Resource icon

הגוץ מארץ עוץ

• פותח/ת השרשור goch
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/4/16
  • פותח/ת השרשור
goch עדכן/ה את הלוג ״הגוץ מארץ עוץ״:

עדכון לוג: 26/08/15 יום 9

אימון B
סקוואט 3X5X45(לא היה קשה אבל הרגשתי את הפציעה מסתבר זה שיין ספלינט)
פרס 5,5,3,4X25(כוסעק התרגיל המזורגג הזה,נכשלתי בסט האחרון הסט השלישי והתעצבנתי מוות כי היה לי את המשקל הזה כבר וגם יותר.אז עשיתי עוד ניסיון לסט האחרון ברייג מטורף,חזרה אחרונה כבר הידיים לא הקשיבו לי)
מתח: 6,5,5(הייתי מפורק מהפרס......... )
אחרי האימון גם ננעלתי מחוץ לבית לשעתיים(בבאר שבע זה לא כזה כיף) אז עשיתי סיבוב עם האופניים ורוב מזלי חירבנו עלי.😃 פעם באה אני אשאר על המשקל הזה בפרס ואעשה אותו כמו שצריך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/08/15 יום 10

אימון A:
סקוואט:3X5X45(מרגיש את הפציעה ממש בסקוואט אני אנסה מה שרן כהן רשם שצריך לעשות כדי להיפטר מזה)
בנץ 3X5X35 העליתי חמש כי הרגיש לי ממש קל ועדיין היה דיי קל
דדלפיט 1X5X70 שבוע הבא 80 היה קל
אעלה סרטונים של טכניקה בסקוואט ברגע הפציעה תפסיק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/08/15 יום 11

אימון B:
סקוואט:3X5X45(זה קל ומרגיש כמו טחינת מים אבל הפציעה הפציעה...ידעתי ששום דבר טוב לא יצא מכדורגל)
פרס:3X5X25(קל! אפילו לא היה גריינד הפעם)
מתח:8,8,8(מצאתי סוף סוף את המדרגה של האירובי כדי שאני אגיע למתח בלי לעשות קפיצה אולימפית)
היום השתמשתי בתותחים הכבדים ופתחתי נוטלה נותן לה 100% קרדיט לפרס ולמתח.
קצת מבואס מהסקוואט,מתי מה דעתך לעלות את הסקוואט למרות הפציעה?

קרא את שאר עדכון הלוג...

שיין ספלינט-"שבר הליכה" זה קורה שיש יותר מידי עומס על התאומים,מזה נוצרת דלקת במעטפת העצם.ובערך שבוע וחצי
יש לך עדיין כאבים?
הלכת לרופא ואם כן מה הוא אמר לך?
לדעתי אם זה דלקתי אין לך אפילו מה לנסות להרים עוד זה רק יחמיר. תן לזה לעבור.

• פותח/ת השרשור
יש לך עדיין כאבים?
הלכת לרופא ואם כן מה הוא אמר לך?
לדעתי אם זה דלקתי אין לך אפילו מה לנסות להרים עוד זה רק יחמיר. לדעתי, תן לזה לעבור.
רק כשאני מסקביט יש כאבים ביום יום לא
לא הלכתי לרופא מה שקורה רוב הפעמים,שהוא לא בודק נותן איזה תרופה לשיכוך כאבים ואומר זה יתרפא.
לא כל כך סומך עליהם.

רק כשאני מסקביט יש כאבים ביום יום לא
לא הלכתי לרופא מה שקורה רוב הפעמים,שהוא לא בודק נותן איזה תרופה לשיכוך כאבים ואומר זה יתרפא.
לא כל כך סומך עליהם.
לא לסמוך עליהם זה לא נכון.
אם הוא נותן לך מרשם למשכך כאבים אז כנראה זאת פציעה שתעבור בעצמה עוד מעט ואז תוכל להמשיך לעלות משקלים כרגיל. לא רואה סיבה לעלות משקלים ולהסתכן בהחמרת הכאבים+פגיעה בהחלמה.

• פותח/ת השרשור
אם הוא נותן לך מרשם למשכך כאבים אז כנראה זאת פציעה שתעבור בעצמה עוד מעט ואז תוכל להמשיך לעלות משקלים כרגיל. לא רואה סיבה לעלות משקלים ולהסתכן בהחמרת הכאבים+פגיעה בהחלמה.
אוקיי אז לפי זה אני לא בטוח שכדי בכלל לעשות סקוואט בנתיים,כי זה התנועה היחידה שאני מרגיש בה את הפציעה.

אוקיי אז לפי זה אני לא בטוח שכדי בכלל לעשות סקוואט בנתיים,כי זה התנועה היחידה שאני מרגיש בה את הפציעה.
תלוי במידת ההרגשה.
אם אלו כאבים עזים בזמן ביצוע הסקוואט אז תפסיק. אם זה גירוי קטן שמורגש באזור הפציעה אל תפסיק.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/09/15 יום 12

אימון A:
סקוואט:3X5X45(היה קל הפציעה פחות כואבת,אולי שבוע הבא נחזור להעלות משקלים)
בנץ:3X5X37.5(התחלתי בבנץ כי מישהו החליט שהוא עושה אימון trx על הראק:confused001:y u do dis)
דדלפיט:1X5X80(נראה לי התרגיל הכי כיף שיש מעלה שבוע הבא ל90:crazy: עם סרטון לבדיקת טכניקה)
אני מתאמן לי בכיף פתאום שומע בילדר"אחחחייי תן לי עוד אני חםםם אני חםםםם אחחחייי אני לוהטטטטט " ולבסוף כמובן גניחה:🤦‍♂️:-הדבר הכי גיי ששמעתי אי פעם(הוא עשה פולי עליון וכנראה אמר לחבר שלו לעלות משקל לא בטוח שהבנתי נכון) נכנסתי עם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הבילדרים הגונחים זה בקבוע, זה כבר חלק מהאימון.
ותעלה סרטון של דד פעם הבאה לא כדאי לעלות משקלים עם טכניקה גרועה.

• פותח/ת השרשור
הבילדרים הגונחים זה בקבוע, זה כבר חלק מהאימון.
ותעלה סרטון של דד פעם הבאה לא כדאי לעלות משקלים עם טכניקה גרועה.
חחח הוא הרג אותי היה לי קשה לא לצחוק לו בפרצוף.
אני אעלה בראשון כי ביום חמישי אין דדלפיט.

אז להפסיק להתאמן כי האורתופד אמר שמתחת ל18 אסור?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית