הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הכי טוב

Balbazor

משתמש פעיל
819
1,273
נק' מוניטין:
4,826
819
1,273
אונ' ת"א
בעקבות ההודעה הזו:
המוצר היחידי הטבעוני שחופרים עליו בפורום הזה ברמת חפירות על ההמבורגר של יומנגס
עלה בי עצב קל. ליומנגס אומנם המבורגרים דיי טובים, אבל לא ברמת הסגידה שיש להם בפורום.
צריך לתקן את זה.
אז איזה המבורגר הכי טעים לדעתכם? (מי שאומר יומנגס מקבל באן)

אני אתחיל מכמה מעניינים שאכלתי לאחרונה:

דלישס בנמל (ת"א) - בשר טוב, לחמניה ורטבים מעולים. בא עם תפוחי אדמה אפויים מצויינים כתוספת. בונוס - כשר למי שחשוב לו. נמצא בדוכן בשוק הנמל, הישיבה והאכילה היא על הבר - אין שולחנות מסודרים.
טראק דה לוקס (ת"א) - פחות או יותר סניף של Epic Meal Time שנמצא באמצע כיכר דיזינגוף. המוני מנות מפוצצות שומן, כולסטרול, וכל מה שטוב ולא כשר. בשר אחלה ורטבים מצויינים. דאון סייד - ההמבורגר בא בלחמניית בריוש, בהתחלה זה היה מעניין, אבל זה לא כל כך מתאים למנה. כמו כן - מפוצץ בשמן כיאה למקום שמתיימר להיות מזללה אמריקאית. אני אישית אוהב אבל לא כולם כמוני.
גורמט 26 (ת"א) - המבורגרים צרפתיים ומושחתים. כל אחד בא עם כמויות של גבינה ותוספות ייחודיות. מזכיר באופי את יומנגס, אבל הבשר הרבה יותר טוב לטעמי. אני אכלתי את היחיד שבא בלי גבינה, לדעתי זה היה עם חזה אווז, לא זוכר כבר. המבורגר טעים מאוד, אבל גם הוא בא עם בריוש (כנראה שזה נהיה טרנד), כאמור פחות הטעם שלי. אווירה מצויינת במקום - פאב קטן ואפלולי שהוסב למסעדה.

מת כבר לעבור לתל אביב!
בחיפה אין כל כך תרבות המבורגרים, יש את הזסטי שזה פשוט נחמד ובמחיר טוב.
יש פה את סנדוויץ' ברכה אבל...

The Bird ללא ספק ההמבורגר הטוב ביותר שאכלתי. 50 שקל עם שתייה וצ'יפס, המקום מדהים.

הבעיה שזה טיפה רחוק

מקדונלדס זה כבר לא אינדקציה לכלום.
הם העלו מחירים בשנים האחרונות והאוכל נשאר זבל.
אבל אני חייב לציין שזסטי זה דיי דוחה.
בחיפה אין המבורגריות בכלל, רק רשתות בלאק וכאלה.

האמת שאם מקדונלדס היו זולים כמו באמריקה הייתי אוכל כל הזמן, זה מזה נוח שכל הערכים כתובים ואני פשוט מזין במייפיטנס.

בחיפה אין המבורגריות בכלל, רק רשתות בלאק וכאלה.

האמת שאם מקדונלדס היו זולים כמו באמריקה הייתי אוכל כל הזמן, זה מזה נוח שכל הערכים כתובים ואני פשוט מזין במייפיטנס.
לי אישית בלאק וכל השאר מספיקים.
ו מקדונלדס זה הדבר הכי מגעיל בעולם אני אוכל שם רק את הגלידה הכי פשוטה.

לי אישית בלאק וכל השאר מספיקים.
ו מקדונלדס זה הדבר הכי מגעיל בעולם אני אוכל שם רק את הגלידה הכי פשוטה.
אני פשוט לא כזה אנין טעם
פעם באתי לאימון אחרי משמרת מלצרות מת מרעב והמטבח נסגר והיה לי יום נפח של טקסס ולא רציתי להתאמן ריק, אז אכלתי ביג טקסס
ב40 שקל, מלא חלבון וקלוריות והיה די נחמד, לא סבלתי ואפילו קצת נהנתי מהבליסה החזירית מול המכון בזמן שכל הכוסיות דפקו מבטים של
"מה הוא עושה?!?!"

אין בארץ איזה דיינר אמריקאי אמיתי (של פעם..) או לפחות אחד שמתיימר להיות כזה?

אני פשוט לא כזה אנין טעם
פעם באתי לאימון אחרי משמרת מלצרות מת מרעב והמטבח נסגר והיה לי יום נפח של טקסס ולא רציתי להתאמן ריק, אז אכלתי ביג טקסס
ב40 שקל, מלא חלבון וקלוריות והיה די נחמד, לא סבלתי ואפילו קצת נהנתי מהבליסה החזירית מול המכון בזמן שכל הכוסיות דפקו מבטים של
"מה הוא עושה?!?!"
מקדונלדס?! תשלם לי ואני לא אוכל את החרא ה"טרי" הזה.
בורגר קינג לא סופר אותם!

קפיטריית בצפר

אם יש הצעות באזור המרכז(ולא בת"א, שונא מוות את העיר הזאת) אשמח לשמוע.

מעדיף מקומות חמים ולא מוכרים מאשר המותגים שכולם מכירים כמו המוזס, בלאק אגאדיר וכו'.

כמו שחלקכם בטח ראה הייתי ביום שבת ביומנגס בפעם ה-4 - באמת שנהניתי מכל רגע במיוחד מהפטריות הממולאות שלהם, פשוט מעדן.

בגבול ראשון- נס ציונה יש את הגראז' שזה אותו קונספט כמו היומנגס רק שיש 3 סוגי המבורגרים ופחות תוספות(לא כשרות מן הסתם...)

מקדונלדס?! תשלם לי ואני לא אוכל את החרא ה"טרי" הזה.
בורגר קינג לא סופר אותם!

וואלה צודק!

קפיטריית בצפר
אין על אדון שוקו

אם יש הצעות באזור המרכז(ולא בת"א, שונא מוות את העיר הזאת) אשמח לשמוע.

מעדיף מקומות חמים ולא מוכרים מאשר המותגים שכולם מכירים כמו המוזס, בלאק אגאדיר וכו'.

כמו שחלקכם בטח ראה הייתי ביום שבת ביומנגס בפעם ה-4 - באמת שנהניתי מכל רגע במיוחד מהפטריות הממולאות שלהם, פשוט מעדן.

בגבול ראשון- נס ציונה יש את הגראז' שזה אותו קונספט כמו היומנגס רק שיש 3 סוגי המבורגרים ופחות תוספות(לא כשרות מן הסתם...)

וואלה צודק!

הלופט בראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית