עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא קלן , זה אלבוטרול דומה לקלנבוטרול , ההשפעה שלו מאוד מהירה ומהר מאוד יוצא מהגוףשלום מישהו ניסה את הקלן הזה ?מה דעתכם ,הסייקל דומה לקלן???
עם תתופעות לוואי מוגברות. זה בעצם החומר הפעיל שרובנו מכירים מונטולין.זה לא קלן , זה אלבוטרול דומה לקלנבוטרול , ההשפעה שלו מאוד מהירה ומהר מאוד יוצא מהגוף
אולי כדאי להוסיף לנעוצים פרוטוקול שימוש באלבוטמול? אני שומע על יותר ויותר אנשים שמעדיפים אלבוט על קלןעם תתופעות לוואי מוגברות. זה בעצם החומר הפעיל שרובנו מכירים מונטולין.
סלבוטמול/אלבוטרול.אלבוטמול
3 מג ל3 פעם ביום כמעט גומר משאף שלםסלבוטמול/אלבוטרול.
הסייקל יותר דומה לאפדרין בגלל זמן מחצית חיים קצר בהרבה. זמן מחצית החיים של קלן הוא באזור ה-36 שעות, בעוד שאצל אלבוטרול הוא באזור החמש שעות.
משתמשים בדרך כלל לוקחים מינון של בין 2-6
מ"ג, שלוש-ארבע פעמים במנות נפרדות. סייקל נמשך כחודש. אני מאמין שאין צורך בקטוטיפן עם חודש של אלבוטרול, שאין צורך בסייקל של אפדרין. הרצפטורים לא מושבתים באותה מהירות.
מי משתמש במשאף? טבליות.3 מג ל3 פעם ביום כמעט גומר משאף שלם
קלן יותר זול וכנראה גם יעיל יותר נישאר עם הקלן.
תודה אגב
יש משאף בביתמי משתמש במשאף? טבליות.
לא הייתי משלב.יש משאף בבית
טבליות צריך לקנות וכבר קניתי קלן
יש טוב בלשלב קלן ואלבוט?
אתה יכול לתת הסבר יותר מדוייק של המינון פר יום?סלבוטמול/אלבוטרול.
הסייקל יותר דומה לאפדרין בגלל זמן מחצית חיים קצר בהרבה. זמן מחצית החיים של קלן הוא באזור ה-36 שעות, בעוד שאצל אלבוטרול הוא באזור החמש שעות.
משתמשים בדרך כלל לוקחים מינון של בין 2-6
מ"ג, שלוש-ארבע פעמים במנות נפרדות. סייקל נמשך כחודש. אני מאמין שאין צורך בקטוטיפן עם חודש של אלבוטרול, שאין צורך בסייקל של אפדרין. הרצפטורים לא מושבתים באותה מהירות.
תלוי כמה גבוה אתה רוצה להגיע.אתה יכול לתת הסבר יותר מדוייק של המינון פר יום?
האם ניתן לעשות פירמידה כמו בקלן?
מה היעילות של אלבוט לעומת קלן ומה יותר בטוח לשימוש?
תודה מראש
לא קריטי.קודם כל תודה דבר שני אם האימון שלי ב16:30 ??והפרש של 4 שעות הוא קריטי????