הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהוא מכיר אסיה פארמה?

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
מישהוא מכיר אסיה פארמה ? רוצה לדעת איך ה טסט אננטאת שלהם ? וגם שאלה .....אם הם מוכרים מוצרים של באייר שרינג זה אומר שזה חומר רפואי ?ובגלל זה המחיר היקר??

יש מקום מסודר בפורום לחוות דעת. אתה פשוט דוחף חברה בלי ששאלו
הוא בסך הכל הביע את דעתו כי רב החברות שרצות בארץ הם זבל , הוא לא חייב אף אחד לקנות את הבלו דראגון כל אחד יכול לעשות מה שבא לו , זה קצת מצחיק אותי שאתה מעיר לו על זה שיש פוסט מיוחד בשביל זה , כאילו שאתה אוסר עליו לפרסם חברה כזאת או אחרת בגלל שזה יפגע לך במכירות חח תקן אותי אם אני טועה

הוא בסך הכל הביע את דעתו כי רב החברות שרצות בארץ הם זבל , הוא לא חייב אף אחד לקנות את הבלו דראגון כל אחד יכול לעשות מה שבא לו , זה קצת מצחיק אותי שאתה מעיר לו על זה שיש פוסט מיוחד בשביל זה , כאילו שאתה אוסר עליו לפרסם חברה כזאת או אחרת בגלל שזה יפגע לך במכירות חח תקן אותי אם אני טועה
עופר נשמה..עזוב...
תן לבנאדם להמשיך לעוף על עצמו..חושב שעשו אותנו מאצבע
להגיד על SQS ובלאק שהן חברות טובות זה להביע דיעה אבל כשמביעים דיעה על חברה אחרת אז הבחור מתחפש למשגיח כשרות
תן לו להנות מהספק
אני את מה שרואים בתמונות בלוג של השפן... רואה בלייב !

אני לא מוכר כלום ולא מפרסם שום חברה.
וכן אני מעיר לאנשים כשמפרסמים חברה, כך סתם בלי סיבה לרשום שם של חברה זה פרסומת נטו.
גם עם חברה היא טובה זה לא אומר שצריך לפרסם אותה מה זה קשור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית