ייעוץ פרוורקאוט

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
הגיוני שפרוורקאוט לא משפיעה עליי באימון אבל באותו יום אני לא נרדם עד 3 בלילה?(בימים שאני לא לוקח אני נרדם באיזה עשר אחד עשרה)

אני אצטרף לשאלה בזה שאני לא מבין איך 6 סקופים של C4(בכל סקופ יש 130 מ"ג קפאין) לא השפיעו עליי ולא על השינה.
גם כשאני שותה קפה סמוך לשינה(שעה-שעתיים) אני נרדם כמו תינוק.
איך זה הגיוני?

תלוי מתי האימון..אבל זה או בשלוש-אימון בשלוש וחצי או בארבע-אימון בארבע וחצי
עד כמה שידוע לי קפאין משפיע עד 8 שעות משהו כזה.
ו @Kartalajan נשבע יש פשוט אנשים עם חסינות לזה.
ויש אותי שאם אני שותה כוס קפה בערב אני ארדם בשלוש-ארבע. 😕

אבל למה? ולמה גם אני לא מקבל התראה על תיוג? תויגתי כמה פעמים במהלך הימים האחרונים ולא קיבלתי התראה 😳
א. ניסית לעשות הפסקה מקפאין?
ב. אתה צורך ביום יום בלי שום קשר לקדם אימון עוד קפאין?
ג. יש פשוט אנשים כנראה שפחות רגישים לזה מה לעשות.

א. ניסית לעשות הפסקה מקפאין?
ב. אתה צורך ביום יום בלי שום קשר לקדם אימון עוד קפאין?
ג. יש פשוט אנשים כנראה שפחות רגישים לזה מה לעשות.
זה במקרים של קפסולה שלא משפיעה. נשמע לך הגיוני שכמעט גרם קפאין לא עשה לי כלום? 😣

כן.
ברגע שאתה צורך עוד ועוד ועוד קפאין ואתה לא מפסיק הגוף שלך מתרגל לעוד ועוד מינון.
זה היה בערך לפני שנה ככה אפילו קצת יותר. קפה לא שותה וקולה אני שותה פה ושם. זה לא מה שיגרום לי לא להרגיש השפעה של כמעט גרם קפאין..
אני בכלל לא צורך הרבה קפאין.

אה וגם בוא לא נשכח שהפליסבו פה משחק משחק משמעותי.
פלסיבו עובד לשני הכיוונים אתה יכול לחשוב שזה מאוד ממריץ אותך ובאותה מידה אתה יכול לחשוב שזה לא משפיע עליך.
זה היה בערך לפני שנה ככה אפילו קצת יותר. קפה לא שותה וקולה אני שותה פה ושם. זה לא מה שיגרום לי לא להרגיש השפעה של כמעט גרם קפאין..
אני בכלל לא צורך הרבה קפאין.
אישית הייתי ממליץ להימנע מקפאין לחודש.
אחריי חודש תשתה כוס קפה תרגיש רענן וחדש.

אה וגם בוא לא נשכח שהפליסבו פה משחק משחק משמעותי.
פלסיבו עובד לשני הכיוונים אתה יכול לחשוב שזה מאוד ממריץ אותך ובאותה מידה אתה יכול לחשוב שזה לא משפיע עליך.
אנשים כאן עפים מקפסולה אחת של קפאין(200 מ"ג). השפעה של כמעט גרם קפאין אמורה להעיף אותי ללא קשר לפן הפסיכולוגי.

אנשים כאן עפים מקפסולה אחת של קפאין(200 מ"ג). השפעה של כמעט גרם קפאין אמורה להעיף אותי ללא קשר לפן הפסיכולוגי.
נכון.
אבל אמרתי כבר שלדעתי פשוט פתחת חסינות לקפאין. ובנוסף על כך גם הפסיכולוגי מחזק פה את החסינות.
בכ"מ זה האשכול של אבירם אז בוא נתרכז בו.

האמת שגם לי יש בעיה עם קפאין
לא פרי אבל כדורים
יש לי פרי לא ממש משפיע עליי.. אבל הכדורים משפיעים וגם אני לא נרדם אבל עדיין מעדיף לתת אימון טובב מאשר לישון

זה דווקא אחלה חברה, אבל תן לי לנחש
קנית את NUEROCORE?
זה חרא של מוצר, צריך לקחת 3 מנות בשביל להרגיש משהו שמוצרים אחרים נותנים במנה
גם שאלת אותי בהודעה פרטית הבאתי לך מלא שמות של מוצרים ודווקא על זה הלכת?

אני אצטרף לשאלה בזה שאני לא מבין איך 6 סקופים של C4(בכל סקופ יש 130 מ"ג קפאין) לא השפיעו עליי ולא על השינה.
גם כשאני שותה קפה סמוך לשינה(שעה-שעתיים) אני נרדם כמו תינוק.
איך זה הגיוני?
היום אחרי 2 כדורי קלן וכדור קפאין 200מ"ל בבוקר החלטתי שאני עייף וישנתי שעתיים (אחרי שנת לילה טובה)
דברים כאלה קורים...

• פותח/ת השרשור
זה דווקא אחלה חברה, אבל תן לי לנחש
קנית את NUEROCORE?
זה חרא של מוצר, צריך לקחת 3 מנות בשביל להרגיש משהו שמוצרים אחרים נותנים במנה
גם שאלת אותי בהודעה פרטית הבאתי לך מלא שמות של מוצרים ודווקא על זה הלכת?
כן זה חחחח פשוט חבר מכר לי את זה ב40 שקל אמרתי למה לא ננסה אבל אין מצב שאני לוקח את זה עוד פעם

יש סיבה שהוא מכר לך ב40 שקל.... תנסה להעיף את זה לחבר אחר חחחח
ושוב, יש לאמינושופ אחלה מוצרים, אבל אם שום דבר לא מתאים לך משם או רחוק לך, תבדוק מה אני מוכר במודעה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית