הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש חיים נוספים? נאס"א חשפה כוכב לכת התואם לכדור הארץ.

חיים תגיד אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך? איך זה שכתבתי שאנחנו לא נסתדר איתם אם הם היו טבעונים לזה שאני גזען?🤦‍♂️

הכתבה שהבאת על החלקיקים ללא מסה יותר קשורה אני מאמין לטכנולוגית מחשבי הקוואנטום.
זה Quantum Physics אם זה קיים בחומר כזה או אחר זה יכול להיות קיים גם בוואקום (בתצורה דומה). חלק מתורת המיתרים (המקדימה לפחות).

לדעתי התעסקות בכוכבים שאפילו עוד 50 דורות לא נצליח להגיע אליהם היא מיותרת,מילארדי דולרים זורמים למחקרים האלו שלא נותנים לנו כלום ובמקום זה יכלו להשקיע אותם בכוכב שלנו,בבית הזה ולא בעוד "בית אפשר",הדולרים האלו יכולים לממן מחקרים של תרופות,לאכיל עניים,לממן מלחמות בטרור ועוד כל כך הרבה דברים שישפרו את החיים פה והם מתעסקים במחקרים שלא מביאים לנו שום תועלת.

נערך לאחרונה:
חיים תגיד אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך? איך זה שכתבתי שאנחנו לא נסתדר איתם אם הם היו טבעונים לזה שאני גזען?🤦‍♂️
למה שתסתדר עם בן אדם ״רגיל״ ועם טבעוני לא?
תקרא שוב את התגובה שלך

לדעתי התעסקות בכוכבים שאפילו עוד 50 דורות לא נצליח להגיע אליהם היא מיותרת,מילארדי דולרים זורמים למחקרים האלו שלא נותנים לנו כלום ובמקום זה יכלו להשקיע אותם בכוכב שלנו,בבית הזה ולא בעוד "בית אפשר",הדולרים האלו יכולים לממן מחקרים של תרופות,לאכיל עניים,לממן מלחמות בטרור ועוד כל כך הרבה דברים שישפרו את החיים פה והם מתעסקים במחקים שלא מביאים לנו שום תועלת.
אז אתה טוען שנאסא זה ארגון חסר תועלת? חשוב שנית:
https://spinoff.nasa.gov/Spinoff2008/tech_benefits.html

http://www.design-laorosa.com/2012/11/26-nasa-inventions-that-we-take-for.html

ואתה מוזמן להוריד את התמונה ששוקלת 200MB ולראות את היופי בהתגלמותו:
http://hubblesite.org/gallery/album/galaxy/pr2006010a/warn/

גם פה
http://www.spacetelescope.org/images/heic1502a/zoomable/

חברה יש חייזרים , הם אלה שהאזינו בסתר לאייל גולן!!

תכלס אני אומר שיש סבירות מאוד גדולה שיש חיים מחוץ לכדור הארץ... זה בלתי אפשרי שאנחנו היצורים היחידים בכל הקוסמוס הענקי הזה...
בנוסף יש הרבה דברים שאני משוכנע שרוסיה וארצות הברית מסתירות מהציבור בכל מה שקשור לנושא הזה ובצדק.. זה יכול לגרום לפאניקה עולמית... 🤯

רחוק 1400 שנות אור
דמיינו שהמרחק בין כדור הארץ לשמש זה 8 דקות אור אז מה זה שנת אור, ומה זה 1400 שנות אור..

זה די ברור שיש חיים מחוץ לכדור הארץ
הכוכב הזה מעט אובררייטד
חברה יש חייזרים , הם אלה שהאזינו בסתר לאייל גולן!!

תכלס אני אומר שיש סבירות מאוד גדולה שיש חיים מחוץ לכדור הארץ... זה בלתי אפשרי שאנחנו היצורים היחידים בכל הקוסמוס הענקי הזה...
בנוסף יש הרבה דברים שאני משוכנע שרוסיה וארצות הברית מסתירות מהציבור בכל מה שקשור לנושא הזה ובצדק.. זה יכול לגרום לפאניקה עולמית... 🤯
אחי מה הקטע של התמונה שלך

רחוק 1400 שנות אור
דמיינו שהמרחק בין כדור הארץ לשמש זה 8 דקות אור אז מה זה שנת אור, ומה זה 1400 שנות אור..

זה די ברור שיש חיים מחוץ לכדור הארץ
הכוכב הזה מעט אובררייטד

אחי מה הקטע של התמונה שלך

סופרמן ובאטמן מתנשקים... מה הבעיה? 🍦

אז אתה טוען שנאסא זה ארגון חסר תועלת? חשוב שנית:
https://spinoff.nasa.gov/Spinoff2008/tech_benefits.html

http://www.design-laorosa.com/2012/11/26-nasa-inventions-that-we-take-for.html

ואתה מוזמן להוריד את התמונה ששוקלת 200MB ולראות את היופי בהתגלמותו:
http://hubblesite.org/gallery/album/galaxy/pr2006010a/warn/

גם פה
http://www.spacetelescope.org/images/heic1502a/zoomable/
אל תכניס לי מילים לפה לא רשמתי בכלל שנאסא הוא ארגון חסר תועלת אבל חלק מהמחקרים שלו בגלקסיות רחוקות והתעסקות בדברים שלא נותנים לנו שום דבר חוץ מיופי זה מיותר לדעתי,נאסא הוא ארגון חשוב שבלעדיו הרבה מהטכנוליגה החשובה לא הייתה קיימת אבל ראבק לבזבז מילארדים על לגלות כוכב שגם בספק מתאים לנו והיכולת להגיע אילו היא אפסית לפחות בכמה מאות שנים אני חושב שזה מאוד מיותר ועדיף שהיו משקיעים ברפואה כי יש לא מעט מחלות שמאיימות על האנושות ולדעתי זה דחוף יותר מאשר להתעסק בכוכבים שנמצאים 1400 שנות אור מאיתנו.

בוא נגיד את זה ככה.. כנראה שיש להם סיבה להשקיע טריליוני דולרים בחקר החלל... זה לא נעשה רק בשביל שתוכל לראות תמונות יפות במגה רזולוציה
של כוכבים שהם מצלמים.. הם חוקרים , הם מחפשים.. וסביר להניח שהם עושים עוד דברים שלא אני ולא אתה יודעים...
אי אפשר שכל המשאבים ילכו לחקר מחלות ופיתוח תרופות.. יש עוד תחומי מחקר שמגיע להם התייחסות.

לדעתי התעסקות בכוכבים שאפילו עוד 50 דורות לא נצליח להגיע אליהם היא מיותרת,מילארדי דולרים זורמים למחקרים האלו שלא נותנים לנו כלום ובמקום זה יכלו להשקיע אותם בכוכב שלנו,בבית הזה ולא בעוד "בית אפשר",הדולרים האלו יכולים לממן מחקרים של תרופות,לאכיל עניים,לממן מלחמות בטרור ועוד כל כך הרבה דברים שישפרו את החיים פה והם מתעסקים במחקרים שלא מביאים לנו שום תועלת.
זאת דמגוגיה מהסוג הגרוע...

בוא נגיד את זה ככה.. כנראה שיש להם סיבה להשקיע טריליוני דולרים בחקר החלל... זה לא נעשה רק בשביל שתוכל לראות תמונות יפות במגה רזולוציה
של כוכבים שהם מצלמים.. הם חוקרים , הם מחפשים.. וסביר להניח שהם עושים עוד דברים שלא אני ולא אתה יודעים...
אי אפשר שכל המשאבים ילכו לחקר מחלות ופיתוח תרופות.. יש עוד תחומי מחקר שמגיע להם התייחסות.
אולי אני לא משכיל מספיק אבל ספר לי למה התייחסות כל כך גדולה מגיעה לתחום הזה,מה התרומה שזה יביא?(לא ציני)

זאת דמגוגיה מהסוג הגרוע...

לא בכלל לא,זאת היא דעתי,שוב אני חושב שעדיף להתעסק בבעיות שנמצאות אצלנו,בכוכב הזה,כי אנחנו פה לא שם.

לא בכלל לא,זאת היא דעתי,שוב אני חושב שעדיף להתעסק בבעיות שנמצאות אצלנו,בכוכב הזה,כי אנחנו פה לא שם.
מאז ומתמיד היציאה לחלל וחקר החלל הווה אינטרס שהוא הרבה מעבר למדע. צריך להיות דמגוג או מאוד נאיבי כדי לרשום שאילולא הושקעו המשאבים בחקר החלל הם היו משמשים להאכלת רעבים באפריקה או להצלת פליטים מסוריה.

@yonisror אתה נכנס פה לפוליטיקה.. תאמין לי שאם היו רוצים לעזור לפליטים מסוריה היו עוזרים להם מזמן... וכנ"ל לרעבים באפריקה...
הבעיה פה היא אחרת.. שאותן אוכלוסיות לא חשובות לאף מדינה... ולכן אין טעם להשקיע בהן כסף.
אני יודע שזה נשמע נוראי אבל זאת האמת.

מאז ומתמיד היציאה לחלל וחקר החלל הווה אינטרס שהוא הרבה מעבר למדע. צריך להיות דמגוג או מאוד נאיבי כדי לרשום שאילולא הושקעו המשאבים בחקר החלל הם היו משמשים להאכלת רעבים באפריקה או להצלת פליטים מסוריה.

@yonisror אתה נכנס פה לפוליטיקה.. תאמין לי שאם היו רוצים לעזור לפליטים מסוריה היו עוזרים להם מזמן... וכנ"ל לרעבים באפריקה...
הבעיה פה היא אחרת.. שאותן אוכלוסיות לא חשובות לאף מדינה... ולכן אין טעם להשקיע בהן כסף.
אני יודע שזה נשמע נוראי אבל זאת האמת.

לא מבין איך הגעתם לסוריה או אפריקה,נאסא מקבללת את הכספים שלהם מארצות הברית כי זאת הסוכנות חלל שלה,בארהב יש מיליוני הומלסים,רעבים,חולים ומה לא אז כן אלה אוכליוסיות שחשובות למדינה הספיציפית הזאת,אני לא נכנס לשום פליטיקה ואני יודע שלחשוב שכסף זה היה הולך למטרות טובות זאת תמימות,אבל שוב אני מעדיף שהכסף הזה ילך לחקר מחלות/איכות הסביבה/החור באוזן לא משנה מה כי זה יותר רלוונטי לנו מאשר כוכב במרחק 1400 שנות אור.אבל כמו שאמרתם חקר החלל תמיד סקרן את האדם,והסקרנות ללא נודע תמיד גוברת.מקווה שהבנתם את דעתי ורק לפורוטוקול אין לי שום דבר נגד חקר החלל.😃

משקיעים המון כספים בחקר של מחלות ומציאת תרופות , יש בתי מחסה ובתי תמחוי להומלסים...
גוגל בתור חברה פרטית משקיעה הרבה כסף בפיתוח אנרגיה ירוקה...

אותו דבר אתה יכול להגיד גם על אומנות וקולנוע ותרבות הפנאי שמיליארדים מתגלגלים בתעשיות האלה.. ולהגיד חראם על הבזבוז ועל ההדוניזם...
צריך לעזור לילדים חולים , להומלסים , לפליטי מלחמה... ועוד ועוד...

אני באמת מבין את הרצון שלך והלוואי והיינו חיים בעולם אוטופי בלי צרות , מחלות ואסונות.. אבל לצערי המציאות היא אחרת.

משקיעים המון כספים בחקר של מחלות ומציאת תרופות , יש בתי מחסה ובתי תמחוי להומלסים...
גוגל בתור חברה פרטית משקיעה הרבה כסף בפיתוח אנרגיה ירוקה...

אותו דבר אתה יכול להגיד גם על אומנות וקולנוע ותרבות הפנאי שמיליארדים מתגלגלים בתעשיות האלה.. ולהגיד חראם על הבזבוז ועל ההדוניזם...
צריך לעזור לילדים חולים , להומלסים , לפליטי מלחמה... ועוד ועוד...

אני באמת מבין את הרצון שלך והלוואי והיינו חיים בעולם אוטופי בלי צרות , מחלות ואסונות.. אבל לצערי המציאות היא אחרת.
וחבל שכך :/

אולי אני לא משכיל מספיק אבל ספר לי למה התייחסות כל כך גדולה מגיעה לתחום הזה,מה התרומה שזה יביא?(לא ציני)

אתה מסתכל על הטווח הקצר מאוד, אבל יכול להיות שבעתיד ברגע שאנחנו בוחנים, חוקרים וכו׳ אנחנו לאט לאט מתפתחים גם במערכות החלל.
יכול להיות שלא בדורנו, וגם לא אחריו אבל מתישהו נגיע לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית