הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך להפריד חלבון ביצה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
איך להפריד חלבון ביצה:

אף פעם לא הבנתי את חיפוש הטריקים. שוברים את הביצה בכלי, תופסים את החלמון עם היד ומוציאים. לחילופין, אפשר לשבור חלקית את הביצה ולשפוך את החלבון בלבד, ככה שהחלמון נשאר בתוך הקליפה.

אני פשוט שובר שובר את הקליפה ל 2 מעל קערה ומעביר החלבון מקליפה לקליפה ובזמן הזה כל החלבון נופל לקערה והחלמון נשאר בקליפה

אני רק אוסיף טיפ קטן שקשור חלקית:
כשנופל לקערה חתיכות קליפה, אל תסתבכו ותנסו להוציא עם היד או כל דבר אחר, זה קשה וגם קצת מגעיל.
במקום, תקחו חצי מהקליפה ששברת ותוציאו איתו את החתיכות שבקערה, מוציא בקלות ובמהירות.

מכיר אחלה טריק . תכתבו ביוטיוב AMAZING FOOD LIFE HACK ויצא לכם המון

חבל על החלמון,החלק הכי טוב בביצה.

אף פעם לא הבנתי את חיפוש הטריקים. שוברים את הביצה בכלי, תופסים את החלמון עם היד ומוציאים. לחילופין, אפשר לשבור חלקית את הביצה ולשפוך את החלבון בלבד, ככה שהחלמון נשאר בתוך הקליפה.
לא שאני מומחה אפיה, אבל כשעושים קצף לעוגה. ההפרדה בין חלבון לחלמון צריכה להיות מושלמת אחרת הקצף נדפק

@Fatty קליפת ביצה זה אחד הדבריםהמלוכלכים שיש לא כדאי להכניס אותו לקערת הביצים. דר׳א גם אסור לשטוף ביצים

לא שאני מומחה אפיה, אבל כשעושים קצף לעוגה. ההפרדה בין חלבון לחלמון צריכה להיות מושלמת אחרת הקצף נדפק

פשוט שוברים ביצה לשניים ומעבירים את החלמון מקליפה אחת לשנייה ומפרידים.
לא קרה כלום אם השארת מעט חלבון, הקצף לא יידפק 😃
אם החלמון נשבר אז פשוט עושים עם ביצה אחרת..
זה ממש לא עד כדי כך קריטי שצריך למצוא טריקים כמו למעלה

@Fatty קליפת ביצה זה אחד הדבריםהמלוכלכים שיש לא כדאי להכניס אותו לקערת הביצים. דר׳א גם אסור לשטוף ביצים
כן,שמן בחלבון,מונע את ההקצפה(במקומות רציניים מחמירים ממש ואפילו לא נוגעים בזה ביד כדי שהשמן הטבעי שיש לך על היד לא יכנס לחלבון)
אבל הוא התכוון להפרדה למטרות מאקרוס הוא לא רוצה לאכול שומן,אבל אם טיפת חלמון תיכנס זה לא ישנה לו.

Back
למעלה תחתית