יש חיים נוספים? נאס"א חשפה כוכב לכת התואם לכדור הארץ.

מה שמצחיק זה שהכוכב הזה גדול פי 60 מכדור הארץ, זה אומר שכוח המשיכה שם גדול פי 60 משל כדור הארץ. זה אומר שגם אם אי פעם היינו מצליחים להגיע לשם היינו נמעכים למוות כי כל אחד היה שוקל שם כמה אלפי קילוגרמים.
זה שהוא גדול פי 60 לא אומר בהכרח שהמסה שלו היא פי 60
אז זה לא אומר בהכרח שיש שם כוח משיכה חזק יותר

כדור ארץ ללפיטרים בלבד .
אני לא מכיר ליפטרים שמרימים פי 60 ממשקל הגוף שלהם.
זה שהוא גדול פי 60 לא אומר בהכרח שהמסה שלו היא פי 60
אז זה לא אומר בהכרח שיש שם כוח משיכה חזק יותר
צודק. שכחתי שכוח המשיכה תלוי במסה. אבל רוב הסיכויים שגם המסה שלו גדולה יותר, יהיה מעניין לבדוק 😃

והוא גדול ב60% חחח לא פי 60
אז גם אם הצפיפות שלו היא כמו של כדוה"א אז כוח המשיכה שם גדול רק פי 1.6 ( בהנחה שהתכוונו לנפח שגדול ב60%)

לא משנה גם זה לא נכון כי הרדיוס ממרכז המסה גדל

קיצר אני אפסיק פה

מה שמצחיק זה שהכוכב הזה גדול פי 60 מכדור הארץ, זה אומר שכוח המשיכה שם גדול פי 60 משל כדור הארץ. זה אומר שגם אם אי פעם היינו מצליחים להגיע לשם היינו נמעכים למוות כי כל אחד היה שוקל שם כמה אלפי קילוגרמים.
הכוכב לא גדול פי 60. הוא גדול ב60%.🫤

https://www.nasa.gov/press-release/nasa-kepler-mission-discovers-bigger-older-cousin-to-earth

הכדור הזה שוקל פי 1.6 יותר מכדור הארץ, לא פי 60..

מצחיק לחשוב שאנשים חושבים שיש איזה בן **** בשמיים ש"שומר" עלינו
לאלו שנתנו לי על זה שלילי, מה לא יפה פה בדיוק? זו האמונה שלי. למה שמשהו רושם שיש אלוהים אתם לא נותנים לו שלילי בטענה שזה לא יפה? הרי כל אחד מאמין במה שהוא רוצה
חבר'ה אני חושב שמישהו צריך לתקן אותו שזה לא פי 60.

אם אתה ממש רוצה לדייק אז הוא גדול פי 1.6 ולא בהכרח "שוקל" פי 1.6
כן לזה התכוונתי, רק עכשיו שמתי לב שרשמתי שוקל חחח

לאלו שנתנו לי על זה שלילי, מה לא יפה פה בדיוק? זו האמונה שלי. למה שמשהו רושם שיש אלוהים אתם לא נותנים לו שלישי בטענה שזה לא יפה? הרי כל אחד מאמין במה שהוא רוצה
מה יש לך? גם אני לא מאמין באלוהים אבל זה לא אומר שאני אכנס לפורום ואקלל אותו. זה פוגע באנשים שכן מאמינים ולא נעים להם לשמוע את זה אז כבד אותם ואל תדבר ככה.

לאלו שנתנו לי על זה שלילי, מה לא יפה פה בדיוק? זו האמונה שלי. למה שמשהו רושם שיש אלוהים אתם לא נותנים לו שלישי בטענה שזה לא יפה? הרי כל אחד מאמין במה שהוא רוצה
אומנם אני לא מאמין בה' ואפילו קיצוני מאוד בדעותיי האתאיסטיות, אבל יש גבול. אתה צריך לכבד.

אם אתה לא מאמין, אז פשוט תכתוב בצורה מכובדת. בלי קללות מיותרות.

בסדר, במחשבה שנייה אתם צודקים. קיצר נסכם שאין צורך להאמין ברוחות, בלי קללות 🙄

מי שקרא בין השורות הבין גם שאין שום מים בכוכב הזה אבל אולי היה לפני מילארד+ שנים = פח אשפה. זה כמו להשוות את כדור הארץ ללפני 4 מילארד שנה, לא הייתה פה נפש חייה. הכל התחיל לפני כ-3 מילארד שנים (לפחות זה מה שסבורים) וזה ממש לא היה מה שאנו כיום (אלו היו חד תאים). גם אם המזבלה שנמצאה (כמו מיני הרבה בשנים האחרונות) אי אפשר להגיע לשם עם הטכנולוגיה של היום ככה שזה חסר תועלת.

בנוסף, כל כך מתאמצים למצוא חייזרים/חיים מחוץ לכדור הארץ. נגיד ויש, מה אז? האם נגיע אליהם? סביר מאוד להניח שלא כי הם יהיו אלפי/עשרות אלפי/מאות אלפי שנות אור מכאן. בהתחשב בעבודה ששנת אור שווה ל-
כ-9.5 טריליון ק"מ, בהצלחה עם החיפושים. מי שנמצא, במידה ונמצא, ממש לא יהיה דומה לנו, יהיה הרבה יותר מתקדם מאיתנו (כי הוא רחוק מאיתנו שנות אור ז"א שהזמן איי שם שונה לגמרי מהזמן שאנו חיים בו כיום) וסביר להניח שאם נפגש יום אחד זה אומר שאותם הייצורים שרדו חורים שחורים וכל הדברים הכי גרועים שיש לגלקסיה להציע. אנשים סבורים שחלקיקים קטנים יותר חיים מסביבנו והם בעצם ה"חייזרים" האמיתיים פה. חלקיקים ללא מסה, כמו שהצליחו למצוא כבר מספר רב של פעמים שיכולים להתנהג כמו אלקטרונים או פרוטונים באופן מפתיע ומוזר. הינה אחד לאחרונה:
http://www.sciencealert.com/scienti...and-they-could-radically-speed-up-electronics

נערך לאחרונה:
מי שקרא בין השורות הבין גם שאין שום מים בכוכב הזה אבל אולי היה לפני מילארד+ שנים = פח אשפה. זה כמו להשוות את כדור הארץ ללפני 4 מילארד שנה, לא הייתה פה נפש חייה. הכל התחיל לפני כ-3 מילארד שנים (לפחות זה מה שסבורים) וזה ממש לא היה מה שאנו כיום (אלו היו חד תאים). גם אם המזבלה שנמצאה (כמו מיני הרבה בשנים האחרונות) אי אפשר להגיע לשם עם הטכנולוגיה של היום ככה שזה חסר תועלת.

בנוסף, כל כך מתאמצים למצוא חייזרים/חיים מחוץ לכדור הארץ. נגיד ויש, מה אז? האם נגיע אליהם? סביר מאוד להניח שלא כי הם יהיו אלפי/עשרות אלפי/מאות אלפי שנות אור מכאן. בהתחשב בעבודה ששנת אור שווה ל-
כ-9.5 טריליון ק"מ, בהצלחה עם החיפושים. מי שנמצא, במידה ונמצא, ממש לא יהיה דומה לנו, יהיה הרבה יותר מתקדם מאיתנו (כי הוא רחוק מאיתנו שנות אור ז"א שהזמן איי שם שונה לגמרי מהזמן שאנו חיים בו כיום) וסביר להניח שאם נפגש יום אחד זה אומר שאותם הייצורים שרדו חורים שחורים וכל הדברים הכי גרועים שיש לגלקסיה להציע. אנשים סבורים שחלקיקים קטנים יותר חיים מסביבנו והם בעצם ה"חייזרים" האמיתיים פה. חלקיקים ללא מסה, כמו שהצליחו למצוא כבר מספר רב של פעמים שיכולים להתנהג כמו אלקטרונים או פרוטונים באופן מפתיע ומוזר. הינה אחד לאחרונה:
http://www.sciencealert.com/scienti...and-they-could-radically-speed-up-electronics
גם אם נמציא חללית שטסה במהירות האור, עדיין יהיה בעייתי להגיע למקומות אחרים בחלל.
לצורך העניין, המערכת שמש הכי קרובה אלינו נמצאת שנתיים של שנות אור מאיתנו.

הכתבה שהבאת על החלקיקים ללא מסה יותר קשורה אני מאמין לטכנולוגית מחשבי הקוואנטום.

כרגע אני יודע שמחפשים חלקיקים בעלי מסה שלילית, או במילים אחרות חלקיקים וירטואלים. אחת התיאוריות של אינשיטיין זו תנועה בין נקודה אחת ביקום לנקודה אחרת במרחק קצר מאוד, למרות המרחק הרב בינהן. זה סוג של חור תולעת.
טכנולוגיה כזו תאפשר לנו להגיע למקומות אחרים ביקום, ואף מדברים יקומים מקבלים.
כמובן שכרגע אנחנו רחוקים שנות אור מטכנולוגיה כזו.

http://m.space.com/20881-wormholes.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית