נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא את החלק של הפרס ב SS3 אתה תראה את ההסבר.
בכיף, תודה.תקרא את החלק של הפרס ב SS3 אתה תראה את ההסבר.
מחר אני אמצא לך את החלק הזה ואעתיק לך מהספר.
אני לא בא ללמוד מהם, אבל אני לא חושב שיש איזושהיא אי הסכמה על האנטומיה של הגוף שלנו בתנועות מסויימות.אגב כתבה מוזרה.. המילה shoulders מוזכרת רק פעם אחת ובקטן..בהקשר של עבודה הידיים.
לא הייתי קורא מאמרים כאלה ומסתמך עליהם בכלל 😄
לא הייתה אי הסכמה.. היה מחסור במידע נוסף ✋🛑✋אני לא בא ללמוד מהם, אבל אני לא חושב שיש איזושהיא אי הסכמה על האנטומיה של הגוף שלנו בתנועות מסויימות.
אימון A:
התחלתי מהבנץ כי הסקוואט היה תפוס:2X5X55,1X5X57.5(לא היה ספוטר שוב.....)
סקוואט:3X5X92.5(נחמד מאוד,מישהו נכנס איתי לסטים כדי לעשות שכיבות סמיכה בראק)
דדליפט: 1X5X120! PR (היה כיף,חזרה אחרונה עם מלחמה,וממש מעצבן שעוברים לידי כל שנייה שאני עושה דדליפט)
מג:61.9
היה אחלה אימון,אימון הבא מצלם פרס.
אימון B:
3X5X95(לא הרגיש קשה,התגלגל לי המוט לחלק נמוך יותר בגב בסט השני אבל הסתדרתי)
פרס:3X5X35(יש סרטון, @White Walker ניסיתי לשמור יותר את האגן בפנים,שמתי לב בסרטון שהמוט ממש רחוק ממני )
מתח:3X5X10 היה קשה
סרטון:
אימון A:
סקוואט:3X5X97.5(היה קשה,בסט האחרון כמעט מתתי,וגם התגלגל לי על הגב המוט (אין לי מושג איך)ו זה רצח לי את היד)
בנץ:3X5X57.5(קשההה,אבל סוף סוף היה ספוטר אז חבל להיכשל)
דדליפט: 1X3X125 (היה קשה,שניסתי את החזרה הרביעית המוט פשוט לא עלה וגם בניסיון אחריו)
היה אימון קשה מאוד,מאשים את זה שלא אכלתי את הסנוויץ נוטלה שלי.
משקל:62
לא מוותרים על הPreworkout הכי טוב בשוק.סנוויץ נוטלה
אכן יש לו השפעה רבה, אין אימון כמעט שאני בלעדיו.לא מוותרים על הPreworkout הכי טוב בשוק.
חצי קלאץ,שנה שעברה היה לי 9 וחצי אבל זה דיי בסדר11 דקות 2000 זה טוב
אימון B:
סקוואט:5,5,5FX100(סמעק זה לא כל כך קשה בסט האחרון התגלגל לי פשוט המוט בתחתית והסתבכתי שם אז החלטתי לעזוב את זה על המוטות ביטחון,זה עשה חתיכת כאבים במרפקים,לאחר זה עשיתי עוד שלשה עם ה100 כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי)
פרס:3X5X30(הורדתי כי המרפקים שלי נדפקו מהסווקאט)
מתח: התחיל לרדת הכאב במרפקים: 3X6X5 קילו.
אימון הבא אני ינסה שוב את ה100 לדעתי יש לי את זה 100%.
נובי גוד שמח.
אימון A:
סקוואט:3X5X100(היה קשה,משום מה הסט האחרון היה הכי קל,התחילו לי כאבים במפרק איפשהו בסט השני לא יחסתי לזה חשיבות)PR
בנץ: בחימום עשיתי 5X50 והרגשתי שמשהו כואב לי במרפק,אחרי זה העליתי משקל עשיתי חזקה אחת ובום פתאום המפרק שלי התפוצצה מכאבים ישרתי מהר את היד כדי לא למות וזה והמשכתי לדדליפט
דדליפט:1X125 כואב מפרקת מאוד,מפסיקה אימון,לא רוצה פציעה,מאוכזבת מאוד.
חזרתי הביתה הפסיק לכאוב המפרק מוזר מאוד כיאילו לא היה,כנראה אני צריך לתקן משהו באחיזה של הסקוואט כי היה לי את זה גם באימון ביום חמישי אחרי הסקאווט.
היום היה לי יום הכנה למסע ישראלי,הולך להיות מסע שאנחנו אמורים להתחבר ליהדות שבנו איזה כיף לי(לשבוע שלם).
אני בטוח שהבעיה מגיעה מהאחיזה בסקוואט,עכשיו אני לא כל כך יודע מה לתקן בה כי אני תופס לפי מה שריפטו מלמד בסרטון.מרפק זה לא מקום למשחקים, תבדוק מה הולך עם זה. במידה ואין לך מושג מה עושים תעשה פרוטוקל פציעות איפה שצריך.
יום שלישי
אימון B:
בגלל הכאבים במרפקים החלטתי להוריד את המשקל ולראות מה הבעיה בוצע
3X5X80 קליל ביותר אך עדיין מלווה עם כאבים במרפקים(צילמתי מ2 זווית אעלה מחר לפורום)
פרס:3X5X35(היה בסדר אימון הבא אני אעלה)
מתח:5,5,5, +10 קילו דיי קל אימון הבא מעלה
יום חמישי:
אימון A:שיחקתי היום יותר מידי כדורסל כאב לי התאומים,וגם בגלל שלא רציתי לחרבן לי את האימון עם הכאבים במפרקים אז עשיתי סווקאט ממש קל
3X5X60
בנץ:3X5X55(היה קל אבל כואב במרפקים)
דדליפט: 1X5X125!! PR היה ממש כיף,אחרי זה חייכתי בערך חצי שעה.
מג:62.3
מחר אני אראה מה אני עושה עם העניין של המרפקים.
אימון B:
אימון הבכיף אחרי ששחררו אותנו מוקדם מהמיני מתכנונת בספרות.
סקאווט:3X5X90(היה בסדר עם המרפק,אני צריך להתרגל לאחיזה החדשה)
פרס:3X5X37.5(הולך טוב, יום חמישי יהיה סוף סוף פרס 40)
מתח:5,5,5X11.25 היה קשה
אני מעביר את האימון ליום רביעי כדי שאני אוחל להתכוננן לפיזיקה,שבוע הבא אני הולך למסע ישראלי לשבוע אז אני אפסיד קצת אימונים.
צפה בקובץ המצורף 32286 אפשר לראות שיפור מאז ההתחלה.
אימון A:
הייתי אחרי מבחן בפיזיקה עייף רצח אבל הלך טוב.
סקוואט: 3X5X92.5(היה קל,והבעיה עם המרפקים נפתרה הורדתי,את המוט לחלק נמוך יותר בכף יד)
בנץ:3X5X57.5(היה בסדר,יום ראשון הולך להעיף את ה60 סוף סוף)
דדליפט: 1X5X130 PR היה כיף,שתי חזרות אחרונות קשות בטירוף,אבל צלחתי.
אימון נחמד מאוד,יום ארוך מאוד ומשקל גוף של :62.5.