דיון מישהו ניסה ?מכיר?

• פותח/ת השרשור prolab
  • פורסם בתאריך

prolab

משתמש מתחיל
174
8
נק' מוניטין:
1
174
8
הולמס פלייס
שלום מישהו ניסה את הקלן הזה ?מה דעתכם ,הסייקל דומה לקלן???

קבצים מצורפים

• salbutamol_clenbuterol4sale[1].jpg
    salbutamol_clenbuterol4sale[1].jpg
    KB 22.7 · צפיות: 239
זה לא קלן , זה אלבוטרול דומה לקלנבוטרול , ההשפעה שלו מאוד מהירה ומהר מאוד יוצא מהגוף
עם תתופעות לוואי מוגברות. זה בעצם החומר הפעיל שרובנו מכירים מונטולין.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה השפעה מהירה??ומהר יוצא מהגוף אפשר להרחיב?וסייקל שלו דומה לקלן???

סלבוטמול/אלבוטרול.

הסייקל יותר דומה לאפדרין בגלל זמן מחצית חיים קצר בהרבה. זמן מחצית החיים של קלן הוא באזור ה-36 שעות, בעוד שאצל אלבוטרול הוא באזור החמש שעות.

משתמשים בדרך כלל לוקחים מינון של בין 2-6
מ"ג, שלוש-ארבע פעמים במנות נפרדות. סייקל נמשך כחודש. אני מאמין שאין צורך בקטוטיפן עם חודש של אלבוטרול, שאין צורך בסייקל של אפדרין. הרצפטורים לא מושבתים באותה מהירות.

סלבוטמול/אלבוטרול.

הסייקל יותר דומה לאפדרין בגלל זמן מחצית חיים קצר בהרבה. זמן מחצית החיים של קלן הוא באזור ה-36 שעות, בעוד שאצל אלבוטרול הוא באזור החמש שעות.

מ"ג, שלוש-ארבע פעמים במנות נפרדות. סייקל נמשך כחודש. אני מאמין שאין צורך בקטוטיפן עם חודש של אלבוטרול, שאין צורך בסייקל של אפדרין. הרצפטורים לא מושבתים באותה מהירות.
3 מג ל3 פעם ביום כמעט גומר משאף שלם
קלן יותר זול וכנראה גם יעיל יותר נישאר עם הקלן.

תודה אגב

סלבוטמול/אלבוטרול.

אתה יכול לתת הסבר יותר מדוייק של המינון פר יום?
האם ניתן לעשות פירמידה כמו בקלן?
מה היעילות של אלבוט לעומת קלן ומה יותר בטוח לשימוש?
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה, האם אפשר לקחת ןלהשאר על כדור ןחצי, חצי שעה לפניי אימון למשך 8 שבועות או פחות

אתה יכול לתת הסבר יותר מדוייק של המינון פר יום?
האם ניתן לעשות פירמידה כמו בקלן?
מה היעילות של אלבוט לעומת קלן ומה יותר בטוח לשימוש?
תודה מראש
תלוי כמה גבוה אתה רוצה להגיע.
יש שיעשו 2 מ"ג שלוש פעמים ביום, יש שיעשו 6 מ"ג ארבע פעמים ביום.
אפשר לעשות פירמידה, לא בהכרח יש צורך.
תתחיל מהמינון הכי נמוך (כדור אחד) פעם ביום, תעלה לפעמיים, אז לשלוש ואם יש צורך, תעלה את המינון.
קלן פשוט יותר חזק ובעל זמן מחצית חיים ארוך יותר. אלבוטרול יוצא מהגוף מהר ולכן פחות מזיק/יעיל.

@prolab למה לפני אימון?
כדור וחצי זה מינון גבוה, אבל פעם ביום לא יעשה כלום. יש לקחת מנות נפרדות כדי לקבל את האפקט הרצוי. גם אם זה כדור וחצי (6 מ"ג ביום), עדיף לחלק לחצי כדור כל ארבע שעות מההשכמה, עד שלוש מנות.

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שהבנתי אם זה נכון , כל 4 שעות חצי כדור ,3 מנות שזה 6 מ"ג,לתקופה של כמה ??חודש?או יותר???

הייתי מחקה סייקל של אפדרין פשוט. חודש-חודשיים נשמע סביר.
אפשר להעלות את המינון ליותר מחצי כדור בכל מנה.

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי סייקל של אפדרין,אז אני לא כל כך יכול להבין ,מה הכוונה איך??????יש לך אפשרות לפרט כי לי אמרו כדור,כדור וחצי לפניי אימון וזהו ככה למשוך 8 שבועות אתה אומר משהו אחר

מי אמר כדור לפני אימון וזהו? מי שמכר לך את זה?

08:00 - כדור.
12:00 - כדור.
16:00 - כדור.
עדיף לא לפני אימון ולא אחרי השעה 16:00 אם אתה הולך לישון באזור חצות.
זה סייקל ממוצע לכמה שבועות, יש שישתמשו במינון של כדור וחצי ואף יוסיפו עוד מנה בין לבין (ואולי יקצרו את ההפרש בין מנה למנה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית