עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה שעה אתה לוקח?הגיוני שפרוורקאוט לא משפיעה עליי באימון אבל באותו יום אני לא נרדם עד 3 בלילה?(בימים שאני לא לוקח אני נרדם באיזה עשר אחד עשרה)
תלוי מתי האימון..אבל זה או בשלוש-אימון בשלוש וחצי או בארבע-אימון בארבע וחציבאיזה שעה אתה לוקח?
עד כמה שידוע לי קפאין משפיע עד 8 שעות משהו כזה.תלוי מתי האימון..אבל זה או בשלוש-אימון בשלוש וחצי או בארבע-אימון בארבע וחצי
אבל למה? ולמה גם אני לא מקבל התראה על תיוג? תויגתי כמה פעמים במהלך הימים האחרונים ולא קיבלתי התראה 😳ו @Kartalajan נשבע יש פשוט אנשים עם חסינות לזה.
א. ניסית לעשות הפסקה מקפאין?אבל למה? ולמה גם אני לא מקבל התראה על תיוג? תויגתי כמה פעמים במהלך הימים האחרונים ולא קיבלתי התראה 😳
זה במקרים של קפסולה שלא משפיעה. נשמע לך הגיוני שכמעט גרם קפאין לא עשה לי כלום? 😣א. ניסית לעשות הפסקה מקפאין?
ב. אתה צורך ביום יום בלי שום קשר לקדם אימון עוד קפאין?
ג. יש פשוט אנשים כנראה שפחות רגישים לזה מה לעשות.
כן.זה במקרים של קפסולה שלא משפיעה. נשמע לך הגיוני שכמעט גרם קפאין לא עשה לי כלום? 😣
זה היה בערך לפני שנה ככה אפילו קצת יותר. קפה לא שותה וקולה אני שותה פה ושם. זה לא מה שיגרום לי לא להרגיש השפעה של כמעט גרם קפאין..כן.
ברגע שאתה צורך עוד ועוד ועוד קפאין ואתה לא מפסיק הגוף שלך מתרגל לעוד ועוד מינון.
אישית הייתי ממליץ להימנע מקפאין לחודש.זה היה בערך לפני שנה ככה אפילו קצת יותר. קפה לא שותה וקולה אני שותה פה ושם. זה לא מה שיגרום לי לא להרגיש השפעה של כמעט גרם קפאין..
אני בכלל לא צורך הרבה קפאין.
אנשים כאן עפים מקפסולה אחת של קפאין(200 מ"ג). השפעה של כמעט גרם קפאין אמורה להעיף אותי ללא קשר לפן הפסיכולוגי.אה וגם בוא לא נשכח שהפליסבו פה משחק משחק משמעותי.
פלסיבו עובד לשני הכיוונים אתה יכול לחשוב שזה מאוד ממריץ אותך ובאותה מידה אתה יכול לחשוב שזה לא משפיע עליך.
נכון.אנשים כאן עפים מקפסולה אחת של קפאין(200 מ"ג). השפעה של כמעט גרם קפאין אמורה להעיף אותי ללא קשר לפן הפסיכולוגי.
מאסלטקתלוי, אם זה BLEND, יכול להיות שאין שם שום מרכיב PUMP מורגש
איזה חברה זה
זה דווקא אחלה חברה, אבל תן לי לנחשמאסלטק
היום אחרי 2 כדורי קלן וכדור קפאין 200מ"ל בבוקר החלטתי שאני עייף וישנתי שעתיים (אחרי שנת לילה טובה)אני אצטרף לשאלה בזה שאני לא מבין איך 6 סקופים של C4(בכל סקופ יש 130 מ"ג קפאין) לא השפיעו עליי ולא על השינה.
גם כשאני שותה קפה סמוך לשינה(שעה-שעתיים) אני נרדם כמו תינוק.
איך זה הגיוני?
כן זה חחחח פשוט חבר מכר לי את זה ב40 שקל אמרתי למה לא ננסה אבל אין מצב שאני לוקח את זה עוד פעםזה דווקא אחלה חברה, אבל תן לי לנחש
קנית את NUEROCORE?
זה חרא של מוצר, צריך לקחת 3 מנות בשביל להרגיש משהו שמוצרים אחרים נותנים במנה
גם שאלת אותי בהודעה פרטית הבאתי לך מלא שמות של מוצרים ודווקא על זה הלכת?