הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור תפריט המסה שלי (סייקל ראשון)

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה
סייקל ראשון מתחיל שבוע שלישי טסט אנטט 500 מ''ג בשבוע.
6 אימונים אנאירובים בשבוע, בשילוב של מינימום 3 אימונים ארובים בשבוע מינימום.
5 אימונים בסגנון A B C D A ואימון כוח אחרון בסוף השבוע.
עקב שריפת הקלוריות הגבוהה והאי תזוזה במשקל בשבועיים הראשונים אני צריך את התייעצותכם בנוגע לתפריט שלי
תחילת הסייקל משקל 83.5
תחילת שבוע שני 83.5
תחילת שבוע שלישי 84.8
הבנתי שעיקר הנוזלים עולים בשבועיים הראשונים ולא הייתה לי תזוזה במשקל לכן אני תוהה לגבי התפריט

שוקל כרגע 85 גובה 179

התפריט שלי מורכב בצורה הזאת:

בוקר:
אבקת חלבון עם 2 פירות כף חמאת בוטנים בסיס מים

בניים: 100 גרם לחם דגנים קוטג/טונה במים/ 2 ביצים מלאות 2 חלמונים.

צהריים: 185 גרם חזה עוף/ סינטה/ סלומון.
180 גרם אורז/ פסטה/ פתיתים
סלט עם כף שמן זית

בניים כף גיינר עלית

ערב:185 גרם חזה עוף/ סינטה/ סלומון.
180 גרם אורז/ פסטה/ פתיתים
סלט עם כף טחינה

לילה: 50 גרם לחם דגנים עם פרוסת גבינה צהובה 9% (טוסט)
כף חלבון קזאין.

הערכים המתקבלים הם כאלו בממוצע כמובן:
קלוריות : 2600
חלבונים : 290 (3.5 גרם לכל קילו משקל גוף לדעתי קצת הרבה)
פחמימות : 215
שומנים 85

אני יודע בוודאות שהערכים לא מספיקים
איפה הייתם משפרים משנים לקבלת תוצאות טובות יותר.
אני מעוניין לעלות עם השתדלות בשמירה על האחוז שומן הנוכחי

לא רואה סיבה להגיע ל-450 גר׳ פחמימה
אתה סתם תראה גוש בשר עם בטן נפוחה .
נכון זה ירד לאט לאט בסוף הסייקל אך ביחד עם זאת גם מסת השריר תרד ואז זה לא יראה הכי טוב.
לדעתי תקצץ בפחמימה לכיוון ה-300 תראה איך זה משפיע עלייך .
כל החוכמה לעלות נקי ולשמר את זה .

קראתי בפורומים בחו"ל שהאנטט של בלקאן בתכלס חלש לאללה ולוקח לו זמן עד שהוא נותן כוח
יש כאלה שרשמו שהרגישו אתו בכוח רק בשבוע 5 , 6 וזה לא ילדים טמבלים
זה גם לא ביקורת על זיופים כי הם קונים באלין שופ
לא קראתי תגובה אחת טובה על אנתת שלהם בחו"ל!!!! (זה שפה יש כמה "מקדמי מכירות" שלהם לי זה לא עושה את זה)
האורלים שלהם פצצה..עשיתי דיבול אובדוס רציני!
אני בשני הסייקלים שלי כבר אחרי השפיץ השני הייתי 3 קילו יותר ככה שבגלל זה אני שואל .
חחחחח
עאלק אחרי השפיץ השני
אחרי 4 ימים עלית 3 קילו??? מה לקחת חמודי ....אנטט ?? או אנדרול

קראתי בפורומים בחו"ל שהאנטט של בלקאן בתכלס חלש לאללה ולוקח לו זמן עד שהוא נותן כוח
יש כאלה שרשמו שהרגישו אתו בכוח רק בשבוע 5 , 6 וזה לא ילדים טמבלים
זה גם לא ביקורת על זיופים כי הם קונים באלין שופ
לא קראתי תגובה אחת טובה על אנתת שלהם בחו"ל!!!! (זה שפה יש כמה "מקדמי מכירות" שלהם לי זה לא עושה את זה)
האורלים שלהם פצצה..עשיתי דיבול אובדוס רציני!

חחחחח
עאלק אחרי השפיץ השני
אחרי 4 ימים עלית 3 קילו??? מה לקחת חמודי ....אנטט ?? או אנדרול
שני הסייקלים שלי אחרי שבוע הייתי 3 קילו יותר ... אחד היה טסט ראדגה שני באלקן ובולד SQS .

בעת שימוש ב-AAS, עליה בנוזלים תתרחש באופן תת-עורי וכן תוך שרירית.
אין מנוס מעליה בנוזלים (לא שזה רע), אך יש גורמים שעשויים להשפיע על כמות הנוזלים שיצברו (מאזן קלורי בכלל, וכמות הפחמימות בפרט, הוא גורם אחד מבין כמה).
בכל מקרה, לעלות 2-3 קילו של נוזלים בשבוע הראשון/שני לסייקל זה הגיוני בהחלט.

פותח האשכול,
יש כמה כללי אצבע לתזונה במהלך הסייקל, אך העניין הוא גם אינדיבידואלי.
יש לקחת בחשבון שהעלייה בכמות הקלוריות בכלל, ובכל אבן בניין (חלבון, פחמימה, שומן) בפרט, צריכה להיות מתוזמנת וסינרגית לעליית רמות הטסט בדם. להתחיל תפריט מלא של סייקל מאסה אחרי הזריקה הראשונה זו טעות מוחלטת (וחובבנית). צריך לסנכרן, כד כמה שניתן, בין עליית רמות החומר בדם לבין העלייה בכמות הקלוריות.

בסייקל יהיה כדאי לצרוך כ-35-45 קלוריות לכל קילו משקל גוף. מתוכם, כ-3-4 גרם חלבון (מלא!) לכל קילו משקל גוף. היתר, פחמימה ושומן, נתון לחלוקה בהעדפה אישית. כך, לדוגמא, אם הסייקל שלך מתבסס רק על טסט אנתת במינון של 500mg/wk בחלוקה ל-2 זריקות, רק בסוף השבוע השלישי רמות הטסט בדם יגיעו לשיאן, ובעת הזו יהיה נכון להגיע לתפריט של 35-45 קלוריות לכל קילו משקל גוף. ההעלאה תהיה לכל אורך אותן 3 השבועות. היא לא חייבת להיות שווה בחלוקה (כל יום כמות קלוריות שווה), אך שמירה על ליניאריות מסויימת העלאה תהיה כמעט תמיד עדיפה.

לאלו שיש דווקא מבנה גוף אנדומורפי ונטייה לשחרר שומן באופן איטי יותר, יהיה כדאי להתחיל בכמות שומן יחסית גבוהה למול משקל הגוף, ואת היתר להשלים בפחמימות. את עיקר הפחמימות יהיה כדאי לצרוך בארוחה שלפני ואחרי האימון. ביתר היום יהיה ניתן לחלק באופן שווה את יתר הכמות. כמות וההעדפה תהיה למקורות מזון איכותיים, בכלל המרכיבים (בשר ודגים רזים כמקור לחלבון, פחמימות מורכבות וירקות שורש כמקור לפחמימות, שומן מהחי ושמן זית כמקור לשומן). לאלו בעלי מבנה גוף אקטומורפי עד מזורמופי, יהיה ניתן להעלות את כמות הפחמימה על חשבון השומן.

ככל שהסייקל יתקדם, בדרך כלל, וגם בהמשך, למי שימשיך לעשות עוד מספר סייקלים, המרכיב העיקרי שיעזור בהמשך הגדילה וההתפתחות יהיה דווקא הפחמימה. הרבה פעמים כש"נתקעים" במשקל, התוספת תיטה לבוא מפחמימה. אולי בסייקל ראשון, או לפחות בתחילתו, העלאה בחלבון או שומן דווקא יעזרו להתקדם, אך לא לעולם חוסן - מהר מאוד הפחמימה תיכנס לתמונה כמרכיב העיקרי בגדילה.

צריך לשים לב שלאחר העלייה הגדולה בנוזלים (תלוי גם בחומרים הנלקחים), התקדמות במשקל תמשיך לקרות. היא, כמובן, לא תהיה ליניאריץ (וגם אין לשאוף שתהיה כך - סתם בלאגן וכאב ראש), אך שקילה שבועית ומעקב התקדמות היא MUST בעניין זה. אם המשקל הגוף ממשיך להעלות בערך 0.5-1.5 ק"ג לכל שבוע, סימן שהתפריט מספיק תומך את הסביבה. ברגע שההתקדמות דועכת או נתקעת, צריך לעשות "חושבים מחדש", ולהעלות כמות קלוריות קטנה. שוב, תזכור, שככל ומשך השימוש בחומרים יתארך/יגבר, כך התמיכה הקלוריות תצטרך להיות גדולה יותר. אתה תשים לב שתפריט של 35 קלוריות לכל קילו משקל גוף, במוקדם או מאוחר, כבר לא יספיק לך. מתי זה יקרה? לא ניתן לדעת מראש. לדעתי, עדיף להיתקע ולהעלות קלוריות בצורה תכופה יותר, מאשר להפציץ בקלוריות ולצבור שומן מיותר.

לגבי הבלקן גם אני שמתי לב באתר של אלין שהוא מוכר וויאלים של בלקן שזה זיוף.
בלקן אמיתי מגיע רק באמפולות ועם קוד, החומר טוב אבל לא שווה את המחיר

שני הסייקלים שלי אחרי שבוע הייתי 3 קילו יותר ... אחד היה טסט ראדגה שני באלקן ובולד SQS .
מעניין אחי שכל החברה שקונים במקור של המקור אצל אלין אומרים דברים אחרים
לא משנה ...אם אתה רוצה שנסגור על זה שעלית 3 קילו אחרי 4 ימים(שפיץ שני).. אז סבבה ..מאמין

אגב...רק בשביל שתבינו
תראו איזה פרוטוקולים מומלצים באתר שלו ... @Tom
upload_2015-7-22_23-26-18.png

חחחח
PCT אחרי סייקלים של דקה ארוך וטרן הם ממליצים להתחיל PCT ישר אחרי שפיץ אחרון
הרפואי עאלק

. תמשיך להקפיד על אירובי אחרי כל אימון לא לוותר על זה אתה עלול תשמין בקלות, תמשיך לאכול נקי גם שאתה במסה, ואל תפחד מלעלות במשקל באופן דרסטי כי הרוב זה מים, וגם אם זה שומן זה לא אויב.!

תקפיד על פיסיטי כמו שצריך, ושימוש נכון בפרגניל

התפריט שעשית זה מאוד קשה זה כל היום להיות סביב המטבח אני מקווה שתצליח, גם אם לא תגיע לערכים היומים אני בטוח שתעלה במשקל, מספיק 2 קילוגרם חלבון גם בסייקל זה מה שאני חושב לא צריך עוד ולא משנה כל מי שיגיד אחרת. כנל לגבי הפחמימות גם אם תקטין בשליש אתה תמשיך לעלות.!

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית