עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא אהיה צבוע כי גם אני חוטא בזה, אבל לפי מצב הנהיגה בכבישים כולם נמצאים ביום האחרון שלהם לחיות.אני חושב שצריך להבדיל בין פשע כנגד מישהו דוגמת רצח, גניבה, מעשה מרמה לבין עבירה על חוק דוגמת עישון סמים, נסיעה במהירות מופרזת וכד'
לגבי החלק הראשון התשובה שלי היא לא, לגבי החלק השני כנראה שכן וגם כאן יש התייחסות ל'מוניטין' שתשאיר אחריך
שלילי, נראה לי... 🫤מוניטין?
אתה תהיה דיקטטור מצויןהייתי רוצח הרבה אנשים בשביל שהעולם הזה יהיה טוב יותר
בכל זאת,מיה קאליפה הכוכבת הכי מחופשת בקטגוריה מסוימת שלא כדאי לציין כאן,לא תביא מוניטין חיובי בשביל הבובה הזאת?שלילי, נראה לי... 🫤
תודה.שלילי, נראה לי... 🫤
עכשיו בזכותך חיפשו אותה עוד פעם, כדי להבין מי זאת קיבינימט. היא מוסרת ד"ש.בכל זאת,מיה קאליפה הכוכבת הכי מחופשת בקטגוריה מסוימת שלא כדאי לציין כאן,לא תביא מוניטין חיובי בשביל הבובה הזאת?
חחחחחעכשיו בזכותך חיפשו אותה עוד פעם, כדי להבין מי זאת קיבינימט. היא מוסרת ד"ש.
לא יודע אם לחפש או לא 😕עכשיו בזכותך חיפשו אותה עוד פעם, כדי להבין מי זאת קיבינימט. היא מוסרת ד"ש.
אתה תמים, אל תחפש. 😆לא יודע אם לחפש או לא 😕
אופק אתה לא יותר קטן מחיים? 🥷אתה תמים, אל תחפש. 😆
אבל פחות תמים 🤣 לא תמים או במילים של יצחק לתשובה של "יש פה ילד אני לא רוצה לקלל" שרוסי אחד בחד"כ אמר, התשובה של יצחק: "איזה ילד, הוא נראלך בתול?" חחחאופק אתה לא יותר קטן מחיים? 🥷
חיפשתי, got it. אבל damm היא כל כך 😍אתה תמים, אל תחפש. 😆
לך מפה חייםחיפשתי, got it. אבל damm היא כל כך 😍
הוא אמר ליצחק שהוא (יצחק) למד לאונן מול מראה 😳אבל פחות תמים 🤣 לא תמים או במילים של יצחק לתשובה של "יש פה ילד אני לא רוצה לקלל" שרוסי אחד בחד"כ אמר, התשובה של יצחק: "איזה ילד, הוא נראלך בתול?" חחח