עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה,אבל ניסיתי והיא לא עזרה יש לך עוד שיטה טובה?http://www.50pullups.com/50-pullups-programme/less-4-pullups
כשמתח היית המטרה שלי השתמשתי בזה והגעתי ל 35 מתח עם התוכנית, בעקרון התוכנית יכולה להביא אותך גם ל 50 מתח אבל לא היה לי טעם להמשיך.
אני לא מצליח לעשות יותר מ-10 מתח ואני לא מצליח להשתפר כבר 3 חודשיםאיפה נתקעת?
תודה,אני אנסה3xMax
דקה שתיים מנוחה
3 ימים לא עוקבים בשבוע
תאכל טוב, תישן טוב, ותעלה סרטון טכניקה
אני לא מצליח לעשות יותר מ-10 מתח ואני לא מצליח להשתפר כבר 3 חודשים
אני הייתי עושה 3 סטים מקסימום חזרות ובסט הראשון הייתי עושה 10 סט שני 6 סט שלישי 4-5 ולא הצלחתי להשתפרהתכוונתי בתוכנית
אני הייתי עושה 3 סטים מקסימום חזרות ובסט הראשון הייתי עושה 10 סט שני 6 סט שלישי 4-5 ולא הצלחתי להשתפר
אתה מדבר על התוכנית 50pullup? כי התוכנית הזו לא עזרה לי,התוכנית שנתת לי עכשיו תשפר אותי לפחות עוד מתח בחודש? וכמה מתח אתה עושה בזכות התוכנית הזו?כי לא ככה עושים את התוכנית.
לתוכנית יש כמה גירסאות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון, אני לא מכיר בן אדם אחד שעבד ע"פ העקרון של התוכנית ולא השיג את המטרה שלו.
זה פשוט מאד, אתה עובד עם 5 סטים יום כן יום לא ודקה וחצי מנוחה בין כל סט.
זה יהיה האימון הראשון שלך:
2
2
2
2
2
זה יהיה האימון השני שלך:
3
2
2
2
2
זה השלישי:
3
3
2
2
2
וכן הלאה...
פעם בחודש תבדוק סט מקסימום ואני מבטיח לך שאתה תעבור את 10 בקלות ובמהירות.
אתה מדבר על התוכנית 50pullup? כי התוכנית הזו לא עזרה לי,התוכנית שנתת לי עכשיו תשפר אותי לפחות עוד מתח בחודש? וכמה מתח אתה עושה בזכות התוכנית הזו?
תודה רבה אני ממש מקווה להשתפראתה תשתפר הרבה יותר מ"מתח בחודש".
כשעשיתי את התוכנית השיא שלי היה 35, אם הייתי ממשיך הייתי גם מגיע ל 50 אבל לא ראיתי שום טעם להמשיך.
שלום אחי,כי לא ככה עושים את התוכנית.
לתוכנית יש כמה גירסאות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון, אני לא מכיר בן אדם אחד שעבד ע"פ העקרון של התוכנית ולא השיג את המטרה שלו.
זה פשוט מאד, אתה עובד עם 5 סטים יום כן יום לא ודקה וחצי מנוחה בין כל סט.
זה יהיה האימון הראשון שלך:
2
2
2
2
2
זה יהיה האימון השני שלך:
3
2
2
2
2
זה השלישי:
3
3
2
2
2
וכן הלאה...
פעם בחודש תבדוק סט מקסימום ואני מבטיח לך שאתה תעבור את 10 בקלות ובמהירות.
פשוט תתחיל להוסיף משקל.היי אני מתאמן כמעט שנה street workout ולפני חודש נרשמתי למכון,כבר 3 חודשים אני לא מצליח להשתפר במתח לעשות יותר מ-10 מתח,איזה שיטות אתם ממליצים לי לעשות בשביל להצליח יותר מתח?