עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש שני דברים שאני שונא זה גזעניםאין לה זכות להיות גזענית, היא כושית.
אבל היא גם יהודיה.. אז לך אסור לקרוא ליהודי אחר בשמות גנאי, כי אין לך זכות להיות אנטישמי. 🤡אין לה זכות להיות גזענית, היא כושית.
את טבעונית, אז אין לך זכות להחליט על יצורים חיים אחרים מה מותר או אסור להם לעשות.אבל היא גם יהודיה.. אז לך אסור לקרוא ליהודי אחר בשמות גנאי, כי אין לך זכות להיות אנטישמי. 🤡
גם אומרים שהיא לסבית.. למרות שאני לא בטוחה שיש הוכחה חותכת.את טבעונית, אז אין לך זכות להחליט על יצורים חיים אחרים מה מותר או אסור להם לעשות.
נ.ב.
מסכנה פרנסין, יותר מדי קבוצות מיעוט מופלות (כושית, יהודיה, אישה) בשביל בן אדם אחד. אני הייתי מתאבד במקומה.
היא משחקת כדורגל עם הבנים ויותר טובה מהם, לובשת רק ג'ינס, טישירט וסניקרס, ויש לה אנגר-מנג'מנט רציני שככל הנראה נובע מעודף טסטוסטרון. איזה עוד הוכחה את צריכה?גם אומרים שהיא לסבית.. למרות שאני לא בטוחה שיש הוכחה חותכת.
כל זה ובסוף מי שמואשם בהומוסקסואליות זה בכלל באסטר149eg:היא משחקת כדורגל עם הבנים ויותר טובה מהם, לובשת רק ג'ינס, טישירט וסניקרס, ויש לה אנגר-מנג'מנט רציני שככל הנראה נובע מעודף טסטוסטרון. איזה עוד הוכחה את צריכה?
לפחות היא לא טבעונית.. מזל
אין לה זכות להיות גזענית, היא כושית.
אם יש שני דברים שאני שונא זה גזענים
וכושים
אבל היא גם יהודיה.. אז לך אסור לקרוא ליהודי אחר בשמות גנאי, כי אין לך זכות להיות אנטישמי. 🤡
את טבעונית, אז אין לך זכות להחליט על יצורים חיים אחרים מה מותר או אסור להם לעשות.
נ.ב.
מסכנה פרנסין, יותר מדי קבוצות מיעוט מופלות (כושית, יהודיה, אישה) בשביל בן אדם אחד. אני הייתי מתאבד במקומה.
גם אומרים שהיא לסבית.. למרות שאני לא בטוחה שיש הוכחה חותכת.
היא משחקת כדורגל עם הבנים ויותר טובה מהם, לובשת רק ג'ינס, טישירט וסניקרס, ויש לה אנגר-מנג'מנט רציני שככל הנראה נובע מעודף טסטוסטרון. איזה עוד הוכחה את צריכה?
לפחות היא לא טבעונית.. מזל
![]()
לסבה בטירוף.👹
מסכנה מה אתם יורדים עליה?!&#*!&@*!&
היא גם לא תהיה.. ניסתה להיות צמחונית וגם בזה כשלה. חלשה.לפחות היא לא טבעונית.. מזל
היא גם לא תהיה.. ניסתה להיות צמחונית וגם בזה כשלה. חלשה.
תתקן את הפורוםםםםםםםםםםםםםם