http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Article-a7486fd47319e41006.htm&Partner=sport5
נו באמת... שמה שתלים ועשתה סקוואט ?
נו באמת... שמה שתלים ועשתה סקוואט ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?זה הסקוואט היחיד שהיא יודעת לעשות וגם הוא לא טוב - העקבים עולים.
![]()
שני הצדדים לא מתנגשים.. האינטרס יכול להיות תקף בשניהם.מצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?
תשומת לב נשית? כנראה שגם תשומת לב שלילית מתקבלת בברכה.. העיקר יחס.. כלשהו.. 🤩שני הצדדים לא מתנגשים.. האינטרס יכול להיות תקף בשניהם.
רגע,היתבלבלתי , את מדברת עליו או על ניקי מינאז.......?מצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?
לא מעניינת אותי ניקי מינאז.. נטו ההקשר לדברים עם ההערה שהוסיףרגע,היתבלבלתי , את מדברת עליו או על ניקי מינאז.......?
אני מרגיש צורך בוער להסביר את הבדיחה ,אבל היא קולחת לצד גל הגיון הגל שאם אני מוצא את עצמי במצב שאני צריך להסביר אותה אז כניראה שהיא לא כול כך מצחיקה ......זה או שיש לי חוש הומור מפותח ועלאי מידיי לבניי תמותה פשוטים .לא מעניינת אותי ניקי מינאז.. נטו ההקשר לדברים עם ההערה שהוסיף
מה?אני מרגיש צורך בוער להסביר את הבדיחה ,אבל היא קולחת לצד גל הגיון הגל שאם אני מוצא את עצמי במצב שאני צריך להסביר אותה אז כניראה שהיא לא כול כך מצחיקה ......זה או שיש לי חוש הומור מפותח ועלאי מידיי לבניי תמותה פשוטים .
![]()
אני הלך לי עם הכחשה והמיקטרת תודה ביי
הבדיחה פה היא שאני היפסטר
ועדיין...מה?הבדיחה פה היא שאני היפסטר
הבדיחה הקודמת היא שכול מה שהיא כתבה עליו מתאים בתיאור שלו באופן חלקי לניקי מינאז
==============
captain obvious
flies away
=============
אתה רוצה שאני יסביר את הקטע של captain obvious?ועדיין...מה?
תודה על ההצעה האדיבה, אבל לאאתה רוצה שאני יסביר את הקטע של captain obvious?
או שהכול?
שהיה לך בכיף אחיתודה על ההצעה האדיבה, אבל לא
הגבר האולטימטיבי לא?מצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?
לגמרי..ממש אסטרטג.. 👑הגבר האולטימטיבי לא?
אתה לא יכולה לקרוא לו שוביניסט ולא יכולה לקרוא לו פמיניסט..
מצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?