הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Cohen_Aviram

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
12
24
5
מתחיל בקרוב סייקל ראשון מה דעתכם ... דקה ,דיבול , ו750 טסט אנתת?
הבנתי שבסייקל ראשון עושים רק 500 מג טסט אנתת בלי שום חומרים נוספים לאחר יעוץ הבנתי שזה סייקל חלש מאוד שיחסית לא יתן תוצאות גבוהות בהתחלה מה דעתכם?

הבנתי שבסייקל ראשון עושים רק 500 מג טסט אנתת בלי שום חומרים נוספים לאחר יעוץ הבנתי שזה סייקל חלש מאוד שיחסית לא יתן תוצאות גבוהות בהתחלה מה דעתכם?
מדוע שטסט בלבד לא יתן תוצאות?!
קיבלת יעוץ גרוע. בסייקל ראשון מומלץ להשתמש בטסט בלבד על-מנת להכיר תגובת גופך להורמון המאוזן ביותר בהיבטים של גדילה וכח וזה שימשיך ויופיע בכל סייקל עתידי. התוצאות מסייקל טסט בלבד כסייקל ראשון יהיו מעולות כל עוד התזונה והאימונים יתמכו.
קרא את נעוץ ה-Q&A (והחלף יועץ...)

תוסיף גם סופרדרול וטרן
טסט 750 זה גם חלש אחינו...תן 1500 בשבוע
ותן לי לנחש מי אמר לך ש500 מג זה סייקל ראשון חלש... במקרה זה שגם מביא לך תחומרים.. אה 😆

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון לזה שחשב שיש לו אינטרס כלכלי טעה אני לא קונה ממנו את החומר זה ייעוץ ששילמתי עליו אצל אדם מאוד מוכר וחזק בתחום ואני מעביר את השאלה לפה כי קראתי פה לפני שסייקל ראשון זה רק טסט אנתת 500 בשבוע .. ואז ששאלתי אותו הוא אמר לי סייקל מאסה ראשון לתת טסט 750 דקה ודיבול לדחיפה .. עכשיו שאלתי אותו למה לא מספיק והוא אמר לי שטסט 500 לא יתן תוצאות כמו שטסט 750 עם הדיבול והדקה(למאסה) וחבל כי גם ככה הטסט משבית מערכת הורמונלית וזה לא משנה אם אני יקח 500 או 750 עכשיו יש פה מישהו שחושב אחרת או שחד משעמית רק טסט 500 בלי שום ערבובים זה לסייקל ראשון של מאסה יספיק לי ? ולמה לא לקחת גם דקה ודיבול?

תקשיב , אין ספר חוקים בלקיחת חומרים אנבוליים , יש המלצות של בעלי ניסיון וכמובן הגיון ושיקול דעת .
אכן אתה תושבת עם 500 מ"ג אנתת כמו עם 750 עם דיבול בלי דיבול עם דקה או בלי דקה , אבל השבתת הציר איננה השיקול היחידי לכמות וסוג החומרים שאתה לוקח (פגיעה בכבד , כולסטרול , מערכת הלב , כליות ויסות הורמונאלי ועוד ועוד ) , תום ניסה לומר לך שהסיבה להתחלה עם טסט בלבד היא להכיר את תגובות גופך לחומרים אנבוליים , אין לך למה לרוץ ולנסות להשיג תוצאות "טובות" יותר עם שילובי חומרים כבר בשלב ראשון , אל תשכח שכניסה לעולם האנבוליים היא לטווח ארוך במחזוריות ואחריות מול בריאות מערכות גופך , הרי הסייקל הנוכחי אינו הסייקל האחרון ולכן התקדם באחריות ושמור על עצמך .
בהצלחה

דבר ראשון לזה שחשב שיש לו אינטרס כלכלי טעה אני לא קונה ממנו את החומר זה ייעוץ ששילמתי עליו אצל אדם מאוד מוכר וחזק בתחום ואני מעביר את השאלה לפה כי קראתי פה לפני שסייקל ראשון זה רק טסט אנתת 500 בשבוע .. ואז ששאלתי אותו הוא אמר לי סייקל מאסה ראשון לתת טסט 750 דקה ודיבול לדחיפה .. עכשיו שאלתי אותו למה לא מספיק והוא אמר לי שטסט 500 לא יתן תוצאות כמו שטסט 750 עם הדיבול והדקה(למאסה) וחבל כי גם ככה הטסט משבית מערכת הורמונלית וזה לא משנה אם אני יקח 500 או 750 עכשיו יש פה מישהו שחושב אחרת או שחד משעמית רק טסט 500 בלי שום ערבובים זה לסייקל ראשון של מאסה יספיק לי ? ולמה לא לקחת גם דקה ודיבול?
אם זה הייעוץ שקיבלת ומדובר ב"אדם מאוד מוכר וחזק בתחום" אז למה באת לכאן להתייעץ?!
העצה היחידה שתקבל ממני היא לזרוק את היועץ מאחר וכנראה שהוא לא מבין על מה הוא מדבר או שמורח אותך.
קרא את נעוץ ה-Q&A בראש תת-הפורום.

• פותח/ת השרשור
באתי לכאן לייעוץ כי לפני זה קראתי את הנעוץ שכתבת לסייקל מתחילים ושאלתי שוב כי אני מנסה להבין מה הרעיון בלקחת רק טסט אם זה משבית את המערכת ההורמונלית בכל מקרה ב 250 מג ב500 או ב1000 מג .. קיבלתי את התשובה שרציתי את ההחלטה שלי קיבלתי בעזרתכם ואני לא מתכוון לזרוק את הייעוץ לפח כי האיש הזה הכין את אלוף האלופים הנוכחי ואני איתו ביעוץ כבר 3 חודשים ואני רואה תוצאות מדהימות ואני מתאמן כבר שנתיים וחצי אחרי תקופה ארוכה שנתקעתי .. אני לא יודע את מי אתה הכנת לתחריות או מה הניסיון שלך בסטרואידים אבל משום מה הפחד שלי לפגוע בעצמי גדול יותר מהערצה שלי לבן אדם הזה לכן אני לוקח את העצה שלכם ומתחיל סייקל כמו שהמלצתם .. תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית