הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספר של ריפטו על SS

The Hulk

משתמש מתחיל
209
58
נק' מוניטין:
101
209
58
אז ממש מתחשק לי לקרוא משהו שקשור לנושאים האלו (אימוני כוח, אימונים באופן כללי ואפילו תזונה), ושחשבתי מאיפה להתחיל ישר עלה לי הספר של ריפטו.

השאלה שלי - מומלץ לקרוא את הספר הספציפי הזה אחרי שכבר אפשר להגיד שאני לא מתאמן מתחיל ו-SS לא מתאימה לי? אם כן, איך ובמה זה יצליח להעשיר את הידע שלי? אם לא, יש לכם אולי המלצה לספר אחר?

אין הרבה קשר בין תוכנית הSS לספר עצמו. הספר מתמקד בטכניקות של תרגילי הבסיס וכל אחד צריך לקרוא אותו.

• פותח/ת השרשור
אין הרבה קשר בין תוכנית הSS לספר עצמו. הספר מתמקד בטכניקות של תרגילי הבסיס וכל אחד צריך לקרוא אותו.

מה שבאתי לכתוב. 🙄
את זה לא ידעתי. תודה!
ו(יחסית לספר עיוני) הוא כתוב מעניין ולא משעמם ת'תחת? אני נוטה לאבד ריכוז ועניין כשמדובר בכתיבה "רגילה", במיוחד בספרים מהסוג הזה.

ה-SS הוא ספר שרובו הוא הסבר על תרגילי הבסיס: סקווט, דדליפט, בנץ', פרס, פאוורקלין שמוסברים מאוד מפורט, חלק נוסף הסבר לגבי התוכנית עצמה ועוד חלק לגבי תרגילי עזר אבל בקצרה.
ספר נוסף שלו practical programming for strengh training מסביר מצוין לגבי מבנה של תוכניות אימון עם פירוט רחב במיוחד לגבי texas method
כספר קריאה השני מאוד מומלץ.

את זה לא ידעתי. תודה!
ו(יחסית לספר עיוני) הוא כתוב מעניין ולא משעמם ת'תחת? אני נוטה לאבד ריכוז ועניין כשמדובר בכתיבה "רגילה", במיוחד בספרים מהסוג הזה.
הוא קשה לקריאה עם המון מושגים, שמון של שרירים ושמות של עצמות וצריך לקרוא אותו עם הפסקות ועם הרבה הצצות בגוגל בדרך. ספר לא קל אבל שווה מאוד את הקריאה. חלק גדול מהפרקים כדאי לקרוא יותר מפעם אחת

• פותח/ת השרשור
בדיוק מתחיל לתרגם אותו
זה ייקח לך יותר זמן מהזמן שייקח לספר להגיע לי מאמאזון?
לא שיש לי בעיה עם אנגלית, פשוט אם יש תרגום לעברית מן הסתם שאעדיף אותו.

ואגב, יוזמה מבורכת, סחטיין!

למה קנית את הספר? אפשר להוריד אותו בחינם מהאינטרנט

זה הולך לקחת עוד הרבה מאוד זמן(הייתי בטוח שזה יהיה יותר פשוט:confused001:)

זה הולך לקחת עוד הרבה מאוד זמן(הייתי בטוח שזה יהיה יותר פשוט:confused001:)
אני לא חושב שאתה תצליח לתרגם אותו בכלל. אני אופתע אם בפורום הזה יש יותר מ3 אנשים שאפילו מסוגלים לעשות את זה כמו שצריך. צריך הרבה מעבר לקצת ידע באנגלית כדי לתרגם אותו.

• פותח/ת השרשור
למה קנית את הספר? אפשר להוריד אותו בחינם מהאינטרנט
עדיין לא קניתי, אני מתכנן לקנות.
ואין לי שום בעיה לקנות דברים כאלה, במיוחד ספרים שאני רגיל לעותק פיזי (ולא, אין לי קינדל).

אני לא חושב שאתה תצליח לתרגם אותו בכלל. אני אופתע אם בפורום הזה יש יותר מ3 אנשים שאפילו מסוגלים לעשות את זה כמו שצריך. צריך הרבה מעבר לקצת ידע באנגלית כדי לתרגם אותו.
לא יודע אם אעשה את זה כמו שצריך אבל זה בעיקר כדי ללמוד קצת אנגלית להבין את הספר יותר טוב ולהעביר את שיעמום המוות של הקיץ

עדיין לא קניתי, אני מתכנן לקנות.
ואין לי שום בעיה לקנות דברים כאלה, במיוחד ספרים שאני רגיל לעותק פיזי (ולא, אין לי קינדל).
איך שבא לך, אני מעדיף להשיג בחינם מה שאפשר להשיג בחינם.

• פותח/ת השרשור
איזה מהם?
ראיתי שיש 1st edition 2nd edition ו3rd edition מה ההבדל בניהם? או שהם בכלל שונים וצריך לקרוא את שלושתם?
אני הבנתי שהגרסה הראשונה היא למאמנים, השנייה למתאמנים והשלישית היא זהה לשנייה + כמה תיקונים וכו'.
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית