ייעוץ עזרה לגבי מינון נמוך

Itsik62

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני בן 52 במצב בריאותי תקין לפניי כחצי שנה עברתי ניתוח בחוליה c5 עקב לחץ על העצב שגרם לניוון חלקי של שרירי הזרוע הימנית, בעקבות הניתוח אני מתאמן מזה כ 4 חודשים בחדר כושר 5 פעמים בשבוע ומתמקד בשיקום שרירי הזרוע הימנית
המאמן כושר שלי המליץ להאצת השיקום לעשות שימוש במינון נמוך של 5 מיליגרם דיאנבול, ו-40 מיליגרם andrd cap, וטען שזה לא מסוכן מאחר מדובר במינון נמוך, ותופעות הלוואי קטנות, האם זה נכון, והאם כדאי לי לעשות שימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור
ישנה התקדמות עקבית אך איטית במצב של שרירי הזרוע, ואני לא מעוניין בשלב זה בפתרון רדיקלי ויקר כמו הורמון גדילה, ואפילו שיפור מתון של 10%-20% לעומת ההתקדמות הנוכחית בהחלט יספק אותי, לפיכך רציתי לדעת האם השילוב של הכדורים שמפורט בהודעה הראשונה יספק את הסחורה

• פותח/ת השרשור
כמו שציינתי בכל מקרה המינון של שני הסוגים של הכדורים שציינתי הם יחסית מאוד נמוכים, המטרה שלי היא לא לבנות שרירי על במהירות, וגם שיפור צנוע של 10%-20% בהאצת קצב השיקום יספק אותי, וגם עקב המינון הנמוך מינימום של תופעות לוואי, האם אכן צריכת הכדורים, יהיה אפקטיבי, או שאין טעם להיכנס לנושא.

בטח שלא עם החומרים שציינת מעלה.
דקה משמן מפרקים - לא יודע עד כמה יעזור לך.
Gh - משקם מפציעות.
במצבך הייתי מתייעץ עם יניב ריז.

• פותח/ת השרשור
מצטער אני כרגע נמצא בתאילנד לכמה חודשים, מי זה יניב ריז, ואיך ניתן ליצור עימו קשר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית