אם נשאר לכם יום אחד לחיות...

אני חושב שצריך להבדיל בין פשע כנגד מישהו דוגמת רצח, גניבה, מעשה מרמה לבין עבירה על חוק דוגמת עישון סמים, נסיעה במהירות מופרזת וכד'
לגבי החלק הראשון התשובה שלי היא לא, לגבי החלק השני כנראה שכן וגם כאן יש התייחסות ל'מוניטין' שתשאיר אחריך

אני חושב שצריך להבדיל בין פשע כנגד מישהו דוגמת רצח, גניבה, מעשה מרמה לבין עבירה על חוק דוגמת עישון סמים, נסיעה במהירות מופרזת וכד'
לגבי החלק הראשון התשובה שלי היא לא, לגבי החלק השני כנראה שכן וגם כאן יש התייחסות ל'מוניטין' שתשאיר אחריך
אני לא אהיה צבוע כי גם אני חוטא בזה, אבל לפי מצב הנהיגה בכבישים כולם נמצאים ביום האחרון שלהם לחיות.
האמת שלא, הייתי עושה שני דברים, בייספס בכלוב והולך להכניס מכות לכמה אנשים שזה מגיע להם.

הייתי קונה בוגאטי ויירון
לוקח בחורה[Mia khalifa]
נוסע לכבישים המהירים האלה בחול שיש שם אפשרות לנסוע 430 קמש
לוקח אבן
שם את האבן על הגז
עולה איתה למעלה על הגג
נותן בה עד שאנחנו מתנגשים בשטח הפרדה
בזמן שהתנגשנו בשטח הפרדה אני נותן בה גם באוויר
ואז יוצא לי כל כך הרבה שזה מכסה את כל העולם,למה?
התשובה היא כי זאת מיה קאליפה פאק יה.
מוניטין?

בכל זאת,מיה קאליפה הכוכבת הכי מחופשת בקטגוריה מסוימת שלא כדאי לציין כאן,לא תביא מוניטין חיובי בשביל הבובה הזאת?
עכשיו בזכותך חיפשו אותה עוד פעם, כדי להבין מי זאת קיבינימט. היא מוסרת ד"ש.

אופק אתה לא יותר קטן מחיים? 🥷
אבל פחות תמים 🤣 לא תמים או במילים של יצחק לתשובה של "יש פה ילד אני לא רוצה לקלל" שרוסי אחד בחד"כ אמר, התשובה של יצחק: "איזה ילד, הוא נראלך בתול?" חחח

אבל פחות תמים 🤣 לא תמים או במילים של יצחק לתשובה של "יש פה ילד אני לא רוצה לקלל" שרוסי אחד בחד"כ אמר, התשובה של יצחק: "איזה ילד, הוא נראלך בתול?" חחח
הוא אמר ליצחק שהוא (יצחק) למד לאונן מול מראה 😳
@nlr666

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית