Resource icon

לוג ראשון-השחיף שרצה להיות הכי.

anukhejh

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
anukhejh הוסיף לוג חדש:

לוג ראשון-השחיף שרצה להיות הכי. - מסה וSS בכל הכח.

אהלן, חברה.
רציתי לספר את כל הקורות חיים שלי, אבל תכלס מה זה משנה? בוא נגיע לעיקר. סתם בזבוז זמן.
התחלתי להתאמן לפני חצי שנה במכון, חצי שנה די מבוזבזת לעומת הפוטנציאל של מה שיכולתי להוציא בה, אבל לא נורא.
ב"מסה" במהלך כל החצי שנה הזאת (הגרשיים זה כי זאת הייתה חרא מסה) עליתי כ10 קילו. לא הרבה באחוזי שומן.
עבדתי בAB עם אספקטים של כח.
מטרה, כמובן מסה, בתוכנית SS.
משקל 65. :(
גיל 17.7
א"ש 11-12% (כמובן שזה הערכה מאוד גסה)
משקלי עבודה:
הסקוואט אצלי היה בעייתי במשך המון זמן, נדלג על הסיפור אבל...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
anukhejh עדכן/ה את הלוג ״לוג ראשון-השחיף שרצה להיות הכי.״:

עדכון לוג: 24/07/15

התחלתי היום את SS
הורדתי את המשקלים בA. ל:
בנץ' 55 קילו
דדליפט 84 קילו.
הסקואט עליתי 5 קילו ל65.

היה קל כמובן.. לא ציפיתי שיהיה קושי מיוחד, הסקוואט היה קצת יותר קשה משחשבתי אבל גם היה קל יחסית.
יום שני הולך להיות קשה.. אני לא יודע איך אני אגיע ל3500 קלוריות בתשעה באב :( ואז אתאמן כמו שצריך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כתבת לא טכתוב את כל הקורות חיים שלי ואז חפרת, רק מציין.
אל תעשה פאוורקלין- יותר מדי טכניקה בשביל קצת מדי רווח, עד שתלמד לרמה סבירה כבר תסיים את SS. תעשה BOR במקום
למה הפרס שלך כל כך חלש ביחס לבנץ?
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כתבת לא טכתוב את כל הקורות חיים שלי ואז חפרת, רק מציין.
אל תעשה פאוורקלין- יותר מדי טכניקה בשביל קצת מדי רווח, עד שתלמד לרמה סבירה כבר תסיים את SS. תעשה BOR במקום
למה הפרס שלך כל כך חלש ביחס לבנץ?
בהצלחה.
חח צודק, אבל בתכלס בדרך כלל החפירות שלי הרבה יותר ארוכות.
חשבתי למשוך את הSS הרבה.. אני מאמין שאני אהיה בו כ3-4 חודשים (בערכה מאוד גסה) ולכן לעשות PC ובנתיים מתח בסופינציה.
הפרס שלי חלש כי התחלתי אותו אחרון ביחס לאחרים, בערך 3 חודשים אחרי שהתחלתי בנץ' (מאמנים מפגרים.. אל תשאל)

• פותח/ת השרשור
לא הייתי בבית הרבה זמן, בגלל זה האיחור..
האימון היה די זוועה, אחרי הצום ובגלל שלא ישנתי טוב הרגשתי לא טוב בכלל ובכל זאת ניסיתי להעלות במשקלים. כישלון מוחלט. אפילו את המשקלים מהאימון הקודם לא הצלחתי, מחר אני אעשה אימון b שוב ונראה מה יהיה, לפי דעתי אני אצליח דיי בקלות.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/07/15

אימון B עדייו קל
סקוואט 70
פרס 28 (לא הרגשתי בכלל.. כנראה הורדתי יותר מדי)
מתח עם 15 קילו, לא היה קשה בעזרת ה' עוד שבועיים-שלוש אני אדע טוב את הטכניקה של הPC ואתחיל להעלות משקלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/08/15

אוקיי אז זה היה אימון קצת מוזר מבחינתי, לא יודע אם קל או קשה משהו מוזר.
בסט הראשון בסקוואט הרגשתי שאני הולך להתפרק (79 קילו דרך אגב) יש כאבים מוזרים בצד ימין מתחת לאלכסונים, מין גולות כאלה שכואבות.
סט שני ושלישי לא רעים, אבל אני לא סגור על שבירת מקביל, אימון הבא אני אצלם או שאבקש ממישהו להסתכל.
פרס-30 קילו, קל.
מתח הוספתי 5 פאונד סהכ 35. בערך 16-17 קילו, קל.

ביומיים הבאים יהיה קשה לשמור על תזונה נכונה עד שהשלמתי את מה שקרה שבוע שעבר בעקבות הצום והיומיים הנוראים אחרי זה, אני מקווה שלא יקרה...

קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה 😃

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/08/15

אז היה אימון מצויין.
יש חדשות טובות ויש חדשות רעות, הטובות אני עדיין לא הגעתי לכשל בשום דבר ואני שובר מקביל יפה בסקוואט.
הרעות, הברכיים שלי קורסות בחלק מהחזרות, הכאב באלכסונים התגבר וכמעט הגעתי לכשל בסט האחרון.

סקוואט 84 קילו
בנץ 63 קילו (עדיין קל)
דדליפט 103 קילו (גם קל)
הוספתי היום מקבילים עם משקל כי אני לא מרגיש בכלל עבודה על החזה 3X5 עם 35 פאונד, היה קל.

אני שוקל להעלות רק 5 פאונד אימון הבא בסקוואט.. עדיין לא החלטתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

קודם כל שיהיה בהצלחה.
הייתי מתייעץ לגבי הכאבים בסקוואט בפורום פציעות לפני שאתה ממשיך לקפוץ במשקלים.
בנוסף, אני ממליץ לך מניסיון לוותר על המקבילים בשלב זה. קודם כל תמשיך להתקדם בבנץ' כי הוא עדיין קל לך (גם כשהוא יהיה קשה אתה עדיין תתקדם), וכשתתקע תוסיף מקבילים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל שיהיה בהצלחה.
הייתי מתייעץ לגבי הכאבים בסקוואט בפורום פציעות לפני שאתה ממשיך לקפוץ במשקלים.
בנוסף, אני ממליץ לך מניסיון לוותר על המקבילים בשלב זה. קודם כל תמשיך להתקדם בבנץ' כי הוא עדיין קל לך (גם כשהוא יהיה קשה אתה עדיין תתקדם), וכשתתקע תוסיף מקבילים.
פתחתי עכשיו אשכול, תודה.
והבנתי בקשר למקבילים.. שבוע הבא אני מאמין הבנץ' יתחיל להקשות עלי אז אני אוסיף מקבילים.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/08/15

אימון b אני חושב.. התחלתי להתבלבל בשמות.
הכאבים ברגל נמשכו מיום רביעי עד לאימון, לא עזרו המתיחות, לא עזר החימום.
סט ראשון 3 חזרות ואז כשל, סט שני מלא, סט שלישי 4 חזרות וכשל. בספק אם שברתי מקביל בכל החזרות.
אני בטוח ב99% שהכשל נבע מהכאב של הנוצר כנראה מהשבירת מקביל. רעיון איך לעזור ולהפסיק את הכאב ? (שריר המותח המתחלת אם זה מעניין מישהו)
פרס שכחתי מה היה המשקל שעשיתי אימון שעבר אז עשיתי 34 קילו.. היה דיי קל.
מתח עם משקל 35 פאונד 3x5 היה גם לא קשה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/08/15

90% זה דלקת/מתיחה/ משהו נורא.
מהאימון האחרון עד היום עשיתי מסאז׳ים מתיחות ומה לא לשריר הזה, היום לפני האימון אמרתי סבבה נראה מה יהיה במכון, הגעתי לשם התחלתי לעשות חימום בלי סוף ומתיחות (בלי להגזים לפחות 60-70% מהאימון שלי היה הכנה לסקוואט) 5 דקות אחרי שהתחלתי את החימום של הסקוואט עצמו שמתי 75 קילו ירדתי וזה חזר, אז אמרתי לעצמי אם אני עושה סקוואט אני יורד לשבירה ולא חוזר משם לעולם.
אז בקיצור, לא עשיתי סקוואט ונכנסתי לדיכאון במשך כל האימון.
בנץ 65 קילו, קשה אבל לא במיוחד.
דדליפט 111 קילו, קשה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/08/15

היה חרא, פשוט חרא.
לא עשיתי שוב סקוואט כנ״ל ל2 האימונים הבאים עד התור אצל האורטופד בשני. לא עליתי בשמקל מאז שבוע שעבר ונכנסתי שוב לדיכאון בגלל זה במהלך האימון.
במקום סקוואט עשיתי כפיפה ופשיטה של הברך במכונות 50 קילו 3 סטים 10 חזרות. ועוד תרגיל לtfl שאמור לעזור.
פרס 37.5 היה קליל, אני חושב שעבדו עלי והמוט הזה שוקל פחות מהרגיל.. כי זה באמת היה קל בצורה מטורפת. (זה לא המוט של ה12.5 זה בטוח, יכול להיות 20 ולא 22.5) או שזה פשוט היה קל כי לא היה סקוואט שהואג אותי לפני..
מתח היה אחלה, פאוור קלין...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/08/15

עוד אימון.. שוב בלי סקוואט ואני עדיין רוצה להתאבד בגלל זה.
גיליתי שהמוט שעשיתי איתו פרס שוקל 2 קילו פחות מהרגיל אז סתם דרכתי במקום אימון שעבר.
פשיטה של הרגל 3x99999 איבדתי עיניין במכונות. כפיפה לא עשיתי כי היה דדליפט.
בנץ 68 קילו היה סביר, לא מצפה לכשל באימון הבא וזה כבר דבר טוב כי אני סוף סוף מצליח 70.
דדליפט 120 קילו, ביקשתי מחבר שלי שישים עין על הגב לראות אם אני מעקם אותו ומבליט חזה הוא אמר שאני עושה טוב רק שהברכיים שלי רעדו בחזרה האחרונה.
הצד השלילי, אני בקושי עולה במשקל. חייב להתחיל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/08/15

אז הייתי אצל אורטופד.
מתחתי את השריר :(
הוא אמר לא לעשות סקוואט במשך שבועיים ולחזור בהדרגה למשקלים כבדים, זאת אומרת ריסט, שוב.
אני לא סגור אם יש בכלל טעם לעשות ss בשבועיים האלה ולא משהו אחר, אולי אני יתן דגש לרגליים במקום סקוואט ואני אחזק אותם לקראת החזרה.
בכל מקרה היה לי גם אימון, כפיפה ופשיטה של הרגל 50 או 55 קילו משהו כמו 3x10 לא שמתי ממש לב.
פרס- סוף סוף התאפסתי על עצמי וחישבתי את המשקל כי נמאס לי מהפאונדים, אימון שעבר היה 34 היום 36.
לא קשה במיוחד, לא מצפה כשל בשבוע-שבועיים הקרובים....

קרא את שאר עדכון הלוג...

התחלתי SS עם סקוואט 85. הגעתי ל 100-105 במהרה ומתחתי שריר. לא עשיתי שבוע סקוואט ובינתיים עשיתי פשיטות וכפיפות למיניהם.. אחרי השבוע התחלתי בריסט לחזור למשקל עבודה בסקוואט, כשהייתי קרוב (95-97.5) המתיחה התעוררה שוב. זה היה מבאס. לאחר מכן התחלתי את פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר כפי שמתואר באתר של רן כהן, עם משקלים אפסיים עד שחזרתי לעצמי ושברתי שיאים. בינתיים שעשיתי את הפרוטוקול לא עשיתי תרגילים נוספים לרגלים והמשכתי SS כרגיל חוץ מהסקוואט שעשיתי לפי הפרוטוקול. יצא שלפחות חצי מה SS ביצעתי בלי סקוואט כבד.
ממליץ לך לא למהר, תנוח כמה ימים, שים קרח, תתחיל פרוטוקול פציעות, תמשיך SS רגיל חוץ מהסקוואט. לך על בטוח ולא יקח יותר מידי זמן עד שתחלים לעומת אם לא תחלים כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
התחלתי SS עם סקוואט 85. הגעתי ל 100-105 במהרה ומתחתי שריר. לא עשיתי שבוע סקוואט ובינתיים עשיתי פשיטות וכפיפות למיניהם.. אחרי השבוע התחלתי בריסט לחזור למשקל עבודה בסקוואט, כשהייתי קרוב (95-97.5) המתיחה התעוררה שוב. זה היה מבאס. לאחר מכן התחלתי את פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר כפי שמתואר באתר של רן כהן, עם משקלים אפסיים עד שחזרתי לעצמי ושברתי שיאים. בינתיים שעשיתי את הפרוטוקול לא עשיתי תרגילים נוספים לרגלים והמשכתי SS כרגיל חוץ מהסקוואט שעשיתי לפי הפרוטוקול. יצא שלפחות חצי מה SS ביצעתי בלי סקוואט כבד.
ממליץ לך לא למהר, תנוח כמה ימים, שים קרח, תתחיל פרוטוקול פציעות, תמשיך SS רגיל חוץ מהסקוואט. לך על בטוח ולא יקח יותר מידי זמן עד שתחלים לעומת אם לא תחלים כמו שצריך.
הבנתי. אני אתחיל ממש מ30-40 קילו כדי להתאפס ולא להיפצע שוב.
אני דם אקרא קצת על הפרוטוקול הזה כדי לא להיפצע שוב, תודה רבה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית