הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים להרמת משקולות

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
כבר זמן מה שאני קורא על סוגי הנעליים להרמת משקולות ופשוט התחלתי לשוקע ביותר מדי חומר.
כלכך הרבה סוגי נעליים להרמת משקולות טובים שלא הצלחתי להגיע להחלטה מה הכי טובה עבורי.
בעיה שלא ניתן למדוד בארץ את הנעליים.
המטרות שלי הם נעליים שתאימו לסקוואט,לחיצת כתפיים, לחיצת חזה, פרונט סווקאט, דדליפט
ובהמשך לכל סוגי ההנפות.
הבנתי שלדדליפט אני אצטרף נעליים אחרות אשמח לשמוע גם כן על מה אתם ממליצים.
(לא כלכך אהבתי את המראה של האולסטר אם אפשר נעלי ריבוק עם סוליה ישירה יהיה טוב)
אחרי קריאה הרבה אלה נעליים שתפסו אותי מה אתם חושבים מתאים לי? לא חייב מה שציינת
העיקר שהנעל תהיה כמה שיותר טובה עבורי.
Nike Romaleos
Adidas Adipower
Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0
Inov-8 FastLift 370 BOA
ולא הבנתי גם איפה נכנס העניין של העקב מעץ מדברים עליו בנעליים שציינתי
באמת אף אחד לא יכול לעזור לי?? זה ממש חשוב לי

אתה צריך להיות יותר ספציפי
איזה סקוואט אתה עושה? אין נעל אחת שתתאים לכל התרגילים
אם זה סקוואט lb ודדליפט אז לי באופן אישי מתאימה יותר נעל שטוחה (כל נעל כלשהי לאו דווקא אולסטאר, אבל היא הכי מתאימה מבחינת יחס מחיר/תועלת)
באים למכון כדי להתאמן, זה לא יציאה למועדון אם אתה רוצה לשרוף את כספך תקנה reebook crossfit lite tr

לגבי שאר התרגילים אם זה hb, פרונט סקוואט, הנפות וכו'... אז יש לך מלא סוגי נעליים עם עקב
Adipower
adidas powerlifting 2.0
Nike romaleos
וכו'..

ולא הבנתי גם איפה נכנס העניין של העקב מעץ מדברים עליו בנעליים שציינתי
אם תצליח למצוא נעל עם עקב עץ,אז אני ממליץ בחום
הדגמים שיש להם עץ זה :ADIDAS IRONWORK הדגם השני והשלישי,סאבו וWEI

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להיות יותר ספציפי
איזה סקוואט אתה עושה? אין נעל אחת שתתאים לכל התרגילים
אם זה סקוואט lb ודדליפט אז לי באופן אישי מתאימה יותר נעל שטוחה (כל נעל כלשהי לאו דווקא אולסטאר, אבל היא הכי מתאימה מבחינת יחס מחיר/תועלת)
באים למכון כדי להתאמן, זה לא יציאה למועדון אם אתה רוצה לשרוף את כספך תקנה reebook crossfit lite tr

לגבי שאר התרגילים אם זה hb, פרונט סקוואט, הנפות וכו'... אז יש לך מלא סוגי נעליים עם עקב
Adipower
adidas powerlifting 2.0
Nike romaleos
וכו'..

אני עושה סקוואט עמוק שובר מקביל, דדליפט, לחיצת חזה ולחיצת כתפיים אז לפי מה שהבנתי ממך נעלי אולסטר יספיקו כדי
לבצע את העבודה בצורה הכי טובה? וברגע שאני אתחיל לעשות הנפות ופרונט סווקאט אז את הנעליים אחרות שציינת יתאימו לי.
ומזה HB?

אני עושה סקוואט עמוק שובר מקביל, דדליפט, לחיצת חזה ולחיצת כתפיים אז לפי מה שהבנתי ממך נעלי אולסטר יספיקו כדי
לבצע את העבודה בצורה הכי טובה? וברגע שאני אתחיל לעשות הנפות ופרונט סווקאט אז את הנעליים אחרות שציינת יתאימו לי.
ומזה HB?
יש סקוואט low bar (קיצור lb)
ויש סקוואט high bar (קיצור hb)
אני לא יודע מה זה סקוואט עמוק שובר מקביל
בכל סוגי הסקוואט אמורים לשבור מקביל
תלמד ברשת על סוגי הסקוואט
אני ממליץ לך להתחיל עם סקוואט lb
מה שאומר שעדיף נעל שטוחה

• פותח/ת השרשור
אז למה כולם ממליצים לקנות נעלים להרמת משקולות שאמורים לעזור לך בצורה ניכרת באופן העבודה.
ואתה ממליץ לי לקנות נעליים שטוחות כלומר אולסטר? למה מי שקונה נעל הרמת
משקולות עם עקב גבוה זה רק בשביל הרמות אולימפיות?

אז למה כולם ממליצים לקנות נעלים להרמת משקולות שאמורים לעזור לך בצורה ניכרת באופן העבודה.
תקרא את זה: http://rcts.co.il/ציוד-באימונים-כןלאאיזה-המדריך-המלא/
יש שם גם הסברים על סוגי הסקוואט

אתה צריך נעליים עם עקב לא דחיס, גובה העקב משתנה בין נעל לנעל (ולפעמים גם בין מידות הנעליים כמו ריסטו) - אולסטאר טובות מאוד בשביל LB וחלק יעדיפו דווקא נעל עם עקב אפילו שהם עושים LB.

יותר חשוב מנעליים - ברגע שאני שומע מישהו אומר "סקוואט עמוק שובר מקביל" אני תוהה לגבי הטכניקה שלו, הייתי מעלה סרטון לביקורת רק בשביל לוודא שהכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
טכניקה בסדר אני עושה סקוואט עמוק אני יודע שגם LB וHB שוברים מקביל. התכוונתי שאני עושה HB. והבנתי שאני צריך נעליים עם עקב כמו האדיפאוור של אדידס לדוגמה.

האדיפאוור עובדת לי יופי בLB ועוד יותר בפאוורג'רק ופאוורקלין ובטח לפרונט סקוואט, כל עוד אתה לא נמוך מאוד אני לא חושב שגובה העקב של האדיפאוור אמור להפריע בLB והייתי ממליץ עליה בחום.
מעבר לזה שים לב להודעה הנעוצה למעלה שגם נתנו לה לינק פה, ריכזתי אותה בכוונה.

אני משתמש בנעל עם עקב לסקוואט ולהרמות (אני עושה LB היברידי) , עם שטוחה לא נוח לי בכלל לעשות סקוואט . בכל השאר - דדליפט ובנצ' , אני מעדיף שטוחה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית