הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TestoFuel-מכירים?

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
זה המוצר הכי "חזק" עכשיו בקטג' התוספי טסט'.
אני עכשיו בן 16 וחצי,סייקל אני יתחיל בגיל 18 אז מחפש משהו בקטנה שיעלה את הטסט כמה שאפשר (עם כל זה שזה שטויות)
ידוע לי כבר שטסט בוסטר חרא ושטויות,אבל האמת שעל זה לא מצאתי ביקורת אחת רעה,ואני מעל שבוע חורש תאינטרנט לזה.
השיט הזה יקר בעיקרון,אבל רציתי לדעת אם מישהו עשה ניסיון פה עם זה,שיוכל להעיד שזה באמת חזק כמו שעושים מזה באינטרנט?

שמע מקריאה של המרכיבים זה כולה חומרים שידועים כתורמים לטסטסטרון, מגנזיום, אבץ,וחומצה אספרטית.
אלה ידועים כתורמים לגדילה מינורית בטסטסטרון, אבל מינורית ואתה יכולה לתסף את החומרים האלה בנפרד, אין דבר מיוחד בטסט פיול.
מעבר לזה שהשינוי הזה בטסטסטרון כל כך מזערי ובמיוחד לנער בן 16 שאתה לא תרגיש בו בכלל.

אם הייתי מראה לך כמה השינויי טסט האלה מזעריים לעומת הזרקת 250 אננת'ת היית מבין כמה זה כלום.

רד משטויות, אתה כולה בן 16 ואתה כבר בהישגים מרשימים, תרגע קצת.

• פותח/ת השרשור
שמע מקריאה של המרכיבים זה כולה חומרים שידועים כתורמים לטסטסטרון, מגנזיום, אבץ,וחומצה אספרטית.
אלה ידועים כתורמים לגדילה מינורית בטסטסטרון, אבל מינורית ואתה יכולה לתסף את החומרים האלה בנפרד, אין דבר מיוחד בטסט פיול.
מעבר לזה שהשינוי הזה בטסטסטרון כל כך מזערי ובמיוחד לנער בן 16 שאתה לא תרגיש בו בכלל.

אם הייתי מראה לך כמה השינויי טסט האלה מזעריים לעומת הזרקת 250 אננת'ת היית מבין כמה זה כלום.

רד משטויות, אתה כולה בן 16 ואתה כבר בהישגים מרשימים, תרגע קצת.
לפי קריאת המרכיבים גם אני אמרתי,אין פה משהו מיוחד באמת משאר המגבירי טסט' כביכול,אבל אין ביקורת רעה אחת עליו באינטרנט,אמרתי ננסה לבדוק מה יקרה,מקסימום לא הלך אז לא הלך.
בקשר להשוואה שלך לשינוי טסט טוטאל בגוף לבין הזרקת 250 אנטט,אי אפשר להשוות בכלל ..
פה אתה מכניס זריקה אחת,שמכניסה לך לגוף מה שהוא עושה בשבוע+,בטסט בוסטר זה לא המטרה(ולא היכולת),טסט בוסטר יכול רק לעזור לגוף להעלות את הטסט' יותר,ככה שלא יודע איך אפשר להשוות בהעלאת רמת הטוטאל טסט בגוף ביניהם ..
אני לא יכול לצערי לתת סייקל בגיל הזה (מעדיף לשמור על הביצים בריאות,ולא בסיכון) ומחכה עד 18,ככה שאני באמת מחפש תוספים שיתנו פוש קטן עד הסייקל המיוחל ...

לפי קריאת המרכיבים גם אני אמרתי,אין פה משהו מיוחד באמת משאר המגבירי טסט' כביכול,אבל אין ביקורת רעה אחת עליו באינטרנט,אמרתי ננסה לבדוק מה יקרה,מקסימום לא הלך אז לא הלך.
בקשר להשוואה שלך לשינוי טסט טוטאל בגוף לבין הזרקת 250 אנטט,אי אפשר להשוות בכלל ..
פה אתה מכניס זריקה אחת,שמכניסה לך לגוף מה שהוא עושה בשבוע+,בטסט בוסטר זה לא המטרה(ולא היכולת),טסט בוסטר יכול רק לעזור לגוף להעלות את הטסט' יותר,ככה שלא יודע איך אפשר להשוות בהעלאת רמת הטוטאל טסט בגוף ביניהם ..
אני לא יכול לצערי לתת סייקל בגיל הזה (מעדיף לשמור על הביצים בריאות,ולא בסיכון) ומחכה עד 18,ככה שאני באמת מחפש תוספים שיתנו פוש קטן עד הסייקל המיוחל ...
אני משווה כדי שתבין כמה התנודות האלה בטסט מזעריות ולא כאלה משפיעות.
יש לך גם ככה טסט גבוה ביחס לנערים אחרים בגיל שלך, תהנה ממנו, הפוש הקטנצ'יק הזה לא שווה את בזבוז הכסף, עדיף כבר לקנות את החומרים בנפרד.
זה שאין ביקורת רעה זה לא אומר כלום, באמת.... לא חסר דבילים ברשת, תחפש ביקורות על גלוטמין, אוBCAA
אנשים אשכרה מאמינים שזה עזר להם מאד להתאושש ושהם גדלו בזכות זה, וזה מוכח כבולשיט!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית