הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע סייקל שני: רשמים והתייעצות להמשך

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך

Fire

משתמש פעיל
630
242
נק' מוניטין:
305
630
242
טוב, אז ככה.
אני עכשיו בעיצומו של סייקל שני - מסיים שבוע 5,לפי המתכון:
500mg Test E 10wk
500mg Tren E 10wk
Anadrol 50-75mg 6 wk

כמובן פרגניל ו-pct במועד.
את הסייקל הראשון, אגב, סיימתי באזור פברואר/מרץ. טסט סולו.

פרגניל ו-pct סטנדרטי תמיד ושלושה חודשי מנוחה. ההתאוששות די חלקה בזכות הדרכה צמודה למדי...

ההתחלתי את הסייקל הנוכחי לאחר ירידה בביצועים (די צפוי כמובן) וכבר עכשיו - בסוף שבוע 5 - אני כבר יותר חזק ועם שיאים חדשים מאשר כשסיימתי את הסייקל הראשון.
למשל, אני כבר עושה 5×5×175 בסקוואט לעומת 3×3×180 בסיום הסייקל הקודם.

בנץ: עלה מ-145 גריינדר ל-150יחסית קל. בנפח עליתי לחמישיות עם 125.

דדליפט, 250 יחסית קל לעומת גריינדר עם אותו משקל.
נפח עם 200+

פרס, שלישיה עם 90 לעומת זוג עם 87.5

משקל גוף עלה מ-94 (לפני חמישה שבועות) ל-104 כיום. התרחבתי מאוד (גם כטבעי אני גדול מאוד), אזור הטרפזים בולט במיוחד.

סה"כ, הרגשה מצוינת באימונים.
הכוח לא נגמר, מה שעוזר באימוני נפח שלא נגמרים.
כוח מתפרץ, שעוזר במיוחד בניתוק מהרצפה, בדדלילפט; ביציאה מהבור בסקוואט; בפיצוץ של הפרס.
ההתקדמות ממש מאימון לאימון, כאילו לא ניתן להיתקע ולולא מגבלת הזמן ההרגשה שאני מסוגל להמשיך את האימון לנצח 😃

לא מרגיש תופעות לוואי כלל (פרט רצון לזיין כל אישה כמעט בחד"כ).

אני אוכל כמו חזיר (משתדל להגיע ל-300ג'+ חלבון ביום) ולא מרגיש שהשמנתי. סייקל יחסית יבש ביחס לראשון, מניח שבזכות הטרן.

בקיצור, אמנם אין לי נסיון רב שנים (סה"כ סייקל שני) וכרגע חושב לתכנן חושב על כיוון לסייקל שלישי. ברור שאני ליפטר במהות ולכן זה יהיה חייב להיות סייקל בסיגנון.
חשבתי לשלב סופרדרול כאוראלי, אבל בסה"כ פתוח להמלצות.

לאן אתה רץ? עוד לא סיימת את הנוכחי כבר אתה רץ לסייקל הבא?

לאט לאט, כל דבר בעיתו.

• פותח/ת השרשור
לאן אתה רץ? עוד לא סיימת את הנוכחי כבר אתה רץ לסייקל הבא?

לאט לאט, כל דבר בעיתו.
יש לך בעיה בהבנת הנקרא. אני אתכנן סייקל שלישי עוד לפני השני אולי, אין בזה שום בעיה. לאחר הסייקל הראשון נחתי כשלושה חודשים לאחר pct. היכן רשום שהתכוונתי לנהוג אחרת.
אין לך מה לתרום לדיון הרי, אז לא חייב להגיב. חמור קופץ בראש.

סופרדרול אכן אוראלי עוצמתי ומתאים לצבירת מאסה נקייה בתוספת כוח רב, בצורה מאוזנת. העניין שהחומר הזה הוא מפלצת לא קטנה, והרבה מתקשים להריץ אותו בסטנדרטים המקובלים (4 שבועות, 30 מ"ג ליום). כמובן ותצטרך לתסף ב-TUDCA מהצד, במינון של 1-1.5 גרם ליום. Liv52 יכול להוות נלווה לסייקל המכיל אוראלי, במינון של 2-3 כדורים ליום (בהנחה ומדובר בגרסת ה-DS).

מעבר לכך, סייקל שנוטה להיות יותר אנדרוגני, יהיה זה שיתאים ביתר שאת למטרות כוח, אך כמובן יש לזכור לאזן מבחינה אנאבולית ולהשתמש בטסט כחומר בסיס (זאת אני מניח שהפנמת עקב מרכיבי הסייקל הקודם והנוכחי. שלך).

אם בכוונתך להתחרות בתחרות בה נערכות בדיקות לאיתור חומרים, יש גם חומרים מתאימים יותר למטרה זו.

אני הייתי ממליץ לך לערוך חיפוש קצר בפורום.
יש כמה תגובות מאוד נרחבות ומקצועיות מצד @Tom בנושא סייקל המתאים יותר למטרות כוח בכלל, ועל חומרים המתאימים לו בפרט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית