הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקוואט סחור סחור (המשך לאשכול הקודם)

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255

ממה ששמתי לב, עוד פעם הראש לא היה נטרלי כמו שאמור להיות, אבל בשני הסטים האחרים שלא צילמתי, הוא כן.. 🫤
משום מה זה הרגיש הרבה יותר כבד מה85. (זה 75..)
אה וכן, מסתבר שהגיע הזמן לאכול! 😋🍴
זה מאוד משפיע לי על האימונים.. יש ימים שאני דוחף 3-3.5K ויש ימים שאני בקושי סוגר 1700..
אה שכחתי
@Beast and cheat
@Tank
@PowerLifting
@stitch
@MikeRozner
@Psycho

אמרנו לך 800 מיליון פעם להוריד מבט למאטה. מצידי עד שלא תעשה את זה לא מגיעה לך ביקורת טכניקה

• פותח/ת השרשור
אמרנו לך 800 מיליון פעם להוריד מבט למאטה. מצידי עד שלא תעשה את זה לא מגיעה לך ביקורת טכניקה
אני עשיתי את זה בשתי הסטים האחרים.. חבל שלא צילמתי.
אני גם יפסיק כנראה מול מראה.. כשאני מול מראה אני תמיד מסתכל בין הרגליים שלי דרך המראה

אני עשיתי את זה בשתי הסטים האחרים.. חבל שלא צילמתי.
אני גם יפסיק כנראה מול מראה.. כשאני מול מראה אני תמיד מסתכל בין הרגליים שלי דרך המראה
לא נראה לי שזה קשור למראה.. אני לא מרים ככה את הראש כשאני מול מראה...

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שזה קשור למראה.. אני לא מרים ככה את הראש כשאני מול מראה...
תראה כאן

לא אמרתי שזה בעיה במראה
זה בעיה אצלי- כשאני מול מראה.
כשאני מול מראה אני רגיל להסתכל בין הביצים לראות שאני שובר וזה

לא אמרתי שזה בעיה במראה
זה בעיה אצלי- כשאני מול מראה.
כשאני מול מראה אני רגיל להסתכל בין הביצים לראות שאני שובר וזה
יכול להיות כשלא תהיה מול המראה תהיה יכול להתרכז בנקודה ממך על הרצפה וזה יעזור לך... אבל לדעתי זה נטו פסיכולוגית

מבחינת עומק (וניתן לראות את זה מצויין כי הצלם התמקד והיה בגובה האגן), רק בחזרה הרביעית נראה ששברת מקביל, בשאר החזרות זה נראה כי העומק גבולי וכי אתה מגרד את השבירת מקביל.

• פותח/ת השרשור
מבחינת עומק (וניתן לראות את זה מצויין כי הצלם התמקד והיה בגובה האגן), רק בחזרה הרביעית נראה ששברת מקביל, בשאר החזרות זה נראה כי העומק גבולי וכי אתה מגרד את השבירת מקביל.
אז מה שאתה אומר בעצם.. זה לרדת עוד למטה?

• פותח/ת השרשור
תסתכל על החזרה הרביעית, ככה לרדת בכל חזרה.
אוקיי
ומשום מה אחרי הסקוואט האחרון/ זה לא זוכר ממש.. הרגשתי ממש ברצינות את הגב התחתון.. יכול להיות שמשהו בתנועה נדפק/ לא החזקתי מספיק בטן<?

אוקיי
ומשום מה אחרי הסקוואט האחרון/ זה לא זוכר ממש.. הרגשתי ממש ברצינות את הגב התחתון.. יכול להיות שמשהו בתנועה נדפק/ לא החזקתי מספיק בטן<?
אין לי מושג, גם לי זה קרה אתמול אחרי החמישייה האחרונה, וזה עבר אחרי חצי דקה בערך, לא יודע מה זה.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, גם לי זה קרה אתמול אחרי החמישייה האחרונה, וזה עבר אחרי חצי דקה בערך, לא יודע מה זה.
בדיוק. זה גם מה שקורה לי.
זה קצת מטריד, לא חושב שזה אמור לקרות.. אני אשאל לגביי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית