הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר חדש בפורום.. סייקל שני - בלקן

liorfalachh

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
6
41
3
שלום חברים
הגעתי לפורום בהמלצה של חבר
אני קצת מודאג ומבקש את העזרה שלכם.. בעיקר המנוסים והמנהלים
הסייקל הראשון שלי היה חומר מזוייף וכמעט לא עליתי...הייתי אז תמים ולא שאלתי שאלות
איזה מניאק דפק אותי אם חומר חרא ואחרי זה מרח אותי בסיפורים (בקיצור חרא של הרגשה)
בגלל הניסיון הזה החלטתי ללכת על חברה יחסית רצינית ושמתי את הזיטון על בלקן
החומרים כבר הגיעו אלי (בלדנון ואנטט אמפולות)
אבל קראתי אתמול בכמה פורומים בחו"ל ביקורות לא טובות על הטסט שלהם וזה זרק אותי בחזרה לסיוט של הסייקל הראשון
עכשיו לעצם העניין
  1. אני לא מוכן לעבור את אותו הסיוט גם אם צריך לזרוק תחומר לפח ולקנות חדש!! לא מוכן להיכנס עוד פעם לכל הבלגן של פרגניל ופיסיטי בשביל סייקל מחורבן
  2. לא מדובר בזיוף זה 100% אורגינל! קניתי באתר שהוא המפיץ הראשי והוא טופ רייטד.
קראתי אחד בארוידס שקנה אצלם TEST E BP כמוני שאומר שהרגיש אותו רק בשבוע שישי ובקושי

מישהו יכול בבקשה לעזור? לתת דיעה על השמנים שלהם על סמך ניסיון... אם זה מאתר שהוא המפיץ הראשי אז זה חייב להיות במינון כמו שרשום או יש מצב שזה אנדרדוס ?
תודה מראש לכל העוזרים

נערך לאחרונה:
וואלה דווקא יצא לי לראות באתר הרשמי של בלקן ויאלים של 10 מיל , האמת חבר שלי קיבל אמפולות מחול ממקור אמין של טסט בלקן וטען שהוא לא מרגיש כמו שכולם מתארים , רפואי זה לא , זה מה שהוא טען
מה חדש
זה כבר ברור לכל מי שניסה ויש לי חבר אח שניסה אם קודים ואם הכל
ומאיפה אתה חושב שהסוחרים של בלקן בארץ קונים חומרים? נוסעים למולדובה??? הם קונים בדיוק מאותם מקומות שאנשים אחרים קונים. אל תשלה את

עצמך שבארץ מביאים ממקורות שאתה לא יכול.
חחח
מה קרה לך הם מקבלים ישר מהתנור במולדובה מה שהולך לאלין זה העודפי ייצור:lol:

אח שלו
אנא עארף אולי זה מקלקל להם תרושם על הבתי מרקחת במולדובה שהם מוכרים אבל הם מייצרים נקודה. זה עובדה.
ויש לזה קוד שאתה בודק באתר זה שנתת קישור!! ממש כמו הקוד שיש על האמפולות של החבר שלך שדיברת איתו ואמר לך שאין
אז מה?? אז הקודים האלה חרטה? כי אם כן אז בשביל מה צריך בכלל קודים

נערך לאחרונה:
חייב לומר שלמדתי משהו מהדיון הזה...😃
על כל פנים בוא אני ינסה לעשות לך קצת סדר לפני שאתה 😣
על כל מוצר של בלקן מודפס קוד שנקרא UPICי- (unique product identification code) הקוד הזה ניתן לבדיקה אך ורק באתר היצרן לא בזה שקנית בו, אם הקוד עבר אז יש לך כנראה ביד מוצר לגטימי...אני אישיתי לא בטוח שיש קוד גם לויאלים כמו שטוענים אבל לא טרחתי לבדוק את זה.

אבל גם בהנחה שיש קוד גם על הויאל אז מה ?? זה גם יכול להיות סתם טריק שיווקי שנועד לקדם שיווק של מוצר זול שלא בהכרח מיוצר ע"י היצרן כי הרווח עליו גדול יותר, כשאתה מנהל באתר שמשווק את המוצרים של חברה שגם אותה אתה מנהל ...אז זה אפשרי!

ביננו @liorfalachh ... אתה מתעסק בזה יותר מידי!
הרי הקוד כבר נבדק ועבר הסחורה כבר אצלך ביד ויש לך עוד סייקל על הראש
צא לדרך ולהבא תתייעץ לפני ולא בדיעבד.

נערך לאחרונה:
@Hello2You היי גבר יש חדש ?
יש שיפור בכוח במשקל?

אהלן אחי
הבטחתי לעדכן אותך סוף שבוע רביעי.
הבדיקות דם יצאו תקינות אין חריגה יוצאת דופן הכול נראה טוב ותקין.
ישנה התפתחות קטנה של גינו הפצצה של 2 טמוקסי ביום עד שיגיע דוסטינקס
לגבי הכוח ללא ספק בשבוע הזה קיבלתי את ההתחלה של הבוסט עליתי בין 6-8 ק'ג ברוב התרגילים מאשר בשבוע הראשון עליה בהחלט מתבצעת אם למשל בשבוע הראשון התחלתי 10 ק'ג 4×15
היום הצלחתי כבר באזור 18-16 4×15
בהחלט מרגיש שיפור בכוח שיפור בהתאוששות ולחשוב שיש עוד 8 שבועות לתת
הלבידו מורגש הרבה יותר משבוע שעבר ואני מפחד מה יקרה בעוד שבועיים

• פותח/ת השרשור
אהלן אחי
הבטחתי לעדכן אותך סוף שבוע רביעי.
הבדיקות דם יצאו תקינות אין חריגה יוצאת דופן הכול נראה טוב ותקין.
ישנה התפתחות קטנה של גינו הפצצה של 2 טמוקסי ביום עד שיגיע דוסטינקס
לגבי הכוח ללא ספק בשבוע הזה קיבלתי את ההתחלה של הבוסט עליתי בין 6-8 ק'ג ברוב התרגילים מאשר בשבוע הראשון עליה בהחלט מתבצעת אם למשל בשבוע הראשון התחלתי 10 ק'ג 4×15
היום הצלחתי כבר באזור 18-16 4×15
בהחלט מרגיש שיפור בכוח שיפור בהתאוששות ולחשוב שיש עוד 8 שבועות לתת
הלבידו מורגש הרבה יותר משבוע שעבר ואני מפחד מה יקרה בעוד שבועיים
היי אחי
תודה רבה
לגבי העליה במשקלים....
אם עלית ב8 קילו בנצ' לחיצת חזה זה מעט מאוד
כמה עלית בחזה לחיצות? יד קדמית? סקווט?

נערך לאחרונה:
היי אחי,ערב טוב
הבלקן מתחיל לעבוד? זה שבוע 5 עכשיו?
אתה רק מחפש אצל אנשים אם החומר התחיל לעבוד , תחכה קצת חודש וחצי אתה לא תרגיש כלום תחליף חברה . תיהיה מעודכן לגבי החומרים כאן בפורום , אם תרגיש עלייה בחשק המיני בכח וויזואלית אם לא אז תפנה לדילרים שלך ותזרוק להם את החומרים בפנים

• פותח/ת השרשור
חברים למרות הספקות שיש לי בזכות העזרה שלכם היחלטתי להתחיל את הסייקל כדי שאני יראה מה קיבלתי
הזרקתי היום 1מיל טסט 2 מיל בולד
החומרים הם של בלקן ואס פי לאבס אני מקווה שאני לא יפול שוב,אני ידע עוד 3 שבועות בערך,יש לי עוד מקור טוב עכשיו גם מהארץ ואני מקווה למצוא מישו שאפשר לסמוך עליו :79nb:ז ה לא יהיה הסיקל האחרון שלי
אין לי כאבים מהזריקה ומרגיש טוב חוץ מיזה שבא לי להקיא מירוב אוכל 🤢 חחח
לילה טוב,ניראה לי שאני יעלה כמויות בהדרגה גם ככה החומרים ארוכים

חברים למרות הספקות שיש לי בזכות העזרה שלכם היחלטתי להתחיל את הסייקל כדי שאני יראה מה קיבלתי
הזרקתי היום 1מיל טסט 2 מיל בולד
החומרים הם של בלקן ואס פי לאבס אני מקווה שאני לא יפול שוב,אני ידע עוד 3 שבועות בערך,יש לי עוד מקור טוב עכשיו גם מהארץ ואני מקווה למצוא מישו שאפשר לסמוך עליו :79nb:ז ה לא יהיה הסיקל האחרון שלי
אין לי כאבים מהזריקה ומרגיש טוב חוץ מיזה שבא לי להקיא מירוב אוכל 🤢 חחח
לילה טוב,ניראה לי שאני יעלה כמויות בהדרגה גם ככה החומרים ארוכים

בהצלחה
תאכל עם ביקורת לא לדחוף סתם אתה לא רוצה להיות גוש אני מאמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית