הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WORD למאק

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
הכל תוקן. ד"א Pages זה הדבר הכי גרוע שהמציאו עד כה. אין spell check וזה קורס לי כל הזמן לא משנה איזו מערכת הפעלה השתמשתי (או שזה מתחיל לעשות שטיקים של דיליי מטורף ב copy-paste כשעוברים הרבה פעמים בין חלונות עם CMD+TAB). הוורד למאק לא תומך בעברית בכלל, אני פשוט מתעצל לעבור ל VM של וינדוס.

עזוב שהפורמט נדפק ביום בהיר אחד, היו שם טעויות משמעותיות בערכים הקלורים. תיקנתי גם וגם, תודה.
חשבת אולי לקנות parallels או לעשות boot camp?
בשבילי לעבודות בית ספר pages עושה את העבודה.. לא ניסיתי לעשות עליו משהו גדול

אין הרבה מקים אצלנו בעבודה, זה בעיקר קיים אצל אלו שבאים מחו"ל, אבל אם צריך משתמשים בParallels Desktop על מנת להפעיל תוכנות וינדוס.
עושה את העבודה כל פעם והרבה יותר קל מלהילחם בתוכנות הקיימות במאק כל פעם שצריך תמיכה בעברית.

אגב,
אין לי ניסיון עם VMWARE על מק, אבל בווינדוס יש לי הרבה. יש לי 5 תחנות כאלו מXP עד ווינדוז 10 שמותקן עליהן (גרסת מפתחים) והכל עובד חלק כמו בובה.

נערך לאחרונה:
העברתי את ההודעות כי זה לא קשור לנושא של השגיאות כתיב בפורטל וזה מקפיץ לי התראה לאימייל כל פעם.

יש לי Parallels וזה זבל בפני עצמו. אני לא משתמש ב WORD בעברית חוץ מלערוך מאמרים בפורטל וגם את זה אני לא עושה ב WORD אלא בפורטל עצמו ככה שאין לי ממש מוטיבציה להתחיל להתעסק עם זה

• פותח/ת השרשור
העברתי את ההודעות כי זה לא קשור לנושא של השגיאות כתיב בפורטל וזה מקפיץ לי התראה לאימייל כל פעם.

יש לי Parallels וזה זבל בפני עצמו. אני לא משתמש ב WORD בעברית חוץ מלערוך מאמרים בפורטל וגם את זה אני לא עושה ב WORD אלא בפורטל עצמו ככה שאין לי ממש מוטיבציה להתחיל להתעסק עם זה
את האמת שלפי הסרטונים שלהם נראה סבבה.. אבל לא נראה לי שמצדיק 70$

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית