הלוואי נגיע, אבל סביר להניח שכדור הארץ ייחרב עד אז..אתה מסתכל על הטווח הקצר מאוד, אבל יכול להיות שבעתיד ברגע שאנחנו בוחנים, חוקרים וכו׳ אנחנו לאט לאט מתפתחים גם במערכות החלל.
יכול להיות שלא בדורנו, וגם לא אחריו אבל מתישהו נגיע לשם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי נגיע, אבל סביר להניח שכדור הארץ ייחרב עד אז..אתה מסתכל על הטווח הקצר מאוד, אבל יכול להיות שבעתיד ברגע שאנחנו בוחנים, חוקרים וכו׳ אנחנו לאט לאט מתפתחים גם במערכות החלל.
יכול להיות שלא בדורנו, וגם לא אחריו אבל מתישהו נגיע לשם.
הם לא ובגלל זה הם הומלסים. ברוך הבא למדינה "קפיטליסטית". מילארדים במובן של ארה"ב זה כלום כסף. חודש אחד בעירק עלה לארה"ב 30 מילארד דולר. חללית עולה בין 500 מיליון למילארד דולר (ופיתוח לעיתים של עשור). אז מי מבזבז כסף, איפה ויותר מנאסא במקום להאכיל רעבים?אז כן אלה אוכליוסיות שחשובות למדינה הספיציפית הזאת
הטבע חזק יותר, סמוך עליו שהוא יחריב אותנו לפני שאנחנו אותו.הלוואי נגיע, אבל סביר להניח שכדור הארץ ייחרב עד אז..
זה שהוא גדול פי 60 לא אומר בהכרח שהמסה שלו היא פי 60
אז זה לא אומר בהכרח שיש שם כוח משיכה חזק יותר
g=GM/R^2אז גם כוח המשיכה שלו גדול פי-4.096.
מה? מי טוען דבר כזה? אם כן - הוא אדיוט ואני ממליץ לך לא להיות בקשר איתו 😃אנשים סבורים שחלקיקים קטנים יותר חיים מסביבנו והם בעצם ה"חייזרים" האמיתיים פה.
יש הרבה חלקיקים חסרי מסה שמצאו, הידוע ביותר הוא כמובן הפוטון. החלקיק הספציפי הנ"ל לא יכול להתנהג כמו פרוטון, אולי התכוונת פוזיטרון. בכל מקרה כל הזמן מגלים חלקיקים חדשים, זה לא דבר יוצא דופן.חלקיקים ללא מסה, כמו שהצליחו למצוא כבר מספר רב של פעמים שיכולים להתנהג כמו אלקטרונים או פרוטונים באופן מפתיע ומוזר. הינה אחד לאחרונה
אין שום קשר בין מסה שלילית לחלקיקים וירטואלים, אלו שני דברים שונים לחלוטין.מסה שלילית, או במילים אחרות חלקיקים וירטואלים
התכוונת, עבור להנדסת חשמל, פיזיקה קלאסית (הנדסת מכאנית- כינוי TAU) לא בשבילך... 🤣g=GM/R^2
M פרופורציני לR^3
אם ההרכב זהה אז כוח הכבידה פרופורציוני לקוטר.
תשאר בהנדסת מכונות, פיזיקה זה לא בשבילך.
🤪g=GM/R^2
M פרופורציני לR^3
אם כבר אני במוד של תיקונים, הפריע לי קצת הפסאדו-מדע:
מה? מי טוען דבר כזה? אם כן - הוא אדיוט ואני ממליץ לך לא להיות בקשר איתו 😃
יש הרבה חלקיקים חסרי מסה שמצאו, הידוע ביותר הוא כמובן הפוטון. החלקיק הספציפי הנ"ל לא יכול להתנהג כמו פרוטון, אולי התכוונת פוזיטרון. בכל מקרה כל הזמן מגלים חלקיקים חדשים, זה לא דבר יוצא דופן.
אין שום קשר בין מסה שלילית לחלקיקים וירטואלים, אלו שני דברים שונים לחלוטין.
צודק, אחרי חקירה קטנטונת. אין קשר בין השניים.g=GM/R^2
M פרופורציני לR^3
אם כבר אני במוד של תיקונים, הפריע לי קצת הפסאדו-מדע:
מה? מי טוען דבר כזה? אם כן - הוא אדיוט ואני ממליץ לך לא להיות בקשר איתו 😃
יש הרבה חלקיקים חסרי מסה שמצאו, הידוע ביותר הוא כמובן הפוטון. החלקיק הספציפי הנ"ל לא יכול להתנהג כמו פרוטון, אולי התכוונת פוזיטרון. בכל מקרה כל הזמן מגלים חלקיקים חדשים, זה לא דבר יוצא דופן.
אין שום קשר בין מסה שלילית לחלקיקים וירטואלים, אלו שני דברים שונים לחלוטין.
יצאת מזה בצורה אלגנטית 🍦1) צודק, אחרי חקירה קטנטונת. 2) אין קשר בין השניים.
3)כנראה מהבנה לא נכונה שקראתי פעם מאמר על סוגי חלקיקים. 4)תודה על התיקון.
התכוונת, עבור להנדסת חשמל, פיזיקה קלאסית (הנדסת מכאנית- כינוי TAU) לא בשבילך... 🤣
סתם לידע כללי,
כש"הם" אומרים שגרם שמיימי כלשהו גדול מגרם שמיימי אחר ב-%x או פי-y, הכוונה היא לא לנפח שלו אלא לקוטר (או ההיקף, זה הינוח).
לכן, אם כוכב הלכת החדש הזה, שנתגלה, גדול ב-60%, זה אומר שנפחו גדול ב- 309.6%, או פי-4.096.
ואם הוא דומה בהרכבו לכדוה"א, כפי שמשתמע מנאסה, אז גם כוח המשיכה שלו גדול פי-4.096.
בנוסף, לגרם שמיימי אין משקל, אלא רק מסה.
והוא גדול ב60% חחח לא פי 60
אז גם אם הצפיפות שלו היא כמו של כדוה"א אז כוח המשיכה שם גדול רק פי 1.6 ( בהנחה שהתכוונו לנפח שגדול ב60%)
לא משנה גם זה לא נכון כי הרדיוס ממרכז המסה גדל
קיצר אני אפסיק פה
סתם לידע כללי,
כש"הם" אומרים שגרם שמיימי כלשהו גדול מגרם שמיימי אחר ב-%x או פי-y, הכוונה היא לא לנפח שלו אלא לקוטר (או ההיקף, זה הינוח).
לכן, אם כוכב הלכת החדש הזה, שנתגלה, גדול ב-60%, זה אומר שנפחו גדול ב- 309.6%, או פי-4.096.
ואם הוא דומה בהרכבו לכדוה"א, כפי שמשתמע מנאסה, אז גם כוח המשיכה שלו גדול פי-4.096.
למה הגעת למסקנה הזו לגבי הנפח?
בנוסף, לגרם שמיימי אין משקל, אלא רק מסה.
יכולים להרחיב בנושא? נשמע מענייןg=GM/R^2
M פרופורציני לR^3
ואם אותם חייזרים עושים קרוספיט והם גם טבעונים?ואם החייזרים האלה טבעונים אז בכלל..
אז יהיה מעניין לראות על מה הם יבחרו ליידע אותנו קודם 😃ואם אותם חייזרים עושים קרוספיט והם גם טבעונים?
פיזיקה של כיתה י' בערך:יכולים להרחיב בנושא? נשמע מעניין
יכולים להרחיב בנושא? נשמע מעניין
לא מבין איך הגעתם לסוריה או אפריקה,נאסא מקבללת את הכספים שלהם מארצות הברית כי זאת הסוכנות חלל שלה,בארהב יש מיליוני הומלסים,רעבים,חולים ומה לא אז כן אלה אוכליוסיות שחשובות למדינה הספיציפית הזאת,אני לא נכנס לשום פליטיקה ואני יודע שלחשוב שכסף זה היה הולך למטרות טובות זאת תמימות,אבל שוב אני מעדיף שהכסף הזה ילך לחקר מחלות/איכות הסביבה/החור באוזן לא משנה מה כי זה יותר רלוונטי לנו מאשר כוכב במרחק 1400 שנות אור.אבל כמו שאמרתם חקר החלל תמיד סקרן את האדם,והסקרנות ללא נודע תמיד גוברת.מקווה שהבנתם את דעתי ורק לפורוטוקול אין לי שום דבר נגד חקר החלל.😃
קטסטרופה. ☠️ואם אותם חייזרים עושים קרוספיט והם גם טבעונים?