הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתף ימין

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
לפני שבוע בדיוק הייתי באולטרא-סאונד , מצאו לי דלקת.
לפני כמה ימים הלכתי לפיזיוטרפיסט והוא עשה לי כמה תרגילים כדי לבדוק איפה יש לי כאב , היה לי רק במשהו כמו הרחקה לצדדים שהוא מפעיל התנגדות קטנה. ( רק בשחרור היה לי כאבים )
אמרתי לו שזה מהבנץ' פרס , הוא אמר לי שאני יכול להתאמן אבל רק בתנאי שאין כאבים , אם יש כאבים להפסיק מיד את האימון.
( אה ושכחתי לרשום , הוא אמר משהו עם תנועה - נראלי אמצעי משהו ומשהו למעלה ולמטה ( כאילו חצי תנועה בלחיצת חזה , הידיים מגיעות ל-90 מעלות ולא יותר - לא לגעת בחזה )
והוא אמר לי לעשות בלחיצת חזה משקל ריק מוט אולימפי ( 20 קילו ) 15 חזרות וכל שבועיים להוסיף 5 עד 30.
בעוד חודש יש לי עוד תור , ככה הוא אמר לי שזה לא כל כך נורא ( למרות שסחבתי את הדלקת איזה חצי שנה~9 חודשים נראלי חחח , לא יכלתי לעלות משקלים בגלל הדלקת המעצבנת הזאת ).
עכשיו שמעו , אחרי כל תרגיל שאני עושה קשור לכתפיים ( שמערב - גב , כתף חזה - כאילו מערב די הרבה ) אני מרים את היד אחרי כל סט כדי לבדוק איפה יש כאבים.
עכשיו הבעיה זה , באמצע התרגיל אין לי כאבים בכלל , גם לא בסופו , אם אני מרים את הידיים עד שזה מקביל לכתפיים , אין כאבים , שאני מרים את היד עד למעלה עם יד ישרה ( תנסו נגיד , כמו להגיע ממצב של הרחקה קדמית למצב של מיליטרי פרס בתנועה מלאה למעלה ) יש כאבים... ככה שאני לא יודע אם זה נחשב שיש כאבים כי זה לא מפריע לי באימון ואין לי כאבים , אני כבר חודשיים עושה ככה כדי לזהות כאב , אני כבר יודע איך לזהות כאב , אני ממליץ גם לכם לעשות את זה אחרי כל סט , אפילו אם אתם מזיעים -.-
בקיצור מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? להמשיך להתאמן או לעצור? כי אפילו עצרתי שבוע וחצי בגלל כאבי בטן ( יש לי אבנים איפהשהוא בגוף - מעדיף שלא לרשום איפה חח ככה שזה כל חודש~3 שבועות קורה לי , כאבים לאיזה 3~4 ימים ואז עובר ) ככה שהגוף אמור לנוח יותר.
בקשר לכדורים , אז לקחתי למשך שבועיים נראלי ( 2 חבילות של 10 , בוקר וערב ) וזהו.
אני לא יכול לעצור , זה מחרפן אותי שלמרות שאני נח זה לא עובר...
בחדר כושר אמרו לי שהפיזיוטרפיסט דפוק וכל השאר , שאני אמור לנוח ולא יודע...
מה דעתכם? לעצור או להמשיך

עריכה : כמובן שהמשקל של הבנץ' פרס , הוא קבע בגלל המשקל שלי , אם נגיד הייתי מרים 30 קילו אז לא הייתי עושה 20קילו על ההתחלה , זה בטוח.

עריכה 2 : מה שאני לא יודע זה אם הוא התכוון להוריד משקל בהכל או רק בחזה... אני חושב שהוא התכוון רק ללחיצת חזה, יכול להיות... אבל אני לא זוכר ואני לא יכול ליצור איתו קשר או לקבוע תור כרגע , רק עוד חודש יש לי.

עריכה 3 : חח סורי על העריכות , הכאבים זה בכתף קדמית

עריכה 4 : שמתי לב שאפשר לתייג , אשמח אם תוכל לעזור לי!!
@
yonizarkh

עריכה 5: שכחתי לרשום , אחרי שחזרתי מהמנוחה , המשכתי עם אותם משקלים כמו קודם , זה בסדר? כאילו לא התחלתי אימון עם משקל פחות והוספתי עם הזמן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו?
ואם מישהו רואה , אפשר מתיחות לכתפיים? אני לא יחפור עדיף ( כאילו מה הסיבה ) 😃
רק מתיחות לפני סקוואט לכתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית