הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ההמבורגר הכי טוב

כרגע הEgg burger של וולפסנייט כפול בתוספת בייקון זה ההמבורגר הכי טעים שאני מכיר. איוו בירושליים גם נהדר...

יומנגס גרוע יותר ממקדונלדס.

כן.. בגלל זה אין.
סוג של ניגוד אינטרסים וגם הם עברו על החוקים של בורגר קינג או משהו כזה..

אז מי הכי טוב בירושלים?
אני פה עכשיו ואני רעב.

בהחלט איוו. אין לי מושג על מה הוא מדבר.
הבשר מדהים, יש להם מלא שילובים!
יש להם מלא תוספות טובות! אני אישית מזמינה המון בייקון בצד (בנוסף על ההמבורגר) מרוב שזה טעים אצלם.
בירושלים בהחלט אין מקום שמגיע לרמה שלהם...
לגבי כל המסעדות שצוינו פה אין לי מושג כי לא הייתי 😃

בהחלט איוו. אין לי מושג על מה הוא מדבר.
הבשר מדהים, יש להם מלא שילובים!
יש להם מלא תוספות טובות! אני אישית מזמינה המון בייקון בצד (בנוסף על ההמבורגר) מרוב שזה טעים אצלם.
בירושלים בהחלט אין מקום שמגיע לרמה שלהם...
לגבי כל המסעדות שצוינו פה אין לי מושג כי לא הייתי 😃

מאוחר מידי, היה סלופי ג'ו בניו דלי
ננסה שבוע הבא את האיוו

לכל מקום יש את המנה הטובה שלו, בראשון במיטבול לדוג׳ יש סלופי ג׳ו הכי טעים, ההמבורגר הטוב ביותר הוא בהדסון ברמת החיל(דווקא לא הבשרים המיושנים), בפינת ההמבורגרים ה״מיוחדים״ אני אוהב את הדיקסי לדוג׳

נ.ב
מי שהכניס את בלאק לרשימה כלשהי צריך להבין שהזבל שנותנים לעופות בלול איכותי יותר,פשוט אל תאכלו שם

מאוחר מידי, היה סלופי ג'ו בניו דלי
ננסה שבוע הבא את האיוו

יש שני סניפים של ניו דלהי בעיר אבל בהנחה שהלכת לזה שבהילל ליד האיוו, קצת למטה יש המבורגריה חדשה בשם Zesty שאחרי 23:00 הם עושים הנחות מפגרות על המבורגרים (ממה שהבנתי, ארוחה 400 גרם ב40 ש''ח וכו'), שמעתי שההמבורגרים ממש טובים אבל עדיין לא ניסיתי (חיטוב 😭 )

רק אני מזמין 320 ואז מתפלא שזה לא השביע אותי?
נראה לי אני צריך לעבור לסטאנדרט 440

אז מי הכי טוב בירושלים?
אני פה עכשיו ואני רעב.
להבא- איוו זה אחד הבורגרים הטובים שאכלתי. פשוט צריך להתרחק מהמיונז שום.
כשאני לא משתפך לגבי הבשר זה לא בגלל שהוא רע, הוא מעולה ביחב להמבורגר הממוצע, פשוט ביחס לאיך שבשר יכול להיות אני מוצא בו טיפה "טעם לפגם"(לא טעם לוואי)

יש שני סניפים של ניו דלהי בעיר אבל בהנחה שהלכת לזה שבהילל ליד האיוו, קצת למטה יש המבורגריה חדשה בשם Zesty שאחרי 23:00 הם עושים הנחות מפגרות על המבורגרים (ממה שהבנתי, ארוחה 400 גרם ב40 ש''ח וכו'), שמעתי שההמבורגרים ממש טובים אבל עדיין לא ניסיתי (חיטוב 😭 )
האמת שהייתי בסניף בעמק רפאים. היינו לא רחוק וברחוב הזה יש שלל מזון מהיר

צפוניים יקרים

@White Walker. @yujinius וכל השאר, הלשינו לי שגם במסעדת 'בלה' בבית שערים יש המבורגר סוף הדרך. 😃
מה זה בית שערים?
אני שמעתי שמועות שבמושב שנקרא מעונה (למי שלא מכיר זה בצפון ליד עיר שנקראת מעלות, ולמי שלא מכיר מעלות זה 20 ק"מ מזרחה מנהריה, ולמי שלא מכיר נהריה זה כ 30 ק"מ צפונית לחיפה, את חיפה אני מקווה שכולם מכירים) יש מקום קסום שנקרא "קציצה עגלגלה" ויש שם המבורגרים פשוט ברמה אחרת. לצערי לא יצא לי לאכול שם עדיין, כי המקום כשר ואני בד"כ לא נמצא באיזור כשהם פתוחים. אלי השבוע ייצא לי לאכול שם, מבטיח לעדכן.
אכלתי שם אתמול, והשמועות נכונות, המבורגר מעולה פשוט!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית