אני חושב שאתנול הוא המקור לשניהםנראה לי שאחד מהם זה אתאנול והשני מתאנול, ואחד מהם מסוכן לשתיה.
"בנוסף לשימושו בייצור משקאות חריפים, קיימים לאתנול שימושים רבים אחרים, בעיקר כחומר מוצא של מאות תרכובות בתעשייה הכימית, וכן כחומר חיטוי. "
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאתנול הוא המקור לשניהםנראה לי שאחד מהם זה אתאנול והשני מתאנול, ואחד מהם מסוכן לשתיה.
בתור מאמן לא חושב שהיה איכפת לי עם היית מביא אלכוהול לחד"כ..למאמנים יש בעיה שאתה לא שם מגבת בבנץ' נראה לך שלא תהיה להם בעיה שתביא אלכוהול למכון? 🤣
אני דיברתי ספציפית על המכון שלנו, המדריכים ממש מקפידים על מגבת ועל סוגרים על המוט (גם כשעושים חימום סקוואט עם 40 קילו). זה לא עניין של מדריכים, פשוט המנהל דורש את זה ודורש מהם לאכוף את הכללים. אז עם כל זה אני לא חושב שהם ירשו להכניס אלכוהולבתור מאמן לא חושב שהיה איכפת לי עם היית מביא אלכוהול לחד"כ..
ברור שהייתי צוחק ומדבר איתך על זה אבל לא הייתה לי בעיה.
לך אולי הייתה בעיה - כי אני לא בטוח אם חוקתית חד"כ נחשב מקום ציבורי והשתייה אסורה בו, אבל מדריכים הם לא שוטרים בכל מקרה.
בהיבט הפרקטי- לא חושב שלדכא את מערכת העצבים שלכם לפני תרגיליים שמאוד מסתמכים עליה זה חכם 😄
עזוב סקוואט עשו לי פרצוף על זה שלא שמתי סוגרים בדד ליפט 40 קילו. מה לעזאזל יכול לקרות לי עם דד ליפט 40 קילו???אני דיברתי ספציפית על המכון שלנו, המדריכים ממש מקפידים על מגבת ועל סוגרים על המוט (גם כשעושים חימום סקוואט עם 40 קילו). זה לא עניין של מדריכים, פשוט המנהל דורש את זה ודורש מהם לאכוף את הכללים. אז עם כל זה אני לא חושב שהם ירשו להכניס אלכוהול
אין לי כל כך מה לענות על זה, זה שרון (המנהל) עם הכללים שלו, גם ראיתי אותו בצהריים לפעמים וממה שהבנתי הוא ממש רוצה שהמדריכים יקפידו על כל השיט הזה בגלל זה הם אומרים לכל אחד לשים סוגרים וזה, כדי שלא יהיה מצב שיגידו למישהו לשים סוגרים והוא יגיד "אבל ההוא אתמול עשה דדליפט בלי סוגרים ולא אמרת לו כלום!"עזוב סקוואט עשו לי פרצוף על זה שלא שמתי סוגרים בדד ליפט 40 קילו. מה לעזאזל יכול לקרות לי עם דד ליפט 40 קילו???
אני דיברתי ספציפית על המכון שלנו, המדריכים ממש מקפידים על מגבת ועל סוגרים על המוט (גם כשעושים חימום סקוואט עם 40 קילו). זה לא עניין של מדריכים, פשוט המנהל דורש את זה ודורש מהם לאכוף את הכללים. אז עם כל זה אני לא חושב שהם ירשו להכניס אלכוהול
עזוב סקוואט עשו לי פרצוף על זה שלא שמתי סוגרים בדד ליפט 40 קילו. מה לעזאזל יכול לקרות לי עם דד ליפט 40 קילו???
תכננתי לקחת איתי זוג סוגרים לספינינג סתם לקטע 🤣על הסניקרס שאני מביא בתחילת כל אימון ואוכל להנאתי הם לא אומרים כלום 😃
שרון נוזף בהם אם הוא רואה מישהו שם משקל על מוט בלי סוגרים, אין להם ממש בחירה כאן.
אם הייתי עושה משהו בסמית' הייתי שם גם שם סוגרים רק בשביל הקטע 🤣
כי אתה > המדריכים (literally)על הסניקרס שאני מביא בתחילת כל אימון ואוכל להנאתי הם לא אומרים כלום 😃