מתי אתה בא למכוןמאיפה קנית חבוב
לא משנה
אני נוסע לאילת ב25-26 אז אני אקנה באילת.. 165~ שקל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי אתה בא למכוןמאיפה קנית חבוב
לא משנה
אני נוסע לאילת ב25-26 אז אני אקנה באילת.. 165~ שקל
לאדעמתי אתה בא למכון
7? 8?לאדע
אני צריך לעזור לאמא שלי בקניות אז כנראה בערב
באזור7? 8?
יש לי HTC one mini ואי אפשר להחליף בו כרטיס זכרון או להכניס כרטיס זכרון חיצוני. תודה על העזרה 😃אני מניח שיש לך סמאטרפון, אם כך מדוע לא לקנות כרטיס זיכרון בנפח המתאים ולא להיסחב עם עוד נגן מיותר.
אם זה נגן מוסיקה בשביל החדר כושר, מדוע אתה צריך למלאות את כולו בדיסקוגרפיות, הרי לא כל שיר שלהקה מוציאה הוא שיר שבהכרח תאהב ושתרצה לשמוע אותו כדי להגביר את המרץ.
לא סתם היה לך קשה למצוא נגנים כי כמעט אף אחד לא משתמש בהם היום והם הפכו להיות מיותרים. אך לבקשתך, נגן זול שיעבוד טוב הוא ה Sansa Clip. אם תרצה להרחיב קנה כרטיס זיכרון.
הפלאפון סתם מפריע בכיס ובדדליפט המוט תמיד נתקע בו לפני הנעילהאני מניח שיש לך סמאטרפון, אם כך מדוע לא לקנות כרטיס זיכרון בנפח המתאים ולא להיסחב עם עוד נגן מיותר.
אם זה נגן מוסיקה בשביל החדר כושר, מדוע אתה צריך למלאות את כולו בדיסקוגרפיות, הרי לא כל שיר שלהקה מוציאה הוא שיר שבהכרח תאהב ושתרצה לשמוע אותו כדי להגביר את המרץ.
לא סתם היה לך קשה למצוא נגנים כי כמעט אף אחד לא משתמש בהם היום והם הפכו להיות מיותרים. אך לבקשתך, נגן זול שיעבוד טוב הוא ה Sansa Clip. אם תרצה להרחיב קנה כרטיס זיכרון.
אם אתה בלינוקס, זה EASY PEASY להעביר לFAT32לגבי התמיכה בEXFAT שביקשת, אפשר להעביר אותו לFAT32
http://www.amazon.co.uk/review/R21F0KJ5T69HVG/ref=cm_cr_pr_cmt?ie=UTF8&ASIN=B0084DWD4Q