הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סוף סייקל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום לכולם, סיימתי סייקל ראשון של טסטווריון ודיכה כולל פרגניל במשך ה10 וחצי שבועות
זריקה אחרונה הייתה בתאריך 12.7 ואז ב2.8 אני מתחיל את pct שזה פער 20 יום,
התחלתי בדיקות לאחר סייקל וכמובן אני רוצה לעשות בדיקות זרע גם, עכשיו יש לי שתי שאלות:
1-כמה זמן אני צריך לחכות אחרי הסייקל כדי שהזרע יחזור לתקינות שלו כדי שאני יוכל לבצע את הבדיקות
2-האם ה pct יפריע אם אני יעשה את הבדיקה של הזרע במשך חודש אחרי הסייקל ובמידה וכן כמה זמן צריך לחכות אחרי ה pct??
תודה על העזרה ואני ישמח אם תעירו לי על משהו שפספסתי

חחח
כדי לטפל בבעיות של כוח ושריר רזה
תיארתי לעצמי, אבל חשבתי אולי יש עוד משהו..
בכל מקרה זה הזוי שרופא ירשום למישהו כזה טסט ודיבול
רק שירשום לו גם דקה וסגרנו חח

נערך לאחרונה:
תיארתי לעצמי, אבל חשבתי אולי יש עוד משהו..
בכל מקרה זה הזוי שרופא ירשום למישהו כזה טסט ודיבול
רק שירשום לו גם דקה וסגרנו חח

תכלס תחשוב איזה בזבוז זה אם מטופלי דיבול לא מתאמנים
אני לא חושב שהבנת את הכוונה שלו בהודעה המקורית.

רק בשביל שתקבל מושג לאיזה עולם נכנסת (יש לי תחושה שעוד לא הפנמת)
אז הנה לך דיבול רפואי
כן רפואי!!! ולא סתם רפואי...של באייר
16519

זיופים לא חסר בעולם הזה וגם הם בד"כ(לא תמיד) עובדים רק שמה לעשות.... כשמדללים בחומר מרוויחים יותר
דקה זה חומר אנבולי יותר מטסטוסטרון ועלייה משמעותית בנוזלים היא חלק בלתי נפרד מסייקל שמשלב דקה
לא ראיתי כזו אצלך

באייר לא מייצרים דיבול. מסתובב ברשת כל מיני מוצרים מפוקפקים של באייר למכירה.

• פותח/ת השרשור
זה דווקא שינוי טוב מאוד גם לסייקל ראשון כל הכבוד.
וpct אחרי דקה מתחיל אחרי יותר מ20 יום שים לב
אני אישית מסתפק בכך וזה מספיק לי, שנים אני קורע את עצמי והייתי תקוע בשלב מסוייים שכבר התייאשתי ואמרתי אני בחיים לא יתקדם יותר, אבל עכשיו אני מאוד שמח, תודה בכל אופן
תמיד אתם אומרים
"לא תוצאות משהו לסייקל ראשון"

יש תמונות של מישהו מחברי הפורום שעשה סייקל ראשון וגדל כראוי?
בזה אני גם מצדיק אותך, גם לי מתחשק לראות על מה מדובר, שאתה מבלה שעה במטבח כל יום אחרי אימון ואחרי יום עבודה יוצא לעבודה וסוחב איתך 4 מנות אוכל בסייקל זה בכלל לא קל,ובסוף אומרים נכשלת מאכזב קצת ולא מעודד אבל הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא אומר שנכשלת
אם המטרה שלך היית להעלות 1.5-3 קילו מסת שריר אז הצלחת
תשמע זה מה שעליתי בסוף אני מתנחם בזה, כי אין לי ברירה אחרת, הדיילר יכול להגיד לי שהמון אנשים ניסו את החומר וזה עבד טוב עליהם אצלי זה לא אז תכלס אין לך מה להגיד במצבים כאלה ולא הצלחתי לעלות על הבעיה למה לא עליתי הרבה אין לי מושג גם אני ציפיתי ליותר,וסטינו מהנושא שלי בכלל , אני רואה שאתה חזק בזה ומבין טוב, וכל הכבוד על הידע, להבא אם אני ירצה לעשות עוד פעם סייקל אני ישלח לך את החומר שתגיד לי אם זה מזויף או לא אם אין לך בעיה עם זה?? אז לעניינינו מתי אני יכול לעשות את הבדיקות שוב פעם אחרי הpct??אתה גם ציינת שמחומר כזה מזוייף אני יכול להתאושש מהר שזה אומר לפי ההערכה שלך תוך כמה זמן מהזריקה האחרונה או אחרי הPCTאפשר לעשות את הבדיקות???

אתה גם ציינת שמחומר כזה מזוייף אני יכול להתאושש מהר שזה אומר לפי ההערכה שלך תוך כמה זמן מהזריקה האחרונה או אחרי הPCTאפשר לעשות את הבדיקות???
דווקא יכול להיות מעניןן בדיקת דם כבר עכשיו (נראה לי שהתוצאות לא יפתיעו במיוחד)
במקרה הזה הייתי מציע לך לפנות לדילר ולבקש הסברים...אם יש לו מינימום רספקט אליך הוא ידאג לפצות אותך...אם לא אז כדאי שפעם הבאה תחפש מקור אחר (לא חסר....כמו פטריות אחרי הגשם!) ותדאג להגיע לדילרים או מקורות אמינים ומומלצים (זה יצריך ממך קצת מאמץ אבל זה משתלם יותר מלהזריק לעצמך חומר מדולל)
תמיד תוכל לבקש מאותו דילר תמונה של הברנד שיציע לך...לפרסם בפורום ולבדוק

באופן כללי אני מכיר מעט מאוד אנשים שהיו משקיעים כסף,זמן ומזריקים לעצמם הורמנים כדי להוסיף עוד קילו וחצי...למטרה הזו גיינר היה מועיל לא פחות

• פותח/ת השרשור
דווקא יכול להיות מעניןן בדיקת דם כבר עכשיו (נראה לי שהתוצאות לא יפתיעו במיוחד)
במקרה הזה הייתי מציע לך לפנות לדילר ולבקש הסברים...אם יש לו מינימום רספקט אליך הוא ידאג לפצות אותך...אם לא אז כדאי שפעם הבאה תחפש מקור אחר (לא חסר....כמו פטריות אחרי הגשם!) ותדאג להגיע לדילרים או מקורות אמינים ומומלצים (זה יצריך ממך קצת מאמץ אבל זה משתלם יותר מלהזריק לעצמך חומר מדולל)
תמיד תוכל לבקש מאותו דילר תמונה של הברנד שיציע לך...לפרסם בפורום ולבדוק

באופן כללי אני מכיר מעט מאוד אנשים שהיו משקיעים כסף,זמן ומזריקים לעצמם הורמנים כדי להוסיף עוד קילו וחצי...למטרה הזו גיינר היה מועיל לא פחות
אתה תתפלא לשמוע שמי שמכר לי את החומר הזה רוקח, בפעם הראשונה העליתי כאן שקניתי גם חומר וניסיתי אותו והיו לי תופעות לוואי מאוד חריפות במשך שבועיים ובסוף הפסקתי עם זה, זאת הפעם השניה והפעם קניתי ממישהו אחר שהוא בכלל רוקח, כנראה לצערי שכולם מוכרים חומר מזוייף, אני לא ביקשתי ממנו פיצוי כי ברגע ששאלתי אותו התחיל לגמגם ופיצוי הוא יתן הוא הציע לי לתת לי עוד סייקל אבל אני לא רוצה כבר לא סומך עליו, זה לא העניין הקטע זה ההשקעה והזמן והמאמץ,אבל אני עדין אופטימי ויש לי עוד מוטיבציה לנסות עוד פעם אולי בהמשך,נעשה את הבדיקות ונראה, חשוב לציין שברגע שהייתי מזריק החומר היה נוזל לי מהמקום שאני מזריק בו זה גם העלה לי את החשד למשהו לא בסדר

רק בשביל שתקבל מושג לאיזה עולם נכנסת (יש לי תחושה שעוד לא הפנמת)
אז הנה לך דיבול רפואי
כן רפואי!!! ולא סתם רפואי...של באייר
16519

זיופים לא חסר בעולם הזה וגם הם בד"כ(לא תמיד) עובדים רק שמה לעשות.... כשמדללים בחומר מרוויחים יותר
דקה זה חומר אנבולי יותר מטסטוסטרון ועלייה משמעותית בנוזלים היא חלק בלתי נפרד מסייקל שמשלב דקה
לא ראיתי כזו אצלך
אתה יכול לשים לי כאן קישור למוצר מהאתר של באייר?
תגיד לי אתה למה העליתי משקלים ברמה של 30 אחוז ממה שהרמתי לפני הסייקל למשל בדחיקת חזה הייתי תקוע ב120 עכשיו אני דוחק 150!!! מה דעתך על זה?? אני ישמח אם תענה לי, אולי זה חלק מהזיוף כי אני לא מבין בזה כלכך??
אתה לוחץ כרגע 150Kg על 86kg משקל גוף? לכמה חזרות?
לא כולם מוכרים חומר מזוייף, פשוט רצוי לקנות ממישהו שאתה סומך עליו.

באייר לא מייצרים דיבול. מסתובב ברשת כל מיני מוצרים מפוקפקים של באייר למכירה.
לא אמרתי שלבאייר יש דיבול....
הבאתי את זה כדוגמה כדי לתת לבחור פרספקטיבה לעד כמה מחתרתי העולם הזה של החומרים, להעיר אותו מהתמימות
זה תמיד מצחיק אותי שחבר'ה שנופלים על חומר רפואי מזוייף אומרים לך "מה קורה איתך..גבר... זה באייר זה מבית מרקחת" כאילו ניגשו עם מרשם וקנו בעצמם

• פותח/ת השרשור

אתה לוחץ כרגע 150Kg על 86kg משקל גוף? לכמה חזרות?
לא כולם מוכרים חומר מזוייף, פשוט רצוי לקנות ממישהו שאתה סומך עליו.
לא הבנתי אם זה מחמאה או זלזול ??? אני לוחץ 6 חזרות אני עושה 5 כפול 5 מתחיל מ120 מסיים ב150 בסיט האחרון אני עושה 6 חזרות?? למה משהו לא בסדר עם מה שאני עושה?? אני לא סומך על אף אחד בדברים האלה כולם מחפשים כסף

לא הבנתי אם זה מחמאה או זלזול ??? אני לוחץ 6 חזרות אני עושה 5 כפול 5 מתחיל מ120 מסיים ב150 בסיט האחרון אני עושה 6 חזרות?? למה משהו לא בסדר עם מה שאני עושה??
אתה בסדר. זה הראק, הוא רעב לסירטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית