו אורך. לא רואה עוד אפשרויות.

• פותח/ת השרשור
יש שתי אופציות. או שאתה לא יודע לשים את הברכיים שלך בצורה סימטרית, או שמשהו לא באותו אורך. לא רואה עוד אפשרויות.
אחרי מחקר עם @^pala הגענו למסקנה שבעקבות פציעה ישנה בקרסול, טווחי התנועה לא חזרו להיות כפי שהיו. דבר שגרם לאגן להיות לא סימטרי.
עבדתי על גמישות האגן והקרסול וזה לא עזר לי מדי.

גמישות בקרסול לא חשובה במיוחד. צריך לשים לב שהברכיים זזות בצורה סימטרית. ניסית לשים נעליים אמיתיות?

• פותח/ת השרשור
נראה לי עוד הודעות על התאבדות משטרת ישראל דופקת לי בדלת.
למען הסר ספק, אין ברצוני להתאבד ברגעים אלו ממש.
אולי אחרי הקורטה.

סקוואט מול קיר עם משהו שיתחום אותו בצדדים (כדי שהטווחים "קדימה" ו-"הצידה" יהיו שווים)?

איך אפשר לעשות סקוואט מול קיר?

גם לא רואה את הצורך. אפשר פשוט להסתכל למטה על הברכיים ולראות. או שמישהו אחר יסתכל.

איך אפשר לעשות סקוואט מול קיר?

גם לא רואה את הצורך. אפשר פשוט להסתכל למטה על הברכיים ולראות. או שמישהו אחר יסתכל.

היה פעם סרטון שהיו מפנים אליו חבר'ה שהתחילו לעשות סקוואט ולא ידעו להתיישב אחורה. הרעיון של היה שכשאתה עומד מול הקיר הברכיים לא יכולות לגלוש קדימה ואתה חייב להתיישב כמו שצריך.

יכול להיות שאם @Alikk1998 יעשה את התרגיל הזה, תוך שימת לב גם לטווח התנועה של הברכיים לצדדים, הוא יתרגל להזיז את הברכיים בצורה סימטרית בשני המימדים.

היה פעם סרטון שהיו מפנים אליו חבר'ה שהתחילו לעשות סקוואט ולא ידעו להתיישב אחורה. הרעיון של היה שכשאתה עומד מול הקיר הברכיים לא יכולות לגלוש קדימה ואתה חייב להתיישב כמו שצריך.

יכול להיות שאם @Alikk1998 יעשה את התרגיל הזה, תוך שימת לב גם לטווח התנועה של הברכיים לצדדים, הוא יתרגל להזיז את הברכיים בצורה סימטרית בשני המימדים.

אתה לא יכול להתיישב כמו שצריך כמול קיר כי פלג הגוף העליון לא יכול להתמקם בצורה נכונה. גם אין לו בעיה של ברכיים גולשות קדימה, אולי רק הוצאה לא סימטרית לצדדים.

אתה לא יכול להתיישב כמו שצריך כמול קיר כי פלג הגוף העליון לא יכול להתמקם בצורה נכונה. גם אין לו בעיה של ברכיים גולשות קדימה, אולי רק הוצאה לא סימטרית לצדדים.

דווקא מהסרטון קצת פחות ברור שהברכיים זזות קדימה באותה מידה. תעיף מבט בסט הראשון ובחזרה הראשונה של הסט השלישי (שאר החזרות פחות ברור בהקשר הזה) - לי זה נראה כאילו ברך ימין זזה מעט קדימה יותר מברך שמאל.

דווקא מהסרטון קצת פחות ברור שהברכיים זזות קדימה באותה מידה. תעיף מבט בסט הראשון ובחזרה הראשונה של הסט השלישי (שאר החזרות פחות ברור בהקשר הזה) - לי זה נראה כאילו ברך ימין זזה מעט קדימה יותר מברך שמאל.

הסרטון הזה לא מייצג כי הוא מנסה לשנות את התנועה תוך כדי, וגם הזווית בעייתית. תסתכל על סרטונים אחרים שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית