מידע סוף סייקל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום לכולם, סיימתי סייקל ראשון של טסטווריון ודיכה כולל פרגניל במשך ה10 וחצי שבועות
זריקה אחרונה הייתה בתאריך 12.7 ואז ב2.8 אני מתחיל את pct שזה פער 20 יום,
התחלתי בדיקות לאחר סייקל וכמובן אני רוצה לעשות בדיקות זרע גם, עכשיו יש לי שתי שאלות:
1-כמה זמן אני צריך לחכות אחרי הסייקל כדי שהזרע יחזור לתקינות שלו כדי שאני יוכל לבצע את הבדיקות
2-האם ה pct יפריע אם אני יעשה את הבדיקה של הזרע במשך חודש אחרי הסייקל ובמידה וכן כמה זמן צריך לחכות אחרי ה pct??
תודה על העזרה ואני ישמח אם תעירו לי על משהו שפספסתי

לדעתי תסיים PCT ותבצע בדיקה
את הPCT (נולבה וכלומיד)אתה צריך להתחיל כ 27 יום לאחר השפיץ האחרון (אסטר דקנואט)
איך היה הסייקל?? משקל התחלתי...סופי?? תופעות לוואי? מסה?
איזה ברנד השתמשת ?

• פותח/ת השרשור
לדעתי תסיים PCT ותבצע בדיקה
את הPCT (נולבה וכלומיד)אתה צריך להתחיל כ 27 יום לאחר השפיץ האחרון (אסטר דקנואט)
איך היה הסייקל?? משקל התחלתי...סופי?? תופעות לוואי? מסה?
איזה ברנד השתמשת ?
אוקי אני רואה שדברים כאן כל הזמן משתנים, כי לפי מה שקראתי בנעוצים כאן רשום 20 יום אחרי הזריקה האחרונה!!
אוקי כמה זמן לחכות אחרי שאני מסיים את הpct או שאפשר לעשות מיד???
אמת הסייקל לא העלה אותי משהו משמעותי בניגוד לכל הגיון התחלתי במשקל 88 סיימתי ב86 דיברתי עם מי שמכר לי הוא אמר שזה מוזר מאוד אבל אמר לי להמשיך עד הסוף והמשכתי כי כבר התחלתי וכבר לא היה שווה לעצור, אני לא כלכך מרוצה כי תוצאות התחלתי לראות רק אחרי 8 שבועות ולא הרגשתי שזה כלכך חזק מה שזה תרם לי עליה משמועתית בכוח ובמסה השרירת והורדה באחוז השומן, אני יכול לצרף תמונות אם בא לכם לראות,גם חשוב לציין במשך הסייקל שמרתי על תזונה נכונה, אבל לא יודע אולי הייתי צריך ללכת על משהו יותר חזק, נראה אולי הסייקל הבא.אם יהיה בכלל

אוקי אני רואה שדברים כאן כל הזמן משתנים, כי לפי מה שקראתי בנעוצים כאן רשום 20 יום אחרי הזריקה האחרונה!!
זה תלוי באסטר...דקנואט אסטר ארוך יותר מאנטט ולכן לאחר שימוש בדכה מתחילים את הPCT מאוחר יותר

איזה חברה השתמשת? כמה קילו עלית מתחילת סייקל??? זה בולשיט גבר!!! סיקל של דקה וטסט לסייקל ראשון זה חזק מאוד!!!!!!
לפי מה שאתה אומר נראה שנפלת על זיוף! בוודאות
תעלה תמונות....\
זה אתה הכוכב שהסתבךלפני חודשים עם הפרגניל?

• פותח/ת השרשור
11150745_839466946141697_5480997393063424349_n.jpg 11009997_874241295997595_7924487360037587300_n.jpg 11057507_874241265997598_1806442196364345597_n.jpg 11698543_874241175997607_1179655195525637767_n.jpg 11753271_874241282664263_1121786914756608207_n.jpg
התמונות הראשונות מימין זה לפני והשלוש משמאל זה אחרי להערכתכם
זה תלוי באסטר...דקנואט אסטר ארוך יותר מאנטט ולכן לאחר שימוש בדכה מתחילים את הPCT מאוחר יותר

איזה חברה השתמשת? כמה קילו עלית מתחילת סייקל??? זה בולשיט גבר!!! סיקל של דקה וטסט לסייקל ראשון זה חזק מאוד!!!!!!
לפי מה שאתה אומר נראה שנפלת על זיוף! בוודאות
תעלה תמונות....\
זה אתה הכוכב שהסתבךלפני חודשים עם הפרגניל?
העליתי תגיד לי מה דעתך וכן זה היה אני חח

העליתי תגיד לי מה דעתך וכן זה היה אני חח
קשה לשפוט לפי תמונה
נראה שהעלית אבל מעט מאוד ביחס למה שמצופה מסייקל ראשון! מעט מאוד
אתה בכלל נראה כמו אחרי סייקל חיטוב... זה לא דקה
איזה חברה השתמשת?

• פותח/ת השרשור
קשה לשפוט לפי תמונה
איזה חברה השתמשת?
טסטווירון רפואי ודיכה של חברת medicalpharm
קשה לשפוט לפי תמונה
אתה בכלל נראה כמו אחרי סייקל חיטוב... זה לא דקה
איזה חברה השתמשת?
אגב חשוב לציין שלא היה לי תופעות לוואי בכלל וזה היה מוזר מאוד, לא הבנתי במה טעיתי אולי תגיד לי שאני יוכל לתקן בפעם הבאה

טעית בחומרים!!!!
סייקל טסט דקה זה סייקל רציני למתחילים!
אם אתה יכול להעלות תמונות של החומר אולי תעזור לאחרים ללמוד מהטעות שלך
אגב גם טסטווירון רפואי מזייפים ככה שכל עוד לא קנית בבית מרקחת אל תמהר להיות בטוח

• פותח/ת השרשור
טעית בחומרים!!!!
אגב גם טסטווירון רפואי מזייפים ככה שכל עוד לא קנית בבית מרקחת אל תמהר להיות בטוח
אין לי תמונות לצערי, אולי תגיד לי איך אפשר לדעת אם זה מזוייף או לא שאני ילמד להבא???
טעית בחומרים!!!!
אני ישמח אם תתן לי לטיפים איך לשמור על התוצאות שהשגתי אחרי סייקל,תזונה,תוספים, כל מה שצריך לעשות כדי שלא ירד כמו שזה קורה לכולם

אם היית משקיע בללמוד את עולם הUG כמו שטרחת על אופן השימוש בפרגניל כנראה שהיית ממזער את הסיכוי ליפול בזיווף באופן משמעותי
איך אפשר לדעת?? כשתראה פעם סיקליסט שסיים סייקל דקה וטסט אמיתי תבין לבד מה ההבדל!
שוב בהנחה שהקפדת על תזונה (לפי הגוף שלך אני מניח שלהתאמן אתה יודע באופן מספק)

• פותח/ת השרשור
אם היית משקיע בללמוד את עולם הUG כמו שטרחת על אופן השימוש בפרגניל כנראה שהיית ממזער את הסיכוי ליפול בזיווף באופן משמעותי
איך אפשר לדעת?? כשתראה פעם סיקליסט שסיים סייקל דקה וטסט אמיתי תבין לבד מה ההבדל!
שוב בהנחה שהקפדת על תזונה (לפי הגוף שלך אני מניח שלהתאמן אתה יודע באופן מספק)
טוב אתה צודק אולי לא קראתי על זה אף פעם ,כנראה שבשביל לכנס לעולם הזה צריך לכנס לזה ממש עמוק, שורה תחתונה לפני שנים שהתחלתי להתאמן שקלתי 68, היום אני 86 אני מאוד מרוצה ומסופק למה שהגעתי ומטעויות לומדים,אולי זה הסייקל הראשון והאחרון שלי לך תדע,שוב אני לא מחפש להיות 100 קילו שריר כי אז זה יהיה מגעיל, תזונה השקעתי אבל לא ב 100 אחוז התחלתי מ2200 קלוריות ובסוף הגעתי ל3500 קלוריות כמובן בדקתי את הbmr שלי וזה היה 1950,ואני חושב שזה מספיק מה שכן תמיד הייתי חנוק ובא לי להקיא מרוב שאכלתי, שוב טיפים לשמר על תוצאות ואני מודה לך על הכל

שוב טיפים לשמר על תוצאות
איזה תוצאות???
קילו וחצי שהעלית??? זה לא סייקל
תתנחם בזה שגם ההתאוששות כנראה תהיה חלקה ומהירה
אם תמונות מדברות אז דקה זה לא! והטסט כנראה היה מדולל
מסייקל כזה תתאושש מהר מאוד

• פותח/ת השרשור
איזה תוצאות???
קילו וחצי שהעלית??? זה לא סייקל
תתנחם בזה שגם ההתאוששות כנראה תהיה חלקה ומהירה
אם תמונות מדברות אז דקה זה לא! והטסט כנראה היה מדולל
מסייקל כזה תתאושש מהר מאוד
אתה צודק כי שנגעתי בחומר לא הרגשתי שזה שמן הרגשתי שזה כמו מים דליל וקליל כזה,לא נורא מה אני יעשה זה מה שקרה ולא בוכים על חלב שנשפך לומדים מטעויות וממשיכים הלאה כדי שפעם הבאה נהיה יותר חזקים ויותר חכמים,אני לא יודע למה אתה לא רואה תוצאות אבל אני רואה שהגוף שלי השתפר מאוד,אני שואל באופן כללי איך לשמור על תוצאות את הקילו והחצי האלה שאתה מדבר עליהם קרעתי את עצמי עד שהעליתי אותם אז בבקשה תגיד לי איך לשמור על זה כי מי כמוך יודע עד כמה זה קשה לעלות קילו אחד של שריר במיוחד שמשקל גבוה?? ואם כבר החומר מזוייף?? תגיד לי אתה למה העליתי משקלים ברמה של 30 אחוז ממה שהרמתי לפני הסייקל למשל בדחיקת חזה הייתי תקוע ב120 עכשיו אני דוחק 150!!! מה דעתך על זה?? אני ישמח אם תענה לי, אולי זה חלק מהזיוף כי אני לא מבין בזה כלכך???

ברמה של 30 אחוז ממה שהרמתי לפני הסייקל למשל בדחיקת חזה הייתי תקוע ב120 עכשיו אני דוחק 150!!! מה דעתך על זה?? אני ישמח אם תענה לי, אולי זה חלק מהזיוף כי אני לא מבין בזה כלכך???
נו... אתה רק מחזק את מה שטענתי
אני לא אמרתי שהזרקת מים... כשבסייקל הבא תעשה שימוש בחומרים תקניים ולא מזוייפים/מדוללים תבין למה התכוונתי
זה נראה לך הגיוני שאתה נראה אחרי סייקל מסה יבש יותר מאיך שנראית לפני??
אם התמונות לא מדברות אז בוא תגיד כמה שקלת לפני הסייקל וכמה היום ונשפוט

רק בשביל שתקבל מושג לאיזה עולם נכנסת (יש לי תחושה שעוד לא הפנמת)
אז הנה לך דיבול רפואי
כן רפואי!!! ולא סתם רפואי...של באייר
16519

זיופים לא חסר בעולם הזה וגם הם בד"כ(לא תמיד) עובדים רק שמה לעשות.... כשמדללים בחומר מרוויחים יותר
דקה זה חומר אנבולי יותר מטסטוסטרון ועלייה משמעותית בנוזלים היא חלק בלתי נפרד מסייקל שמשלב דקה
לא ראיתי כזו אצלך

רק בשביל שתקבל מושג לאיזה עולם נכנסת (יש לי תחושה שעוד לא הפנמת)
אז הנה לך דיבול רפואי
כן רפואי!!! ולא סתם רפואי...של באייר
16519

זיופים לא חסר בעולם הזה וגם הם בד"כ(לא תמיד) עובדים רק שמה לעשות.... כשמדללים בחומר מרוויחים יותר
דקה זה חומר אנבולי יותר מטסטוסטרון ועלייה משמעותית בנוזלים היא חלק בלתי נפרד מסייקל שמשלב דקה
לא ראיתי כזו אצלך
מה לעזאזל
בשביל מה צריך דיבול רפואי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית