הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סוף סייקל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום לכולם, סיימתי סייקל ראשון של טסטווריון ודיכה כולל פרגניל במשך ה10 וחצי שבועות
זריקה אחרונה הייתה בתאריך 12.7 ואז ב2.8 אני מתחיל את pct שזה פער 20 יום,
התחלתי בדיקות לאחר סייקל וכמובן אני רוצה לעשות בדיקות זרע גם, עכשיו יש לי שתי שאלות:
1-כמה זמן אני צריך לחכות אחרי הסייקל כדי שהזרע יחזור לתקינות שלו כדי שאני יוכל לבצע את הבדיקות
2-האם ה pct יפריע אם אני יעשה את הבדיקה של הזרע במשך חודש אחרי הסייקל ובמידה וכן כמה זמן צריך לחכות אחרי ה pct??
תודה על העזרה ואני ישמח אם תעירו לי על משהו שפספסתי

יש לי אח שדוחק 220 במשקל 87 גם מה אתה אומר על זה ?? אני יעשה סרטון ויעלה בכייף
יהיה מעניין לראות...
זה אגב רק מחזק את סימן השאלה הגדול ממילא על החומרים שקיבלת
מה שבטוח.... לא יודע למה, אני נוטה להאמין לך... (בכל מקרה מחכים לסרטון)
ואגב זה משקלים יותר ממרשימים!

• פותח/ת השרשור
הבנתייייייייייי שאני חייב לראק חברה בכייף ,להפך זה מאתגר אותי אבל תסבירו לי בקצרה מזה הראק הזה אף פעם לא נכנסתי לשם נכנסתי קצת עכשיו וקראתי אבל לא מה הבנתי מה הפואנטה מהראק הזה ??

חח מצחיק אותי שאתה חושד בדבריי אבל תסביר לי מה זה הראק הזה
הראק הוא גובה החובות של הפורום. ב-LBS לא רושמים כמה אתה לוחץ. לוחצים.
אם יוצא שרשמת, הראק שם דדליין לפרוע את החוב. היה ויועלה הסירטון, תזכה בגשם של מוניטין וריספקט. אחת עבר המועד... נפרדות דרכנו 😭

• פותח/ת השרשור
יהיה מעניין לראות...
זה אגב רק מחזק את סימן השאלה הגדול ממילא החומרים שקיבלת
מה שבטוח.... לא יודע למה, אני נוטה להאמין לך... (בכל מקרה מחכים לסרטון)
ואגב זה משקלים יותר ממרשימים!
ברוך השם שובחתי בכוח טבעי וגודל טבעי בלי שום קשר לחומרים שניה אני הופך עולמות עכשיו כדי להשיג לכם את הסרטון של אחי ואת שלי אני יצלם אני יראה לכם
הראק הוא גובה החובות של הפורום. ב-LBS לא רושמים כמה אתה לוחץ. לוחצים.
אם יוצא שרשמת, הראק שם דדליין לפרוע את החוב. היה ויועלה הסירטון, תזכה בגשם של מוניטין וריספקט. אחת עבר המועד... נפרדות דרכנו 😭
כלומר אם אני לא מעלה אתם חוסמים אותי ???

• פותח/ת השרשור
אם לא תעלה לתלה (לינק תמונה (או) לא היה)
תקבל באן

זה פורום דיקטטורי לצערי,
בהצלחה עם ה160 וה220 של אחיך
מחזיק אצבעות
חכה חכה אל תלכו הנה אני מעלה אותו חח חכו
אוקי הסרטון מוכן אצלי בשולחן עבודה איך אני מעלה אותו אני לוחץ כאן על העלה קובץ והסרטון פשוט לא מופיע לי למה ??
בבקשה חברים
איזה דממה !!! פתאום כולם שתקו כאן 🤩

אוקי הסרטון מוכן אצלי בשולחן עבודה איך אני מעלה אותו אני לוחץ כאן על העלה קובץ והסרטון פשוט לא מופיע לי למה ??
בבקשה חברים

עחי נשבע לא נוגע.

• פותח/ת השרשור
תותח! בייספס קרלז עם 150 קילו??
אבל נראה לי שזה ששוכב למטה עזר לך קצת...
תפרגן קצת 220 קילו זה קרוב לרבע טון
עחי נשבע לא נוגע.
תותח! בייספס קרלז עם 150 קילו??
אבל נראה לי שזה ששוכב למטה עזר לך קצת...
אני מאוד אוהב את ההערות ביניים האלה כמו שלכם, אני ישמח מאוד לראות כמה אתם לוחצים גיבורים????
ובאמת אני אומר את זה עכשיו תמיד שאני נמצא כאן אני שומע מלים ודיבורים מאנשים שלרגע חשבתי שאתם באדיבלדרים אבל אף פעם לא ראיתי ביצועים מרשימים של מישהו כאן עם כל הכבוד לכולם, רק דיבורים אני שומע

תפרגן קצת 220 קילו זה קרוב לרבע טון

אני מאוד אוהב את ההערות ביניים האלה כמו שלכם, אני ישמח מאוד לראות כמה אתם לוחצים גיבורים????
ובאמת אני אומר את זה עכשיו תמיד שאני נמצא כאן אני שומע מלים ודיבורים מאנשים שלרגע חשבתי שאתם באדיבלדרים אבל אף פעם לא ראיתי ביצועים מרשימים של מישהו כאן עם כל הכבוד לכולם, רק דיבורים אני שומע

יש לך כאן לא מעט משתמשים שלוחצים 150 צפונה, כולל אחד שלחץ 200 בתחרות רשמית - עם עצירה בתחתית ובלי ספוטר שמוריד 20 ק"ג מהמשקל, אני אפילו לא אתחיל לדבר על דדליפט או סקוואט.

הראק דורש סיפוק - 160 ק"ג לחמישיה (בלי ספוטר שרק מייצב ולא נוגע), עד 5.8.

בבקשה חברים

זכית בתואר ליצן השנה. ברכותיי!

אגב, מי מבין שניכם בהריון?

לא הבנתי אם זה מחמאה או זלזול ??? אני לוחץ 6 חזרות אני עושה 5 כפול 5 מתחיל מ120 מסיים ב150 בסיט האחרון אני עושה 6 חזרות?? למה משהו לא בסדר עם מה שאני עושה?? אני לא סומך על אף אחד בדברים האלה כולם מחפשים כסף
מצ"ב ציטוט

• פותח/ת השרשור
יש לך כאן לא מעט משתמשים שלוחצים 150 צפונה, כולל אחד שלחץ 200 בתחרות רשמית - עם עצירה בתחתית ובלי ספוטר שמוריד 20 ק"ג מהמשקל, אני אפילו לא אתחיל לדבר על דדליפט או סקוואט.

הראק דורש סיפוק - 160 ק"ג לחמישיה (בלי ספוטר שרק מייצב ולא נוגע), עד 5.8.
טוב נראה לי שאתם לא מבינים בדיבור יפה ומנומס, אני לא חייב שום דבר לאף אחד כאן אתה רוצה לחסום אתה מוזמן, אתם קובעים כאן חוקים משלכם ומדברים עם אנשים כאן בדיסטנס וזה די הופך את הפורום הזה למגעיל וכולם פה מתנשאים, ולך תדע איך כל אחד מכם כאן נראה במציאות
אכן מרשים...
רק שדיברת על 6 חזרות בסט אחרון... לא?
זה הסרטון של אחי זה של ה 220 קילו
זכית בתואר ליצן השנה. ברכותיי!

אגב, מי מבין שניכם בהריון?
אתה צריך להרכיב משקפיים אח שלו ודחוף, תשלח תתמונה שלך שנראה אותך יא מצחיק אחד למה אני בטוח שאחד כמוך שצוחק על אחרים מתבייש להוריד חולצה אפילו!! אגב נפל לך המצחיק יא מגוחך אחד

אתה צריך להרכיב משקפיים אח שלו ודחוף, תשלח תתמונה שלך שנראה אותך יא מצחיק אחד למה אני בטוח שאחד כמוך שצוחק על אחרים מתבייש להוריד חולצה אפילו!! אגב נפל לך המצחיק יא מגוחך אחד
אתה בטוח שאתה בן 26?
טוב נראה לי שאתם לא מבינים בדיבור יפה ומנומס, אני לא חייב שום דבר לאף אחד כאן אתה רוצה לחסום אתה מוזמן, אתם קובעים כאן חוקים משלכם ומדברים עם אנשים כאן בדיסטנס וזה די הופך את הפורום הזה למגעיל וכולם פה מתנשאים, ולך תדע איך כל אחד מכם כאן נראה במציאות
אף אחד פה לא התנשא אלך אתה מתיימר להרים משקל מסויים. אם הראק מרגיש בצורך לחייב אותך בסרטון זה מה שיקרה. אם הראק לא היה מרוצה מהסרטון או שהוא לא יעלה אתה תושעה לצמיתות. אני מאמין שהחוקים דיי ברורים.

זה הסרטון של אחי זה של ה 220 קילו

אם אתה לא מבין מה הבעיה בסרטון הבעיה היא לא במשקפים..

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה בן 26?

אף אחד פה לא התנשא אלך אתה מתיימר להרים משקל מסויים. אם הראק מרגיש בצורך לחייב אותך בסרטון זה מה שיקרה. אם הראק לא היה מרוצה מהסרטון או שהוא לא יעלה אתה תושעה לצמיתות. אני מאמין שהחוקים דיי ברורים.
אתה בטוח שאתם כך מתייחסים לאנשים בגיל מבוגר כמו שלכם? חח כי זה די מצחיק אותי אולוהים מי שישמע אתם משעים אותי מתפקיד,נוו בחייכם מבחינתי עשיתי פה כמה ייעוצים וכרגיל תמיד אותם גישות אני שומע מאנשים וואללה זה די מצחיק אותי האגו המתרומם שלכם לשמיים תחסמו מצידי ציפיתי לאנשים הרבה יותר רציניים מהשטויות שאני שומע כאן, תלמדו ממני קצת בנאדם עושה טעות תתקנו אותו, בנאדם צריך עזרה תעזרו לו,ובטח ובטח אם אתם לא יותר טובים מאותו בנאדם אז אל תפתחו את הפה אפילו כמו הליצן הזה של ההריון,החוקים די ברורים בטח למה אנחנו נמצאים עם דאעש כאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית