עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וורטקס היו חומרים טובים ולמעשה לא קיבלתי פידבק שלילי בחודשיים האחרונים (מאז שיצא לי להיתקל).היי מתחיל סייקל טסט פרופ של ורטקס ווינסטרול של בלקן וחושב להוסיף מסטרון
האם ורטקס חברה אמינה ? גם המסטרון שלהם..תודה
לסיירוקס וויני שעושה את העבודה, כך גם לבלו-אייס ולבלו-דראגון.וינסטרול של סיירוקס ?
@טום
99% מהדברים שיצא לי להשתמש זה תוצרת חוץ ממקורות שאני בדקתי ושאני סומך אליהם ויודע שהם אמינים ועומדים בתנאי איכות. ואני נמנע מלהשתמש בתוצרת הארץ לא בגלל שהחומר אולי לא טוב מבחינת עבודה(הוא יכול גם לעבוד טוב). פשוט זה לא בריא להשתמש בחומרים שעשו במטבח של הבית. אני לא יודע מי המקורות שלך אבל הם לא אמינים , זו גם בדרך כלל הסיבה שאני קודם שומע תגובות של אנשים מרוצים ואז משתמש ואני יכול להגיד לך בוודאות שהפרופ והמסטרון שלהם עבדו מעולה במינונים האלה 300 מלגרם בשבוע מכל דבר.אני שמעתי שורטקס זבל של חברה , מה שכן זה מיוצר בארץ אצל אחד המוכרים ... חומר למחשבה ....
אני שמעתי מאנשים שלא הרגישו כלום מורטקס לא יודע אולי מסתובב פה בארץ זיוף שלהם ומה שהראת זה אורגינל99% מהדברים שיצא לי להשתמש זה תוצרת חוץ ממקורות שאני בדקתי ושאני סומך אליהם ויודע שהם אמינים ועומדים בתנאי איכות. ואני נמנע מלהשתמש בתוצרת הארץ לא בגלל שהחומר אולי לא טוב מבחינת עבודה(הוא יכול גם לעבוד טוב). פשוט זה לא בריא להשתמש בחומרים שעשו במטבח של הבית. אני לא יודע מי המקורות שלך אבל הם לא אמינים , זו גם בדרך כלל הסיבה שאני קודם שומע תגובות של אנשים מרוצים ואז משתמש ואני יכול להגיד לך בוודאות שהפרופ והמסטרון שלהם עבדו מעולה במינונים האלה 300 מלגרם בשבוע מכל דבר.
הוורטקס לא מיוצר בישראל. , תראה תבקבוקים שלהם זה מלאי חדש יכסית יש כיתוב קרמי על הבקבוק אין מדבקות.(חומרים שעושים בארץ מדביקים מדבקות) ואם יוצא לך להחזיק בקבוק של וורטקס ביד תראה תאיכות סגירה של הפקקים זה סגירה של מכונה. ולא סגירה ידנית שעושים אם היד כמו החברות שמייצרים בארץ.
צפה בקובץ המצורף 28305
מה שמעניין פה זה שחברה כל כך רצינית מחו"ל ..מאיפה ?? השד יודע??9% מהדברים שיצא לי להשתמש זה תוצרת חוץ ממקורות שאני בדקתי ושאני סומך אליהם ויודע שהם אמינים ועומדים בתנאי איכות. ואני נמנע מלהשתמש בתוצרת הארץ לא בגלל שהחומר אולי לא טוב מבחינת עבודה(הוא יכול גם לעבוד טוב). פשוט זה לא בריא להשתמש בחומרים שעשו במטבח של הבית. אני לא יודע מי המקורות שלך אבל הם לא אמינים , זו גם בדרך כלל הסיבה שאני קודם שומע תגובות של אנשים מרוצים ואז משתמש ואני יכול להגיד לך בוודאות שהפרופ והמסטרון שלהם עבדו מעולה במינונים האלה 300 מלגרם בשבוע מכל דבר.
הוורטקס לא מיוצר בישראל. , תראה תבקבוקים שלהם זה מלאי חדש יכסית יש כיתוב קרמי על הבקבוק אין מדבקות.(חומרים שעושים בארץ מדביקים מדבקות) ואם יוצא לך להחזיק בקבוק של וורטקס ביד תראה תאיכות סגירה של הפקקים זה סגירה של מכונה. ולא סגירה ידנית שעושים אם היד כמו החברות שמייצרים בארץ.
זה הנגלות הראשונות שהגיעו..כך זה היה נראה. הייצור החדש בלי מדבקות.ואלי בעצם ורטקס (ורטרס) אוגינל זה זה.....
![]()
מבולבלים ?? 🤦♂️ גם אנחנו....
אז את אלה כבר לא מוכרים?זה הנגלות הראשונות שהגיעו..כך זה היה נראה. הייצור החדש בלי מדבקות.
סביר להניח למי שנשאר מוכר...אז את אלה כבר לא מוכרים?
תוך כמה ימיםחברה אחרי כמה זמן אמורים "להרגיש" את הפרופ?
הזכר היחידי שניתן למצוא על החברה הזו זה דווקא מהגרסה עם הסטיקרים וגם פה רב הנסתר על הגלוי (איזה אתר בין יומיים ורבע שמוכר אותם)סביר להניח למי שנשאר מוכר...