עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי המוצר ושאר השאלות אני לא יודע, אבל ממש לא חשוב שיהיה קריאטין. אין קשר ביניהם.כמה חשוב שיהיה בפני קריאטין
נו בגלל זה שאלתי..אבל למה יש השפעה יותר חזקה על האנרגיה באימון?זה לא PREWORKOUT.....
זה BCAA עם קפאין , רק מהשם שלו אתה אמור לדעת את זה
נו בגלל זה שאלתי..אבל למה יש השפעה יותר חזקה על האנרגיה באימון?
ראיתי גם מלא ביקורות טובות על זה באינטרנט למה אתה כזה פסימילא שמעתי על זה אפילו. ככה שלדעתי זה גרוע. במיוחד עם שם "אנאבולי" שכזה
חח עכשיו ראיתי מה זה. זה בדיוק אותו מוצר של אותה חברה. כל מה שיש שם זה חומצות אמינו קריאטין וקפאין. בעקרון זרקת את הכסף לפח אחי
חקרתי הרבה אחי כל המוצרים שראיתי מכילים אותם מרכיבים מה צריך שיהיה אם לא חומצות אמינו קריאטין וקפאין...?אני לא פסימי
המרכיבים רשומים אחי. הכל כתוב. אני פשוט מכיר את כל המרכיבים. תעשה קצת חקר לפני שאתה קונה.
אגב כבר ידוע שהחברות שמוכרות שם מעלות הרבה ביקורות מזויפות עם ציון 10/10
טובCitrulline
Agmatine
Glycerol
Betain
ArA
Beta alanine
PA
לא חסר. בשלך אין כלום. ואגב זה חברה מעפנה לא הייתי קונה מוצרים שלהם אישית. עכשיו זה רק דעתי
Take it or leave it
ממש לא הבנת אותי אחיאנשים באים להתייעץ וכשהעובדות לא מוצאות חן בעיניהם הם נעשים מומחים גדולים.
פעם הבאה אל תבקש עזרה אם לא בא לך לשמוע תשובה כנה.
יש המון חרא שמסתובב בשוק שלא באמת מועיל כדי לעשות עליך כסף, וביקורות לא אומרות כלום, מחקרים מדעיים כן.
שמעתי על זה אבל לא מצאתי בארץ מקום שמוכריםאני אגיד לך ככה, לחומצות אמינו אין יעילות בקרב ספורטאים בינוניים ומתחת לזה,
אם אתה רוצה לטעון אחרת אתה צריך לגבות את זה במחקר לא אני.
בכל מקרה בפורום הזה יש כמעט הכל
https://www.lbs.co.il/threads/6293/
בנוגע לפרי וורק אווט, התפקיד העיקרי שלו הוא לתת מרץ ו"כוח" ופוקוס ופאמפ ואנערף, עד כמה זה משפר ביצועים או אנאבולי, לא יותר מידי
אבל זה בהחלט נתון אישי, אני לא אוהב לבוא באטרף כל סט, מעדיף לקחת קפאין, מעורר אותי מפקס אבל לא מוציא מריכוז ואני שומר על שקט פנימי ורוגע,
ככה אני אוהב.
אז אין ספק שהחומרים האלה נותנים מרץ ועושים משהו.
חפש המלצות של אנשים לפרי וורקאווטים, לפי מה שהבנתי pre jym הוא די טוב.