עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
damn that booty. Thats what i call bogus ass. Fake ass bitches..
אני בצד של ניקי מינאזמצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?
זה מבזה רק את ניקי מינאז' לא את הנשים בכללימצד אחד לא מפסיק להעלות דברים שמבזים נשים.. מצד שני מגיב ללא הפסקה בפורום נשים ומנסה "לעזור" להן.. אולי תתפוס כבר צד?
זה יותר ההקשר בין הבחורה האומללה בכתבה לבין ניקי מינאז'.. בתוספת ההערה "זה הסקוואט היחידי שהיא יודעת לעשות"זה מבזה רק את ניקי מינאז' לא את הנשים בכללי
לדעתי נשים מחפיצות גברים הרבה יותר מאשר גברים שמחפיצים נשיםזה יותר ההקשר בין הבחורה האומללה בכתבה לבין ניקי מינאז'.. בתוספת ההערה "זה הסקוואט היחידי שהיא יודעת לעשות"
אישה ועוד אישה...
אולי הדברים נאמרים בהומור אבל זה לא התחיל מהדיון הזה וגם לא יגמר פה.
זו תופעה.
נכון. לא חסרים מקרים שזה פועל על הצד ההפוך..לדעתי נשים מחפיצות גברים הרבה יותר מאשר גברים שמחפיצים נשים
*grabs popcorn*
עבדות מודרנית?תני לי לנחש..שם פופוליסטי ולא נכון לתופעת עובדי הקבלן שהיא תוצאה ישירה של חוקי עבודה סוציאליסטיים?נכון. לא חסרים מקרים שזה פועל על הצד ההפוך..
ובאופן כללי, בני אדם שמחפיצים בני אדם.. למשל עבדות מודרנית 🙄
בבקשה אל תתחיל את זה שובעבדות מודרנית?תני לי לנחש..שם פופוליסטי ולא נכון לתופעת עובדי הקבלן שהיא תוצאה ישירה של חוקי עבודה סוציאליסטיים?
חח לא.. אנשים חושבים שכפייה היא פיזית בלבד, ושוכחים שהיא יכולה להיעשות גם על ידי לחצים והשפעה פסיכולוגית. עבד מודרני הוא כזה.. שלא תמיד מודע לכך שהוא עבד כי הוא נתון תחת השפעה של שטיפת מח רצינית.עבדות מודרנית?תני לי לנחש..שם פופוליסטי ולא נכון לתופעת עובדי הקבלן שהיא תוצאה ישירה של חוקי עבודה סוציאליסטיים?
אני לא מסכיםחח לא.. אנשים חושבים שכפייה היא פיזית בלבד, ושוכחים שהיא יכולה להיעשות גם על ידי לחצים והשפעה פסיכולוגית. עבד מודרני הוא כזה.. שלא תמיד מודע לכך שהוא עבד כי הוא נתון תחת השפעה של שטיפת מח רצינית.
כולנו בעצם.
נראה לי שכדאי להעביר את הדיון הזה לפינת הליברטריאניזם:lol:
סביר להניח שאתה ממעיט בערכה של השפעת הסביבה עלייך..אני לא מסכים
זה לא עבדות, זה רצון חופשי.
פורנו??🚫❌❓זה הסקוואט היחיד שהיא יודעת לעשות וגם הוא לא טוב - העקבים עולים.
![]()
זה יותר ההקשר בין הבחורה האומללה בכתבה לבין ניקי מינאז'.. בתוספת ההערה "זה הסקוואט היחידי שהיא יודעת לעשות"
אישה ועוד אישה...
אולי הדברים נאמרים בהומור אבל זה לא התחיל מהדיון הזה וגם לא יגמר פה.
זו תופעה.
פספסתם שרשום *מדובר במתיחה* ?
פורנו??🚫❌❓
חחחחחחחח אני יודע אני צוחק בגלל התגובות פה לתמונות כאלהשתהיה בעניין שזאת העטיפה לדיסק שלה