הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה פרנסין מעליבה את ארתור על זה שהוא לא תופס את הכדור טוב?

מצב
השרשור נעול

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
היא גזענית בטירוף ומגזימה לאללה,כולה משחק בייסבול מה היא משחקת את עצמה יותר טובה מחבריה!
אבל היא ביקשה מאבא שלה להעיף אותו מהקבוצה והוא אמר שהיא תהיה עוזרת ותשפר לו את הקבוצה
מה אתם חושבים על פרנסין?

אבל היא גם יהודיה.. אז לך אסור לקרוא ליהודי אחר בשמות גנאי, כי אין לך זכות להיות אנטישמי. 🤡
את טבעונית, אז אין לך זכות להחליט על יצורים חיים אחרים מה מותר או אסור להם לעשות.

נ.ב.
מסכנה פרנסין, יותר מדי קבוצות מיעוט מופלות (כושית, יהודיה, אישה) בשביל בן אדם אחד. אני הייתי מתאבד במקומה.

את טבעונית, אז אין לך זכות להחליט על יצורים חיים אחרים מה מותר או אסור להם לעשות.

נ.ב.
מסכנה פרנסין, יותר מדי קבוצות מיעוט מופלות (כושית, יהודיה, אישה) בשביל בן אדם אחד. אני הייתי מתאבד במקומה.
גם אומרים שהיא לסבית.. למרות שאני לא בטוחה שיש הוכחה חותכת.

היא משחקת כדורגל עם הבנים ויותר טובה מהם, לובשת רק ג'ינס, טישירט וסניקרס, ויש לה אנגר-מנג'מנט רציני שככל הנראה נובע מעודף טסטוסטרון. איזה עוד הוכחה את צריכה?

היא משחקת כדורגל עם הבנים ויותר טובה מהם, לובשת רק ג'ינס, טישירט וסניקרס, ויש לה אנגר-מנג'מנט רציני שככל הנראה נובע מעודף טסטוסטרון. איזה עוד הוכחה את צריכה?
כל זה ובסוף מי שמואשם בהומוסקסואליות זה בכלל באסטר149eg:

http://news.walla.co.il/item/666089

hqdefault.jpg

לסבה בטירוף.👹

• פותח/ת השרשור
תודה חברים,פשוט אמרתי לעצמי יאללה היא עושה שיימניג לארתור מול החבר'ה,נעשה עליה שיימינג מול חבריי ה LBS .
תודה ששיתפתם פעולה.
אין לה זכות להיות גזענית, היא כושית.

אם יש שני דברים שאני שונא זה גזענים
וכושים

אבל היא גם יהודיה.. אז לך אסור לקרוא ליהודי אחר בשמות גנאי, כי אין לך זכות להיות אנטישמי. 🤡

נ.ב.

כל זה ובסוף מי שמואשם בהומוסקסואליות זה בכלל באסטר149eg:

http://news.walla.co.il/item/666089

לפחות היא לא טבעונית.. מזל

hqdefault.jpg

לסבה בטירוף.👹

מסכנה מה אתם יורדים עליה?!&#*!&@*!&
maxresdefault.jpg

ברצינות.. היא בוצ'ה רצח

500px-Winged-Unicorn.png

פרסין היא הרול מודל שלי ,היא כול כך bad-ass שהיא מייצרת בגוף שלה כמויות אדירות של טסט באופן טיבעי שמאפשר לה לגדל זקן ליפטרים יפיפה 😍

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית