הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה עם מאוורר או מזגן??

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
אני ישן עם מאוורר או מזגן בלילה , לאחרונה כשאני קם בבוקר אני מרגיש שכל השרירים והמפרקים שלי תפוסים ונוקשים ומרגיש כאילו נאנסתי בלילה ע"י שוהים לא חוקיים .
כמובן שאחרי כמה דקות של עירנות התחושה של הנוקשות משתחררת ונעלמת. עשיתי בדיקות דם מקיפות גם והכל יצא תקין...
אני מכיר מיתוס פולני עתיק שאומר שאם ישנים עם מאוורר או מזגן אז זה עלול לגרום באמת לשרירים להיתפס ולנוקשות בגוף...

האם זה נכון? מישהו בעצמו נתקל בתופעה?

אשמח לתשובה ,
תודה.

עניין של הרגל. מי שלא רגיל יכול להתפס.
אני רגיל לישון עם מזגן מקפיא בלילה אז אני לא קם תפוס אף פעם

אני ישן עם מאוורר או מזגן בלילה , לאחרונה כשאני קם בבוקר אני מרגיש שכל השרירים והמפרקים שלי תפוסים ונוקשים ומרגיש כאילו נאנסתי בלילה ע"י שוהים לא חוקיים .
כמובן שאחרי כמה דקות של עירנות התחושה של הנוקשות משתחררת ונעלמת. עשיתי בדיקות דם מקיפות גם והכל יצא תקין...
אני מכיר מיתוס פולני עתיק שאומר שאם ישנים עם מאוורר או מזגן אז זה עלול לגרום באמת לשרירים להיתפס ולנוקשות בגוף...

האם זה נכון? מישהו בעצמו נתקל בתופעה?

אשמח לתשובה ,
תודה.
זה לא רק אתה. אם אני ישן עם מאוורר עלי אני קם עם כאב ראש וגב תפוס..זה גורם לי להרגיש הרבה יותר מפורק מאשר אחרי אימון קשה.
חוץ ממני אני מכיר המון אנשים שזה עושה להם לא טוב.

אני יושן עם "מגדל"(מן מפוח אוויר) והדבר היחיד שזה עושה לי למחרת בבוקר זה גרון כואב.

אני גם ישן עם מזגן וגם קם עם כאבים .
אף פעם לא חשבתי על זה שאולי יש קשר בין הדברים.
מעניין מה שאתה אומר..

אמנם לא חוויתי את מה שאתם מתארים..
אבל תנסה אולי לשים טיימר שיכבה אותו 20 דקות לפני שאתה קם ככה שתפשיר לפני שאתה מתעורר.
או שתשים על מצב לילה (בד"כ סימן של ירח), זה עושה שהמזגן יפעל לסירוגין ולאט לאט גם יעלה את הטמפרטורה (כי מתקרר בחוץ גם ככה)

אני יושן כל לילה עם מזגן כי יש לי בעיות חום קשות, אני מתכסה עם שמיכת פוך(או איך שלא קוראים לסמיכה הנחמדה הזו 😃) ואף פעם לא קמתי עם כאבים בגלל המזגן..

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה איתכם אבל מצב לילה במזגן , טיימר במאוורר וכדומה זה לא ממש פיתרון כי ברגע שחם לי בלילה אז אני קם עצבני ומזיע מתוך שינה.
בנתיים נמשיך לישון עם מזגן ו/או מאוורר בלילה ונמשיך לקום "נוקשים" בבוקר... 😏

אולי חסר לי מגנזיום..

• פותח/ת השרשור
רק אותי חינכו שאם אתה פותח מזגן ללילה אתה לא קם? ולא כי אתה מת מקור, כי אתה מת מהחגורה של אבא שלך שמשלם חשמל
מאורר+בוקסר never fails

אני ממליץ לך בחום על הספר " אבא עשיר , אבא תימני" יש עכשיו במבצע בסטימצקי קונים את הספר ומקבלים במתנה
או חגורת עור או שיח גת..

רק אותי חינכו שאם אתה פותח מזגן ללילה אתה לא קם? ולא כי אתה מת מקור, כי אתה מת מהחגורה של אבא שלך שמשלם חשמל
מאורר+בוקסר never fails
אז אבא שלך היה חכם (תימני) הוא היה הולך לעבוד בחברת חשמל...

או שזה פשוט כיף להרביץ לך...

אני ממליץ לך בחום על הספר " אבא עשיר , אבא תימני" יש עכשיו במבצע בסטימצקי קונים את הספר ומקבלים במתנה
או חגורת עור או שיח גת..

החגורה זה לא של מרוקאים ?

אני יושן עם "מגדל"(מן מפוח אוויר) והדבר היחיד שזה עושה לי למחרת בבוקר זה גרון כואב.
אני יושן כל לילה עם מזגן כי יש לי בעיות חום קשות, אני מתכסה עם שמיכת פוך(או איך שלא קוראים לסמיכה הנחמדה הזו 😃) ואף פעם לא קמתי עם כאבים בגלל המזגן..
ישן*

• פותח/ת השרשור

ain-amp-039-t-nobody-got-time-for-grammar_o_1958195.jpg

מעדיף לסבול מכאב ראש ונוקשות בבוקר מאשר לסבול כל הלילה כשאני מזיע ולא מסוגל להירדם.

אותי חינכו לישון תמיד עם גופיה או חולצה לא משנה אם יש מזגן או אין מזגן עם ההסבר שזה שומר על החום באיזור החזה 🫤.
היום זה רק עם בוקסר 🤩

אני ישן בתחתונים, במזגן 24-5 מעלות בלי שמיכה, אף פעם לא הרגשתי שזה משפיע עלי בצורה כלשהי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית