הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לסטרואיד אוראלי

• פותח/ת השרשור OrelO4
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

OrelO4

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
-14
14
0
המטרה שלי היא מסה. איזה סטרואיד אוראלי יכול לעזור לי?
(אני לא מעוניין בהזרקה)

מה עם פרגניל? זה תחום שאין בו התחמקות ממחטים.
סייקל עושים כמו שצריך או שלא עושים בכלל

נשמע שאתה רק מתחיל בעולם הזה.. ולפי ההודעה, לא בטוח שכדאי לך.
אתה חושב שלצרוך רק אוראליים לא יפגע בך? עד כמה שאני יודע, יש יותר רעילות לכבד.. וצריך לשלב כדורים נוספים שפועלים כדי למנוע נזקים לכבד.

וגם פרגניל אם אני לא טועה חובה.. וזה רק בהזרקה למיטב ידיעתי.

• פותח/ת השרשור
נשמע שאתה רק מתחיל בעולם הזה.. ולפי ההודעה, לא בטוח שכדאי לך.
אתה חושב שלצרוך רק אוראליים לא יפגע בך? עד כמה שאני יודע, יש יותר רעילות לכבד.. וצריך לשלב כדורים נוספים שפועלים כדי למנוע נזקים לכבד.

וגם פרגניל אם אני לא טועה חובה.. וזה רק בהזרקה למיטב ידיעתי.
קלעתה בול אני רק מתחיל בעולם הזה ואני לא מעוניין במחטים כי אני לא יכול לדמיין אותי עם מזרקים אני מעדיף כדורים גם אם זה אומר נזק בכבד אז אולי תתנו לי המלצות במקום להגיד לי שאני לא מבין ??

קלעתה בול אני רק מתחיל בעולם הזה ואני לא מעוניין במחטים כי אני לא יכול לדמיין אותי עם מזרקים אני מעדיף כדורים גם אם זה אומר נזק בכבד אז אולי תתנו לי המלצות במקום להגיד לי שאני לא מבין ??
תברח העסק הזה לא בשבילך.

אתה מעדיף נזק לכבד? תחשוב על זה ככה שאתה יכול לדפוק אותו ואז את לא תעדיף את זה תאמין לי שאני גם חשבתי לעשות אחד ובדרך הנכונה עם טסט עם PCT עם HCG ועם הכל ותאמת? שהבנתי שכמה שחשבתי שידעתי לא הבנתי כלום... וויתרתי על זה.... אל תעשה טעות שאחרי זה תתחרט עליה כשאתה נכנס לזה זה לא משחק...

כל פעם בא לפורום איזה גאון חדש ששואל את שאלת המאה
"אפשר לעשות סייקל בלי זריקות?"
אם היה אפשר וזה היה יעיל אתה לא חושב שזה היה בנעוצים? אתה חושב שהיו נותנים לסייקל ראשון להזריק אם כך?
סתם היו עושים נעוץ מושקע לסייקל ראשון שמבוסס על טסט להזרקה?

מחט זה סכה כלי עזר להכניס חומר לגוף די להיות פוסיות
ושילד בן 14 אומר לך שאתה פוסי, אתה באמת חתיכת פוסי

המטרה שלי היא מסה. איזה סטרואיד אוראלי יכול לעזור לי?
(אני לא מעוניין בהזרקה)
אף אחד לא ממש יעזור לך אם לא תעזור לעצמך.
אלה שאלות של עצלן ופחדן ומבוססות שטויות. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית