הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקת דם

Markomen

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
רציתי להתייעץ לגבי התוצאות של הבדיקות דם שלי , אלה התוצאות החריגות רק שקבלתי מהבדיקות דם, ורציתי לדעת מה אתם חושבים?
חשוב לציין הייתי אצל הרופא היום והם התקשרו אלי כי הם חוששים שיש שיש לי משהו חריג בכבד בגלל שכל התוצאות של הכבד כיביכול גבוהות כמו שאתם רואים, ונתנו לי הפנייה לעוד בדיקות דם בעוד שבוע וחצי ובהם יש גם בדיקות של ck וbilrubin alpha feto protein וכל מיני כאלה והיא שלחה אותי לבדיקות אולטרה סאונד שבוע הבא בכבד ובבלוטת התריס, ואמרה לי לקחת הפסקה מכל התוספי מזון לשבוע וחצי עד הבדיקות דם הבאות,
עכשיו רציצי לדעת אם יש לי מה לדאוג ? אולי מישהו גם קיבל תוצאות כאלה? אני לא השתמשתי מעולם בסייקלים , התוספים שאני משתמש עד עכשיו זה קריאטין , ואבקות חלבון,חומצות אמינו,קפאין.
image.jpg
image.jpg

• פותח/ת השרשור
כלום , מרגיש מעולה.
אוכל בעיקרון נקי ללא גאנקפוד כבר תקופה ארוכה אין לי עבר של שתייה אלכוהול וכל מיני כאלה .. אם זה קשור .
מה שכן התחלתי מסה לפני חודש וחצי בערך אחרי חיטוב שבו יפהגעתי לאחוז שומן די נמוך, ומאז החיטוב עליתי ממש בכמות האוכל . וחזרתי להקריאטין וכו׳.
אני פשוו אוכל סרטים עכשיו בגלל כלזה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית