הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש MP3 עם 64-128 ג'יגה במחיר טוב

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
אני מניח שיש לך סמאטרפון, אם כך מדוע לא לקנות כרטיס זיכרון בנפח המתאים ולא להיסחב עם עוד נגן מיותר.
אם זה נגן מוסיקה בשביל החדר כושר, מדוע אתה צריך למלאות את כולו בדיסקוגרפיות, הרי לא כל שיר שלהקה מוציאה הוא שיר שבהכרח תאהב ושתרצה לשמוע אותו כדי להגביר את המרץ.

לא סתם היה לך קשה למצוא נגנים כי כמעט אף אחד לא משתמש בהם היום והם הפכו להיות מיותרים. אך לבקשתך, נגן זול שיעבוד טוב הוא ה Sansa Clip. אם תרצה להרחיב קנה כרטיס זיכרון.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שיש לך סמאטרפון, אם כך מדוע לא לקנות כרטיס זיכרון בנפח המתאים ולא להיסחב עם עוד נגן מיותר.
אם זה נגן מוסיקה בשביל החדר כושר, מדוע אתה צריך למלאות את כולו בדיסקוגרפיות, הרי לא כל שיר שלהקה מוציאה הוא שיר שבהכרח תאהב ושתרצה לשמוע אותו כדי להגביר את המרץ.

לא סתם היה לך קשה למצוא נגנים כי כמעט אף אחד לא משתמש בהם היום והם הפכו להיות מיותרים. אך לבקשתך, נגן זול שיעבוד טוב הוא ה Sansa Clip. אם תרצה להרחיב קנה כרטיס זיכרון.
יש לי HTC one mini ואי אפשר להחליף בו כרטיס זכרון או להכניס כרטיס זכרון חיצוני. תודה על העזרה 😃

הפלאפון סתם מפריע בכיס ובדדליפט המוט תמיד נתקע בו לפני הנעילה

אני קניתי מאלי אקספרס נגן מעולה שאני מכניס אליו את הכרטיס זכרון של הטלפון והוא פשוט רץ על השירים, בנוסף הוא מתחבר למחשב ומתנהג כמו דיסק און קי עם הזיכרון בכרטיס זכרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית