הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שייקים לעונת הקיץ-מתעדכן!-

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
שייקים-מלא קלוריות, ויטמינים וכל מיני שקרים שאנחנו מספרים לעצמנו כדי להצדיק את זה שאנחנו שותים משהו קר, טעים ומהנה- אפילו שכל מה שאנחנו אמורים לעשות זה לאכול אוכל מגעיל שעושה בחילה וגורם לך לחשוב על זה שכרס זה לא כל כך גרוע.
אבל כמובן, למי לא יצא לשתות איזה מיץ אומץ בבוקר, ולהחליט שהיום הוא מנסה להכין לעצמו משהו חדש. לא סתם משהו חדש, משהו חדש ובריא ! לוקח מכל מה שבא ליד, מכין מערבב משקיע- שם בבלנדר, ויוצא משקה עם הרבה מאוד בועות למעלה וטעם מעורר בחילה שמזכיר לך למה ויתרת המקסימום שתגיע במטבח זה לקרוא לאשתך שתבוא לעזור בחביתה.

אחרי בערך 3 פעמים בשבוע שהייתי מבזבז את כל האוכל בבית על הניסויים הכימיים האלו,החלטתי לרכז את ההצלחות

*אני לא משתמש באבקת חלבון, אז אכתוב מתכונים בלעדיהם
*הכל מבוסס על ניסיון אישי שלי, שום מתכון לא יפורסם אם לא טעמתי אותו
*מאוד מקווה שזה יתעדכן, אשמח אם תוסיפו בתגובות עוד מתכונים, אנסה לנסות כמה שיותר דברים בשבילכם 😃

מסה:
בכל השייקים האלו היחס של החלב קוואקר אצלי הוא 1:2 לטובת החלב. זה כי הגעתי למסקנה שזה מה שיתאים לי מבחינת ערכים, טעם ומרקם. אתם בהחלט מוזמנים לשנות את זה לטעמכם
הקלאסי ביותר, שותה את זה כל בוקר כבר כמה חודשים, עד שנמאס(ערכים מצוינים, טעם ניטרלי שמשתלב מצוין עם שיבולת שועל):
כוס חלב
חצי כוס קוואקר
כף סילאן 100% תמרים
כמה שקדים(לפי טעם, גם בלי זה יוצא מצוין)
2-5 קוביות קרח(גם, בחירה-לא חובה בכלל)

האמת, פחות טעים לי מהקודם-אבל לפעמים אני חייב לגוון. את זה ניסיתי רק הבוקר, אז אני אשחק עוד קצת עם הכמויות ואעדכן כשאגיע לנוסחאה "המושלמת"
כוס חלב
חצי כוס קוואקר
כפית מלאה של דבש
חצי כף חמאת בוטנים(עוד אין לי 100% בוטנים, אז אני משתמש ב90% בוטנים ו10% סוכר)

שייק ירוק-טעים בטירוף(בצורה מפתיעה, אחרי ששנאתי כל שייק ירוק שניסיתי)-מרענן ואחלה גיוון:
רבע כוס ענבים
תפוח קטן ירוק
כוס עלי תרד\עלי מנגולד
רבע כוס חלב קוקוס\חלב+קוקוס גרוס שקונים
חצי כוס קרח
(עוד לא ניסיתי-שוקל להוסיף קוואקר בכמויות שונות בשביל קלוריות)

הערות בנוגע להכנה של כל שייק שהוא:
1.במידה ויש קוואקר, כדי שלא ישארו חתיכות קטנות ומעצבנות-אני ממליץ לעצור את הבלנדר אחרי קצת זמן, ואז להפעיל שוב. ככה החתיכות יורדות למטה, וכשמפעילים הן ליד הסכינים(יש מצב שזו "אמונה טפלה" שלי, אבל מאז שאני עושה את זה - זה עובד מצוין). מה גם שמומלץ לעזוב את הבלנדר לכמה שיותר זמן, פשוט כי יצא טוב יותר.

אשמח לשיתוף פעולה שלכם, אנסה לעדכן כמה שאספיק ואצליח, מציע לכולכם לנסות !

נערך לאחרונה:
אנסה את הראשון נשמע אחלה

אם אתה יכול לכתוב את הערכים זה יהיה מצויין
בקרוב אנסה את השייק הראשון נשמע לי טוב.

ניסית פעם בשייק הראשון לשלב גם בננה ו\או תמרים ו\או אגוזים? בפרוזן זה תמיד יוצא טעים אז אולי גם בשייק..

• פותח/ת השרשור
ניסית פעם בשייק הראשון לשלב גם בננה ו\או תמרים ו\או אגוזים? בפרוזן זה תמיד יוצא טעים אז אולי גם בשייק..
האמת שאין לי בננה עכשיו בבית, לדעתי לא העונה, אבל כל הזמן ממליצים על זה. הסילאן זה תחליף נוח יותר לתמרים, אגוזים אני משלב שקדים מידי פעם, ובננה אנסה כשיהיה לי. אין ספק שאני בטוח שתהיה תוספת טובה.
בנוגע לערכים, בקרוב- אני פשוט טס עכשיו, ואחרי מחלה ארוכה, אז גם בקושי עידכנתי את השייקים.

Back
למעלה תחתית