עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסיה פארמה לא מוכרים מוצרים של באייר מאיפה הבאת את זה ? ניסיתי בעבר האמת ? לא משהו , הם גם לא חברת פארמה למרות שהם מייצרים את החומרים עם מיכשור והכל כמו בלקן , כל עוד שחברה כזאת או אחרת שמייצרים טרן או בולדנון זאת לא חברת פארמה , פארמה זה באייר ואורגנוןמישהוא מכיר אסיה פארמה ? רוצה לדעת איך ה טסט אננטאת שלהם ? וגם שאלה .....אם הם מוכרים מוצרים של באייר שרינג זה אומר שזה חומר רפואי ?ובגלל זה המחיר היקר??
יש לך חברות בארץ די טובות למה אתה מחפש חברות בחולניכנסתי לאתר שהשם שלהם היה למעלה בדף וראיתי שחוץ מהמוצרים שלהםהם מוכרים גם של כל מיני חברות אז רציתי לבדוק כי המחירים אל המוצרים של באייר היו גבוהים ממש אז חשבתי שהבאייר שלהם רפואי ושאולי שווה להשקיע .
הבנתי שהם לא פארמה תודה אופר הגדול !!;)
מה אתה רוצה אחי....יש לך חברות בארץ די טובות למה אתה מחפש חברות בחול
אם כבר חו"ל לך על חברות ברמהמישהוא מכיר אסיה פארמה ? רוצה לדעת איך ה טסט אננטאת שלהם ? וגם שאלה .....אם הם מוכרים מוצרים של באייר שרינג זה אומר שזה חומר רפואי ?ובגלל זה המחיר היקר??
חח זה פה אבל לא מיוצר פה בארץמה אתה רוצה אחי....
אסיה זה פה לא ?? חחחח
אם כבר חו"ל לך על חברות ברמה
מי אלה בכלל אסיה פארמה
אסור, טעות שלי (נערך).מאיפה אתה מביא את החברות האלה
.פרימו זה חומר שמזייפים כל כך הרבה.
אתה יכל לקבל קופסא זהה ב100% למקור וזה טסט אננטט בכלל. אני לא אומר שזה מה שיש לך שם אבל פרימו לדעתי רק רפואי.
בוא אני יגלה לך סוד בשושו 🤫כן מבין תבעיה ........אבל אולי.......
גם אם קיבלתי קוד ואישרתי אותו מול האתר זה אלול להיות מזויף ????
הקוד הוא כדי לבדא מקוריות של המוצר הוא לא אומר כלום על האיכות של החומר. יש גם זיופים של ug וכך מונעים אותם
וזה פרסום די שפל לחברה שלך
הוא לא מפרסם את החברה שלו (או של חבר שלו), סה"כ נותן ביקורת אובייקטיבית 🙄
אז זהו שזה לא פרסום של החברה שלי וגם לא של חבר שליהוא לא מפרסם את החברה שלו (או של חבר שלו), סה"כ נותן ביקורת אובייקטיבית 🙄
אגב, הוא התכוון לחד-קרן כחול.
יש מקום מסודר בפורום לחוות דעת. אתה פשוט דוחף חברה בלי ששאלואז זהו שזה לא פרסום של החברה שלי וגם לא של חבר שלי
זה ביקורת אובייקטיבית (ממש כמו שכתבת רק בלי הציניות)...
אם אני מנחש נכון...נדמה לי שגם אתה במכון הכושר שלך מכיר אדם או שניים שעושה שימוש בחברה הזו..
נתקלת פעם בלקוח לא מרוצה?? אני לא!