עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפעם הבאה שארצה להביע דעה אדאג לבקש ממך אישור בכתב בפרטייש מקום מסודר בפורום לחוות דעת. אתה פשוט דוחף חברה בלי ששאלו
הוא בסך הכל הביע את דעתו כי רב החברות שרצות בארץ הם זבל , הוא לא חייב אף אחד לקנות את הבלו דראגון כל אחד יכול לעשות מה שבא לו , זה קצת מצחיק אותי שאתה מעיר לו על זה שיש פוסט מיוחד בשביל זה , כאילו שאתה אוסר עליו לפרסם חברה כזאת או אחרת בגלל שזה יפגע לך במכירות חח תקן אותי אם אני טועהיש מקום מסודר בפורום לחוות דעת. אתה פשוט דוחף חברה בלי ששאלו
עופר נשמה..עזוב...הוא בסך הכל הביע את דעתו כי רב החברות שרצות בארץ הם זבל , הוא לא חייב אף אחד לקנות את הבלו דראגון כל אחד יכול לעשות מה שבא לו , זה קצת מצחיק אותי שאתה מעיר לו על זה שיש פוסט מיוחד בשביל זה , כאילו שאתה אוסר עליו לפרסם חברה כזאת או אחרת בגלל שזה יפגע לך במכירות חח תקן אותי אם אני טועה
אני לא מוכר כלום ולא מפרסם שום חברה.הוא בסך הכל הביע את דעתו כי רב החברות שרצות בארץ הם זבל , הוא לא חייב אף אחד לקנות את הבלו דראגון כל אחד יכול לעשות מה שבא לו , זה קצת מצחיק אותי שאתה מעיר לו על זה שיש פוסט מיוחד בשביל זה , כאילו שאתה אוסר עליו לפרסם חברה כזאת או אחרת בגלל שזה יפגע לך במכירות חח תקן אותי אם אני טועה